Categories
Horoskop

Novo: SVE SE MENJA! Pun Mesec u Vodoliji: Dolaze iznenađenja! 1. avgust.

NOVO: Veliki Horoskop Za Avgust 2023

NOVO: Da biste pročitali horoskop za jun 2023. godine, kliknite ovde.

NOVOPročitajte OVDE Horoskop za Jul 2023.

Poslovni Horoskop Blizanci Septembar 2023

Karijera Horoskop Blizanci Septembar 2023

Prema Mesečnom horoskopu za septembar 2023. godine, prisustvo planete karijere, Saturna, u devetoj kući može doneti dobre rezultate ovog meseca. Međutim, dobre ishode koje ove osobe mogu videti moguće su samo uz vrlo ozbiljan napor s njihove strane. Zbog toga što je Jupiter, druga značajna i srećna planeta, u jedanaestoj kući, biće mogućnosti za novo zaposlenje, kao i šanse za napredovanje na postojećim poslovima. Ovaj mesec može doneti priliku nekim ljudima da putuju u inostranstvo. Planetski položaji Rahu-a i Jupitera u jedanaestoj kući znaka Meseca mogu pružiti ovim osobama širok spektar profesionalnih opcija. Osobe će biti u poziciji da pokažu svoje posebne veštine na poslu i biće dobro postavljene da uspeju. Merkur kao vladar prve kuće zauzima četvrtu kuću od 1. oktobra 2023. godine i zbog toga će osobe koje se bave poslovanjem biti u poziciji da ostvare dobre profite i takođe dobiju mnogo koristi od partnerstva. Možete stupiti u novo partnerstvo u vezi sa poslom. Osobe koje pripadaju ovom znaku mogu biti u poziciji da pokažu svoje veštine i uspeju da prestignu svoje konkurente. Osobe ovog znaka mogu dobiti prilike da se bave novim granama poslovanja tokom ovog meseca i takve poslovne transakcije mogu biti vredne.

Finansije Horoskop Blizanci Septembar 2023

Mesečni horoskop za septembar 2023. godine otkriva da će Blizanci biti zadovoljni novcem koji imaju jer će tranzicija Jupitera sa znaka Meseca u jedanaestu kuću rezultirati većim finansijskim koristima. Ovog meseca, osobe će biti u mogućnosti da zarade pristojnu količinu novca i takođe će ga moći sačuvati zahvaljujući Jupiterovom položaju iznad.

Rahu u jedanaestoj kući može doneti neočekivane finansijske prednosti ovim osobama, kao i putem nasleđa. Tokom ovog meseca, takođe je moguće zaraditi novac putem akcija. Ove osobe će i dalje imati mnogo prilika da štede novac zahvaljujući Rahuovom položaju.

Zbog postavljanja Jupitera i Rahu-a u jedanaestoj kući, oni koji se bave poslovanjem će ovog meseca naći situaciju fleksibilnom, i osobe će moći ostvariti dobit. Pošto je Merkur vladar prve i četvrte kuće i ovog meseca se nalazi u trećoj kući, ove osobe mogu imati više prilika za novi posao. Zbog navedenog, ove osobe će moći da započnu nove poslove i ljudi takođe mogu dobiti poslovne prilike izvan ili kroz outsourcing.

Treću kuću zauzima Venera, vladar pete kuće, i moguće su promene vezane za prilike za zarađivanje dobrog novca koje bi mogle biti olakšane putovanjem.

Poručite Personalizovani Horoskop

Poručite personalizovani dnevni, mesečni ili godišnji Horoskop koji će se odnositi na Vas lično!

Poručite OVDE

Kalendar

April 2024
MTWTFSS
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 

Categories