Categories
Horoskop


Prema horoskopu za Ribe u septembru 2024. godine, dolazi jasnoća u svim sferama života. Biće moguće nastaviti stare projekte, popraviti prekinute odnose i zatvoriti sve dugove. To će pružiti priliku da se oslobodimo tereta prošlosti i počnemo živeti na nov način. Tenzije u timu mogu postati problem. Budući da sa Suncem u Devici svaka sitnica ima značaj, nivo kritičnosti raste. Ribe moraju naučiti da razlikuju opravdane primedbe od besmislenih zahteva. Serija sreće počeće sa Berbanskim punim mesecom u septembru, kada će Ribe imati šansu da napreduju u karijeri. Iako će radno opterećenje mnogostruko porasti, nova pozicija će dovesti do poboljšanja finansijske situacije.

Ne treba očekivati suštinske promene u prvim danima septembra, iako svako odlučuje za sebe. Verovatno će sreća osmehnuti se nekima, i biće moguće napredovati u karijeri. Horoskop za Ribe savetuje da se prilagode situaciji. Ako dođe do zatišja u poslu, bolje je ne žuriti. Preporučljivo je da se oslobodeno vreme ispuni nečim prijatnim, poput hobija. Budući da pod uticajem Venere u Vagi estetski svetonazor menja percepciju života, Ribe će pokušati da ignorišu negativno. Ne treba posmatrati želju da se uđe u svet iluzija kao slabost. Svaki kontakt sa lepim ispunjava radostima i daje snagu za postizanje ciljeva. Možete crpeti inspiraciju iz svojih fantazija ili radova drugih ljudi.

Osećanje dobrobiti sredinom meseca biće dobro, to je dokaz harmoničnog postojanja. Ako je život izgrađen prema zakonima dobrote i pravde, duša i telo ne osećaju bol. Prema opštem horoskopu za Ribe u septembru 2024. godine, telo je sposobno da izdrži povećani stres. Vreme je da počnete ozbiljno trenirati i pređete na pravilnu ishranu. Perfekcionizam, karakterističan za Merkura u Devici, neće dozvoliti da spustite lestvicu. Ribe će sve obavljati na najbolji mogući način, od kupovine kućnih potrepština do nekretnina. Moto perioda je red u svemu: finansijama, ponašanju, razmišljanju i izgledu. Nema sumnje da će se pitanje stambenog prostora uspešno rešiti, ostaje samo da se proslavi useljenje.

Do kraja septembra, tempo života će se ubrzati, moraćete da se zaronite u detalje i rešavate nekoliko stvari istovremeno. Gužva na poslu će preplaviti vaš um, a menadžment može dodati brige dodeljujući vam odgovoran projekat. Prema septembarskom horoskopu, kolektivni interesi dolaze na prvo mesto za Ribe. Timski rad će doneti sjajne rezultate. Budući da je uticaj Marsa u Raku pozitivan, Ribe će se osećati lagodno. Ne morate se pretvarati da ste u žurbi, niti davati komplimente – sve je već transparentno i razumljivo. Za još veću harmonizaciju, korisno je raditi jogu i udisati arome lavande i kalamusa. Ili možete sve to kombinovati i uživati u SPA centru.

Možda će Vas zanimati:

Poručite Personalizovani Horoskop

Poručite personalizovani dnevni, mesečni ili godišnji Horoskop koji će se odnositi na Vas lično!

Poručite OVDE

Kalendar

April 2024
MTWTFSS
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 

Categories