Categories
Horoskop

Horoskop za septembar 2024. godine: Škorpija

U horoskopu za Škorpiju za septembar 2024. godine, dobrobit dolazi na videlo. Jesen će početi pozitivno, mnoge stvari će konačno krenuti s mrtve tačke. Problematski poslovi će uspešno biti zatvoreni, a ponude koje obećavaju profit takođe su verovatne. U finansijama nema iznenađenja. S obzirom na to da Sunce u Devici simbolizuje praktičan pristup stvarima, Škorpija postaje štedljiva. Novac treba investirati u vredan posao, a ako ga nema, bolje ga je usmeriti na štednju. Važan trenutak biće Žetveni Pun Mesec u septembru, stavljajući sve na svoje mesto. Mnogo problema povezanih sa rodbinom sručiće se na Škorpiju. Međutim, to će se ispostaviti kao izvodljiv teret: vreme provedeno s porodicom nema cenu.

Prvi dani septembra donose zanimljiva poznanstva, pa neće nedostajati komunikacije. Nove face, neobuzdani tokovi informacija – razlog za takav haos biće putovanja poslovne i lične prirode. Prema horoskopu za Škorpiju, život se ne može odložiti za kasnije: ako vas put zove, to znači da vas nešto veoma važno i interesantno čeka iza ćoška. Zahvaljujući Veneri u Vagi, intuicija i sposobnost predviđanja koraka unapred će se povećati. Škorpija će moći da kontroliše ono što se dešava i predvidi posledice svojih postupaka. Oslanjanjem na unutrašnje senzacije, biće moguće sprečiti ozbiljne zdravstvene probleme. Preporučljivo je pronaći vreme za preventivni poset lekaru.

Do sredine meseca, radna entuzijazam će presušiti, doći će do recesije u karijeri. Razlog može biti smešno uvredljiv: nedostatak motivacije. Opšti horoskop za Škorpiju za septembar 2024. upozorava na očaj. Ako nema želje za napredovanjem, treba verovati sudbini. Može se desiti da se nove prilike iznenada pojave, kao da sami. Iskustva pod Merkurom u Devici su suvišna, život će se okrenuti tačno tamo gde je potrebno. Ne morate čekati brze rezultate, ali sada to nije toliko važno. Dovoljno je da Škorpija shvati da je izabrala pravac, ostalo je stvar tehnike. Moguće je da je ova pauza bila potrebna da se reši pitanje stanovanja, postoji šansa za kupovinu nekretnine.

Produktivan kraj septembra ukazuje na to da stvari kreću nabolje. Štaviše, niko neće biti uvređen: preduzetnici će povećati promet, zaposleni će poboljšati svoj učinak. Horoskop za septembar Škorpiji preporučuje da naporno radite kako biste pokazali svoju profesionalnost. To će vam omogućiti da zauzmete vodeću poziciju. S obzirom na to da energija Marsa u Raku nije dovoljna da zadovolji potrebe Škorpije, prioritete će trebati razvrstati. Pored intuicije, čije su smernice nedvosmisleno važne, vođenje knjige želja biće dobra pomoć. Ovo je jednostavan način da se približite svom snu: ako ga zapišete na papiru u sadašnjem vremenu, sigurno će se ostvariti.

Možda će Vas zanimati:

Poručite Personalizovani Horoskop

Poručite personalizovani dnevni, mesečni ili godišnji Horoskop koji će se odnositi na Vas lično!

Poručite OVDE

Kalendar

April 2024
MTWTFSS
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 

Categories