Categories
Horoskop

Horoskop za avgust 2024. za Ribe predviđa sreću u poslu. Dobra vest je da za ovo ne morate ništa posebno raditi. Uspeh će pratiti sve poduhvate, a verovatno su i nova poznanstva i novi izvori prihoda. Budući da Sunce u Lavu pojačava prirodni šarm, skromne Ribe će imati priliku da se istaknu. Mnogi će biti iznenađeni takvom dramatičnom transformacijom. U slučaju sukoba, nije teško dokazati svoj slučaj, ali je važno ne preterivati. Poboljšanje će doći sa Sturgeon punim Mesecom u avgustu, kada se pozdravlja objektivan pogled na stvari. Ribe će želeti da isprave greške iz prošlosti kako bi napredovale. Ako nešto ostane nejasno, možete pitati prijatelje za savet.

Finansijska situacija početkom avgusta teži da se poboljša. Iako prihodi jedva pokrivaju troškove, izgledi su veoma svetli. Prema horoskopu za Ribe, ne treba štedeti na prijatnim sitnicama za sebe i voljene. Očekivanje visokih prihoda može potrajati, a život prolazi. Uskoro će se finansijska situacija poboljšati, nema potrebe da se odričete bilo čega. Emocionalna izdržljivost, karakteristična za Veneru u Devici, može se preneti na Ribe, što će vam omogućiti da izdržite teškoće. Ako se suočite sa lukavim konkurentima, postoji način da ih smirite. Sposobnost da primetite i zapamtite važne detalje, marljivost i promišljen pristup su aduti koji treba koristiti na pravi način.

Komunikacija sredinom meseca biće obilna, uspećete da privučete maksimalnu pažnju. Dopusutno je preuzeti inicijativu i pozvati nove poznanike u posetu. Opšti horoskop za Ribe za avgust 2024. predviđa prijateljstvo na mnogo godina. Da biste ostavili dobar utisak, preporučljivo je unapred razmisliti o posluženju i programu zabave: dosada je neprijatelj odnosa. Perfekcionizam, karakterističan za Merkura u Devici, neće vam dozvoliti da spustite lestvicu. Ribe će sve uraditi na najbolji mogući način, od kupovine kućnih potrepština do nekretnina. Moto ovog perioda je red u svemu: finansije, ponašanje, razmišljanje i izgled. Nema sumnje da će se pitanje stambenog problema uspešno rešiti, ostaje samo da se proslavi useljenje.

Poslednjih dana avgusta neće vam biti dosadno; još uvek će biti puno događaja i komunikacije. Važno je ne biti lenj i raditi sa dvostrukim naporom kako biste vezali sreću za sebe. Horoskop za avgust za Ribe predviđa dobre prilike za napredovanje u karijeri. Moguće je da ćete imati priliku da steknete znanje i iskustvo od stranih kolega. Za stidljive Ribe, položaj Marsa u Blizancima biće od velike pomoći, kada se povećava emocionalna fleksibilnost. Nagli problemi vas ne stavljaju u stanje stupo, naprotiv, teraju vas da tražite hrabre rešenja. Da biste produžili ovaj period, korisno je jesti namirnice koje poboljšavaju raspoloženje i mentalnu aktivnost: banane, orašaste plodove, čokoladu.

Možda će Vas zanimati:

Poručite Personalizovani Horoskop

Poručite personalizovani dnevni, mesečni ili godišnji Horoskop koji će se odnositi na Vas lično!

Poručite OVDE

Kalendar

April 2024
MTWTFSS
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 

Categories