Categories
Horoskop


Horoskop za avgust 2024. za Devicu obećava sreću u poslu. Poslednji letnji mesec će biti miran: sve se razvija iznenađujuće lako i brzo. Verovatno su moguće zanimljive ponude koje obećavaju napredak u karijeri i povećanje plate. Pod uticajem Sunca u Lavu, može doći do preispitivanja vrednosti. Lični interesi dolaze do izražaja, tuđa iskustva deluju nevažno. Devica teži uspehu po svaku cenu, stoga je prisutna napetost u odnosima s kolegama. Tokom Punog Meseca u avgustu, možete sklapati poslove i ulagati, što će doneti dobru zaradu. Pored toga, verovatni su prihodi iz dodatnih izvora, Devica neće morati štedeti na svojim željama.

Događaji početkom avgusta pozitivno će uticati na ljubavni život. Verovatno će morati da rešavate hitne probleme, da se bavite zdravljem dece, što će dovesti do porodičnog jedinstva. Horoskop za Devicu savetuje da prvom prilikom organizujete kućni odmor. Nakon svih teškoća, treba da obradujete svoje najmilije malim užicima: ukusnim jelom, iskrenom komunikacijom. Pošto Devica često deluje rezervisano i hladno, teško je razumeti sopstveno raspoloženje. Pod Venerom u Devici, ove osobine se udvostručuju, pa će javni nastupi, prezentacije i pregovori biti na visokom nivou. Konkurenti će shvatiti da imaju posla s jakim protivnikom i verovatno neće želeti da stavljaju štapove u točkove. Moguće je izaći kao pobednik iz opasne igre.

U sredini meseca stići će ponuda koja će vas staviti pred izbor. Posao može biti u vezi sa karijerom ili ličnim rastom, ali će u svakom slučaju zahtevati ozbiljno ulaganje vremena i truda. Prema opštem horoskopu za Devicu u avgustu 2024. godine, potrebno je odlučiti o prioritetima. Neće uspeti da se istovremeno uspe u nekoliko pravaca, rezultat će biti žalosan. Garancija uspeha je patronaža Merkura u Devici, kada se stvari nužno privode kraju. Moto ovog vremena: red iznad svega. Za Devicu je ovo prirodno stanje, njena produktivnost će brzo rasti. Nije bitno šta morate da uradite, da li je to žetva na selu ili sjaj na društvenom događaju, najvažnije je da bude očaravajuće!

Kraj avgusta će biti produktivan, što potvrđuje ispravnost izabrane strategije. Ovo je idealan period za nove početke: ništa ne odvlači od posla. Prema horoskopu za avgust, Devica ima šansu da situaciju okrene sebi u korist. Ako je ranije napredovanje bilo samo san, imenovanje je na dohvat ruke. Za Device koje se bave uslugom i prodajom, kao i za one koji su povezani s radom s ljudima, Mars u Blizancima je povoljan period za karijeru. Društvenost raste, šarm prelazi granice, sve što preostaje je da usmerite razgovor u pravom smeru. Da bi vam sreća u poslu dugo pratila, preporučuje se da deo profita usmerite u dobrotvorne svrhe.

Možda će Vas zanimati:

Poručite Personalizovani Horoskop

Poručite personalizovani dnevni, mesečni ili godišnji Horoskop koji će se odnositi na Vas lično!

Poručite OVDE

Kalendar

April 2024
MTWTFSS
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 

Categories