Categories
Retrogradni Merkur

Merkur postaje direktno retrogradan u Ovnu 1. aprila 2024. godine na 27 stepeni u 22:14 UT. Direktna retrogradna stanica završava se 25. aprila 2024. na 15 stepeni u 12:54. Merkur je retrogradan u Ovnu 24 dana.

Merkur postaje retrogradan u Ovnu.

Ovan poseduje vrlo aktivnu i takmičarsku energiju. Radi se o tome da se osveženo ustane ujutro i postignu stvari za napredak. Ovnovi ne dozvoljavaju da im dani prođu uzalud. Uvek teže nečemu kako bi bili bolji od drugih. Izuzetno su avanturistički nastrojeni i teže da pobede u svemu. Ovan je nosilac zastave takmičenja.

Osim toga, poseduju izvanredne veštine liderstva i uvek su na vrhu svoje igre. Njihova slabost je bes. Ovnovi imaju vatru kao svoj element, pa se njihovo raspoloženje može lako zapaliti.

Ovan je vladajući znak prvog astrološkog doma. Prva kuća predstavlja način na koji se neko vidi, sopstvenu vrednost i način predstavljanja. Ovnovi su veoma svesni svog mesta u društvu i kako ih drugi vide. Zato neprestano pokušavaju da postignu više.

Sa Merkurom koji postaje retrogradan u Ovnu 24 dana za redom, to će izazvati mnogo problema. Mnogi od vas će se osećati letargično i neće imati motivacije da teže svojim ciljevima ili čak da ustanu iz kreveta ujutro.

Takođe, vaše vođstvene veštine će biti oslabljene. Možda nećete osećati motivaciju da učestvujete u bilo kakvom takmičenju ili aktivnostima na vašoj školi, fakultetu, univerzitetu ili radnom mestu. Mnoga takmičenja ili događaji će biti premešteni tokom ovog perioda.

Budite svesni da će mnoge vanbračne veze postati javne. Ovan ima flertujuću crtu. Merkur koji postaje retrogradan u njemu izneće na površinu mnoge vanbračne afere.

Osim toga, mnogi će se boriti sa sopstvenim imidžom ili mestom u društvu i suočavati se sa opštim anksioznim poremećajima.

Šta raditi tokom perioda Retrogradnog Merkura u Ovnu 2024?

  • Trebalo bi da postavite više alarma i naterate sebe da ustanete iz kreveta ujutru.
  • Provedite više vremena sa sobom i dajte sebi pauzu od učestvovanja u događajima i takmičenjima. Uživajte u svom vremenu.
  • Budite odani svom partneru i ne varajte ih, inače biste mogli doživeti raskid.
  • Ako se suočavate s bilo kojom vrstom problema sa samopouzdanjem, posvetite se pozitivnom razgovoru sa samim sobom.

April 2024. Uticaj retrogradnog Merkura na horoskopske znake

April 2024 Uticaj retrogradnog Merkura na horoskopske znake
April 2024 Uticaj retrogradnog Merkura na horoskopske znake

Uticaj Retrogradnog Merkura 2024 na Ovna

Retrogradni Merkur u vašem znaku će probuditi buntovnika u vama, dragi Ovnove. Možda ćete podići svoj glas kako biste postigli ono što želite, ali to će samo povećati haos. Ostanite mirni!

Uticaj Retrogradnog Merkura 2024 na Bika

Bikovi, retrogradni period je prilično težak. Neki ljudi će možda biti iznervirani bez razloga. Drugi će možda imati osvetu na umu. U međuvremenu, ostali bi mogli biti preuzbuđeni bez razloga. Može vam biti rečeno da morate promeniti svoj način razmišljanja i verovanja. Ne slušajte ih i ne ulazite u konflikte. Veći deo vremena provodite sami.

Uticaj Retrogradnog Merkura 2024 na Blizance

Blizanci, možda nećete moći da pređete preko prošle veze ili da nastavite dalje. Nastavljanje je jedini izlaz. Naterajte sebe i spremite se za to!

Uticaj Retrogradnog Merkura 2024 na Raka

Rakovi, bićete uspešni samo ako sve radite svojim tempom. Ne slušajte druge, ili će se stvari srušiti.

Uticaj Retrogradnog Merkura 2024 na Lava

Najbolje je ne forsirati stvari, dragi Lave. Umesto toga, razmislite o svojim unutrašnjim mislima, i shvatićete da je rešenje vaših briga negde drugde. Takođe, družite se s ljudima iz drugih sektora i karijera.

Uticaj Retrogradnog Merkura 2024 na Devicu

Retrogradno kretanje će Device učiniti rigidnim, i donosićete loše i neuobičajene odluke, što će izazvati komplikacije. Sačekajte da retrogradnost prođe i ne donosite važne odluke do tada.

Uticaj Retrogradnog Merkura 2024 na Vagu

Vage, razmislite pre nego što progovorite. Možda ćete se osećati iznervirano i preplavljeno svojim emocijama i događajima u životu. Izbegavajte izražavanje svojih negativnih misli jer bi mogle izazvati sukobe.

Uticaj Retrogradnog Merkura 2024 na Škorpiju

Oko vas je haotična sredina, Škorpije. Možda ćete osećati da to remeti vašu harmoniju. Ne družite se previše i pokušajte više vremena provesti sami.

Uticaj Retrogradnog Merkura 2024 na Strelca

Retrogradni Merkur će vam dati snagu za pobunu i povratak vaše slobode, za sve Strelčeve. Krenite u to!

Uticaj Retrogradnog Merkura 2024 na Jarca

Iako imate osećaj da vas niko ne razume, ne forsirajte stvari Jarčevi. Meditirajte, i sve će biti u redu!

Uticaj Retrogradnog Merkura 2024 na Vodoliju

Retrogradno kretanje će vam, Vodolije, proći dobro. Pomaže da se istakne vaša inovativna strana i da se upustite u nove sfere posla i inovacija. Srećno!

Uticaj Retrogradnog Merkura 2024 na Ribe

Ribe, retrogradni Merkur u Ovnu će vas učiniti brutalnim i neosetljivim. Vaš napredak će biti spor, što će vas nervirati. Izbegavajte da govorite povređujuće stvari drugima jer bi mogli ostaviti trajni utisak.

Saznajte više o retrogradnom Merkuru 2024.

Poručite Personalizovani Horoskop

Poručite personalizovani dnevni, mesečni ili godišnji Horoskop koji će se odnositi na Vas lično!

Poručite OVDE

Kalendar

May 2024
MTWTFSS
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031 

Categories