Categories
Horoskop


Horoskop za septembar 2024. godine: Lav

Horoskop za Lava za septembar 2024. godine predskazuje uzavrelost emocija. Dolaskom jeseni, aktivnost na ljubavnom polju dramatično se povećava. Svađe na osnovu ljubomore su moguće u porodici, ali to je samo dokaz neugasive strasti u vezi. Položaj Sunca u znaku Device pojačava želju za materijalnim bogatstvom: Lav postaje iznenađujuće štedljiv. Zahvaljujući svesnom pristupu novcu, biće moguće smanjiti troškove i, kao rezultat, poboljšati finansijsku situaciju. Tokom Žetvenog Punog Meseca u septembru, kada su emocije zagrejane do krajnjih granica, teško je održati objektivnost. U teškim situacijama, Lav mora ostati smiren: oprez u donošenju odluka pomoći će da se izbegnu fatalne greške.

U prvim danima septembra, protok gotovine će biti stabilan, što ne isključuje potrebu za planiranjem. Potrebno je analizirati postojeću imovinu i odrediti načine za njen rast. Prema horoskopu za Lava, ulaganje u akcije i nekretnine donosiće dobre prinose. Međutim, ne treba delovati slepo, preporučljivo je potražiti savet stručnjaka. Patronaža Venere u Vagi podučava suptilnom razumevanju lepote, čak i ljudi daleko od kreativnosti postaju poznavaoci umetnosti. Veoma je važno ne propustiti ovaj trenutak, pod uticajem inspiracije, Lav će moći da otkrije nove talente u sebi. Neka proces na početku ide sa škripanjem, vremenom, hobi će postati glavni posao života i počeće da generiše prihode.

Sredinom meseca, dolaze povećani tereti, treba se potruditi da se oni pravilno rasporede. Energija će biti tako jaka da konkurenti neće smeti da se pridruže borbi. Prema opštem horoskopu za Lava u septembru 2024. godine, neophodno je održavati nervni sistem. Zbog preopterećenja, mogu se pojaviti psihosomatski simptomi, treba piti umirujuće čajeve. Budući da Merkur u Devici daje sposobnost praktičnog i racionalnog razmišljanja, Lav će vam otvoriti oči za mnoge stvari. Želja za pokazivanjem će ustupiti mesto efikasnosti, kada je svaki čin koristan. Zahvaljujući povećanoj pažnji na detalje i brojeve, biće moguće rešiti kontroverzno pitanje u vašu korist. Ovo je dobro vreme za kontaktiranje vlasti.

Porodični život ka kraju septembra dobiće prijatnu oštrinu. Razlog tome je neprijateljstvo jednog od partnera prema svakodnevnoj rutini i dosadi. Prema horoskopu za septembar za Lava, porodica je na prvom mestu. Ako se čini da je veza zastarela, vreme je za ekstremno putovanje: eksplozija emocija je zagarantovana. Uticaj slabog Marsa u Raku može pomešati sve karte. Da biste izbegli lomljenje drva u napadu gneva, Lavovi moraju preći na režim uštede energije. Gladan tok misli, minimum reči i akcija – stanje nirvane, u kojem možete videti svet iz drugačijeg ugla. Ovo je pravo vreme da unapredite svoje sposobnosti uz pomoć joge.

Možda će Vas zanimati:

Poručite Personalizovani Horoskop

Poručite personalizovani dnevni, mesečni ili godišnji Horoskop koji će se odnositi na Vas lično!

Poručite OVDE

Kalendar

April 2024
MTWTFSS
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 

Categories