Categories
Horoskop

Horoskop za avgust 2024. za Škorpije predviđa smanjenje aktivnosti. Nedostatak napretka u poslu posledica je tradicionalne letnje letargije, ali to je čak i za bolje. Vreme je da se brinete o svom zdravlju i pravilno odmorite. U ličnom životu Škorpije, sve ide dobro. Energija Sunca u Lavu pojačava seksualnu privlačnost, povećavajući šanse za pronalaženje ljubavi značajno. Možda biste trebali malo bolje pogledati kolegu čija su se osećanja smrzla na stadijumu flertovanja. Pun Mesec u avgustu će biti trenutak predaha, kada je sve izuzetno harmonično. Škorpija može da udahne duboko i pripremi se za buduće izazove. Intuicija će pomoći u određivanju pravca.

U prvim danima avgusta, finansijska situacija biće dovoljno stabilna da ne brinete o novcu. Iako će troškovi rasti, dolazeća sredstva će ih lako pokriti. Horoskop za Škorpije obećava neplanirani prihod iz različitih izvora: isplatu bonusa za rad prekovremeno, otplatu dugova. Možete sebi dati oduška i potrošiti više nego što je planirano. Pošto je Venera u Devici karakterisana određenom suvoćom i otupelošću, teško je očekivati snažne emotivne ispade. Škorpija zaljubljena može iznenada postati stidljiva i osećati se nesigurno. Lakoća i šaljivost će nestati iz veze, privlačnost između partnera će oslabiti. Sastanak na neobičnom mestu pomoći će da se sve vrati na svoje mesto.

Sredina meseca će malo usporiti, biće moguće osvrnuti se oko sebe. Uspesi u karijeri, postignuća u studijama i na ličnom frontu povećavaju samopouzdanje, ali ne donose mir. Prema opštem horoskopu za Škorpije u avgustu 2024. godine, važno je raditi ono što prija duši. Ako ste na odmoru, vreme je da smislite zapanjujući letnji izgled. Iskustva pod Merkurom u Devici su suvišna, život će se okrenuti tamo gde je potrebno. Ne morate čekati brze rezultate, ali sada to nije tako važno. Dovoljno je da Škorpija shvati da je izabrala pravi put, ostalo je stvar tehnike. Moguće je da je zastojev bio potreban za rešavanje stambenog problema, postoji šansa da se stekne nekretnina.

Do kraja avgusta, prijatna lenjost zameniće se uzburkanom aktivnošću. Sve što se događa izazvaće iznenađenje i želju za pravljenjem promena. Prema horoskopu za avgust, sfera kreativnosti je od velikog interesa za Škorpije. Ako je promena izgleda bila uspešna, možete težiti nečemu više – potpunoj transformaciji stana. Iako Škorpije nisu sumnjičave, moraju razumeti da niko nije imun na bolesti. Položaj Marsa u Blizancima je neutralan, ali se razvoj gnojnih i upalnih procesa ne može isključiti. Ljudi koji boluju od bronhopulmonalnih bolesti su u riziku, savetuje se da se oblačite prema vremenu i uzimate dekokciju korena sladića.

Možda će Vas zanimati:

Poručite Personalizovani Horoskop

Poručite personalizovani dnevni, mesečni ili godišnji Horoskop koji će se odnositi na Vas lično!

Poručite OVDE

Kalendar

April 2024
MTWTFSS
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 

Categories