Categories
Horoskop

Novo: SVE SE MENJA! Pun Mesec u Vodoliji: Dolaze iznenađenja! 1. avgust.

NOVO: Veliki Horoskop Za Avgust 2023

NOVO: Da biste pročitali horoskop za jun 2023. godine, kliknite ovde.

NOVOPročitajte OVDE Horoskop za Jul 2023.

Horoskop Bik Septembar 2023

Karijera Horoskop Bik Septembar 2023

Prema mesečnom horoskopu za septembar 2023. godine, Saturn se nalazi u desetoj kući koja se odnosi na karijeru. Saturn je izazovan planet, stoga osobe rođene pod ovim znakom mogu morati da rade napornije i duže pre nego što vide pozitivne rezultate. Saturn, planet karijere, takođe će biti u retrogradnom kretanju nakon petnaestog dana ovog meseca. To bi moglo uticati na karijeru ovih osoba u smislu da mogu biti šanse za naglašene promene posla ili premeštaje na poslu. Osim toga, oni rođeni pod ovim znakom mogu se suočiti s teškoćama ovog meseca. Takođe, tokom druge polovine meseca, Jupiter i Rahu su u dvanaestoj kući u odnosu na znak Meseca, što može uzrokovati kašnjenje u primanju beneficija poput stimulacija i nagrada. Međutim, Saturn je u desetoj kući, a Merkur, vladar pete kuće, je u prvoj kući, što će biti povoljno za vašu karijeru. Tokom ovog meseca, moguće je da će ove osobe osećati pritisak na poslu zbog izazova u vezi sa zadacima, pa bi osobe ovog znaka mogle morati pažljivo da planiraju kako bi uspele u svojim poduhvatima. Osobe koje se bave poslovanjem mogu naći ovaj mesec iznad proseka kada je reč o postizanju visokih prinosa u poslu, zahvaljujući prisustvu Jupitera i Rahu-a u dvanaestoj kući.

Finansije Horoskop Bik Septembar 2023

U finansijskom smislu, osobe rođene pod znakom Bika mogu smatrati ovaj mesec malo izazovnim, budući da se troškovi mogu povećati zbog zajedničkog prisustva Rahu-a i Jupitera u dvanaestoj kući.

Položaj vladara znaka Venere oslabljen zbog kompustije može rezultirati kako povećanim troškovima, tako i određenim nesrećnim okolnostima uključujući gubitak. Takođe, Merkur, vladar druge kuće, ulazi u retrogradno kretanje krajem meseca, što može dovesti do finansijskog gubitka, otkriva Mesečni horoskop za septembar 2023. godine. Vlasnici biznisa možda neće ostvariti velike profite i mogu se suočiti sa žestokom konkurencijom od konkurenata. Osim toga, preduzetnici mogu trpeti gubitke usled lošeg planiranja i nedostatka podrške partnera. Tokom ovog meseca može biti teško ostvariti dobre profite.

Poručite Personalizovani Horoskop

Poručite personalizovani dnevni, mesečni ili godišnji Horoskop koji će se odnositi na Vas lično!

Poručite OVDE

Kalendar

April 2024
MTWTFSS
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 

Categories