Categories
Retrogradni Merkur

Direktna stanica retrogradnog Merkura počinje 5. avgusta 2024. u 4:56. Završava se 28. avgusta 2024. u 21:14. Direktna retrogradna faza traje 23 dana.

Merkur postaje retrogradan u Devici

Devica je zemljani znak koji ukazuje na stabilnost i praktičnost. Sve se vrti oko ispunjavanja odgovornosti i dnevnih rutina. Devica je veoma orijentisana na rad i posvećuje pažnju detaljima. Devica je manje romantična, a više radna pčela.

Merkurovo retrogradno kretanje u znaku Device doneće haos u vašem radnom sektoru i ljubavnom životu. Takođe, upravlja zdravljem javnosti i vašom karijerom. Stoga, možda nećete biti sposobni da se predstavite na razgovorima za posao zbog retrogradnog kretanja. Najbolje je nositi plavo, jer je plava boja komunikacije i povećaće vaše samopouzdanje.

Ne samo to, vaša rutina i dnevni rasporedi će biti potpuno poremećeni. Postaćete lenji i zanemariti odgovornosti. Sukobi na radnom mestu mogu izbiti. Takođe, obavezno proverite svoj rad više puta jer su šanse za greške visoke.

Uznemirujuće je to što je retrogradni Merkur u Devici vreme kada su šanse za pojavu pandemija poput COVID-19 povećane. Stoga, preduzmite preventivne mere i zaštitite se.

Šta raditi tokom perioda Retrogradnog Merkura u Devici 2024?

  • Trebate strpljivo nositi se s haosom u vašem radnom i ljubavnom životu. Nosite više plave boje kako bi vaša komunikacija bila jasna i kako biste mogli preneti svoju poruku.
  • Pokušajte se više vežbati kako biste izbegli lenjost i umor. Trebali biste ispoštovati rokove, inače bi mogli nastati problemi.
  • Pokušajte izbegavati verbalne ili fizičke sukobe na radnom mestu. Ako se upuštate u svađe, vaš šef može vas otpustiti.
  • COVID-19 je već pandemija, a retrogradno kretanje može doneti još jedan talas virusa. Nosite maske i uvek imajte sa sobom sredstvo za dezinfekciju ruku. Retrogradno kretanje povećava šansu za infekciju.

Avgust 2024 – Uticaj retrogradnog Merkura na horoskopske znakove

Avgust 2024 Uticaj retrogradnog Merkura na horoskopske znake
Avgust 2024 Uticaj retrogradnog Merkura na horoskopske znake

Uticaj Retrogradnog Merkura 2024 na Ovna

Retrogradni Merkur u Devici će usporiti vaše poslovne dogovore, dragi Ovnovi. Vaši partneri ili klijenti će možda trebati mnogo vremena da sklope dogovor. Umesto da žurite, pažljivo analizirajte dokumentaciju kako biste izbegli prevaru.

Uticaj Retrogradnog Merkura 2024 na Bika

Retrogradno će biti dobro za vaš ljubavni život jer vas Devica povezuje s ljudima koje zaslužujete. Međutim, ako se osećate uznemireno, prekinite vezu dragi Bikovi!

Uticaj Retrogradnog Merkura 2024 na Blizance

Vaš radni život će biti narušen, Blizanci. Osećaćete se prilično lenjo i izbegavaćete rad.

Uticaj Retrogradnog Merkura 2024 na Raka

Retrogradno će doneti osećaje praznine i nedostatka poverenja u druge za Rakove. Možda ćete se osećati prilično udaljeno od svojih voljenih. Kontrolišite negativne misli.

Uticaj Retrogradnog Merkura 2024 na Lava

Ovo vreme će vam dati energiju da nešto novo uradite, dragi Lavovi. Međutim, planirajte s oprezom kako biste izbegli da budete prevareni u svom poduhvatu.

Uticaj Retrogradnog Merkura 2024 na Devicu

Vreme je da pronađete zatvaranje s bivšim ili nekom starom vezom za sve Device. Retrogradno će vratiti stare uspomene. Umesto da padate u očaj, zauvek zatvorite stare rane.

Uticaj Retrogradnog Merkura 2024 na Vagu

Iznenađujuće, možda izgubite svoj mobilni telefon ili neki tehnički uređaj za sve Vage. Međutim, ne paničite! Možda ćete ga pronaći na nekom čudnom mestu!

Uticaj Retrogradnog Merkura 2024 na Škorpiju

Retrogradno vreme će vam biti prilično monotono i dosadno za sve Škropije. Nećete imati energije da izlazite i osećaćete se lenjo.

Uticaj Retrogradnog Merkura 2024 na Strelca

Retrogradno će uticati na vaš ljubavni život za sve Strelčeve. Svi vaši napori koje ulažete u odnos će biti uzaludni, i moraćete sve početi iznova.

Uticaj Retrogradnog Merkura 2024 na Jarca

Retrogradno pogoduje vašem napretku, idejama i rastu za sve Jarčeve. Uspešno ćete pokrenuti šta god želite. Međutim, neće biti lako pridobiti neke ljude. Budite strpljivi, sve je u vašim rukama!

Uticaj Retrogradnog Merkura 2024 na Vodoliju

Vodolije, možete privući mnoge prilike u različitim poljima koristeći svoj zavodnički šarm i manipulaciju. Međutim, ako popustite svojim željama, izgubićete mnogo.

Uticaj Retrogradnog merkura 2024 na Ribe

Ribe, možda ćete osetiti ovaj neuobičajeni osećaj da ste okruženi ili da vas neko posmatra. Osetićete neko prisustvo oko sebe. Međutim, nema razloga za brigu. To su uticaji retrogradnog Merkura u Devici. Trebali biste češće izlaziti. Posetite spa centre ili salone kako biste

Saznajte više o retrogradnom Merkuru 2024.

Poručite Personalizovani Horoskop

Poručite personalizovani dnevni, mesečni ili godišnji Horoskop koji će se odnositi na Vas lično!

Poručite OVDE

Kalendar

April 2024
MTWTFSS
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 

Categories