Categories
Horoskop


Horoskop za avgust 2024. za Lava:

U horoskopu za avgust 2024. za Lava vlada duh avanturizma. Nagli porast snage i energije je prirodan rezultat dobro provedenog odmora. Povećana aktivnost će pozitivno uticati na vašu karijeru, uspećete u rizičnim projektima. Mesec Lava će biti održan pod geslom: ljubav je iznad svega. Prirodni šarm Lava se znatno pojačava, privlačeći pažnju suprotnog pola. Novo poznanstvo pretvoriće se u uzbudljivu avanturu, važno je ne preterivati ovde. Budući da se ne može daleko stići samo na šarm, Lav mora biti zanimljiva osoba. Važan trenutak će biti Pun Mesec u avgustu, koji daje pravac razvoja. Prilika za rast je obilna, samo trebate postaviti cilj.

Neobična rešenja početkom avgusta postaće pravi spas. Mogu se desiti neočekivani događaji koji zahtevaju poseban pristup. Prema horoskopu za Lava, spremnost na promene omogućiće vam brzo preuređivanje i preduzimanje efikasnih akcija. Na kraju krajeva, nepredvidljivost osvežava i dodaje adrenalin u život. Budući da Venera u Devici zastupa štedljivost, čak će i male kupovine biti uspešne. Skloni rasipanju, Lav će se pokazati kao sposoban poslovni izvršitelj: ni jedan dinar neće biti bačen. U veštim rukama, beznadežno zastarele stvari mogu naći novi život. Vreme je da očistite kuću, napravite popravke s minimalnim sredstvima.

Sredina meseca biće bogata radosnim događajima i nezaboravnim susretima. Međutim, prijatan provod zahteva određene troškove. Opšti horoskop za Lava za avgust 2024. upozorava na napetu finansijsku situaciju. Kreativan pristup pomoći će da se izbegnu problemi: umesto okupljanja u restoranu, možete organizovati izlet u prirodu. Na kraju krajeva, glavna stvar su emocije. Budući da Merkur u Devici daje sposobnost da se misli praktično i racionalno, Lav će vam otvoriti oči za mnoge stvari. Želja za pokazivanjem će ustupiti mesto efikasnosti, kada je svaki čin koristan. Zahvaljujući povećanoj pažnji na detalje i brojeve, biće moguće rešiti spornu situaciju u vašu korist. Ovo je dobro vreme za kontaktiranje vlasti.

Poslednji dani avgusta će biti provedeni u trčanju i zvaničnim obavezama. Međutim, ovaj žur ne garantuje brz napredak u karijeri, to su samo okolnosti. Horoskop za avgust za Lava preporučuje da se kladite na timski rad. U kritičnom trenutku, kolege će pokriti, a ako uspete, pomoći će organizovati praznik. Što se tiče zdravlja, položaj Marsa u Blizancima ne može se nazvati sigurnim, oprez treba udvostručiti. Budući da su Lavovi prirodni pobednici, skloni su precenjivanju sposobnosti tela. Važno je brinuti se o prevenciji prehlade: curenje nosa može dovesti do ozbiljnih komplikacija u obliku sinusitisa, bronhitisa pa čak i pneumonije.

Možda će Vas zanimati:

Poručite Personalizovani Horoskop

Poručite personalizovani dnevni, mesečni ili godišnji Horoskop koji će se odnositi na Vas lično!

Poručite OVDE

Kalendar

April 2024
MTWTFSS
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 

Categories