Categories
Horoskop

Novo: SVE SE MENJA! Pun Mesec u Vodoliji: Dolaze iznenađenja! 1. avgust.

NOVO: Veliki Horoskop Za Avgust 2023

NOVO: Da biste pročitali horoskop za jun 2023. godine, kliknite ovde.

NOVOPročitajte OVDE Horoskop za Jul 2023.

Horoskop Lav Septembar 2023

Karijera Horoskop Lav Septembar 2023

Mesečni horoskop za septembar 2023. godine predviđa da će osobe videti pozitivne rezultate u vezi sa svojom karijerom ili poslom zbog prisustva Jupitera u devetoj kući i Jupiterova aspekta na znak Meseca. Zahvaljujući blagotvornom uticaju Jupitera na znak Meseca, osobe rođene u ovom znaku će dobiti unapređenje i druge benefite. Saturn, gospodar obaveza, zauzima sedmu kuću i aspektuje znak Meseca i zbog toga mogu postojati izazovi u karijeri. Osobe koje pripadaju ovom znaku mogu se suočiti sa izazovima od kolega i nadređenih, što može biti problem. Jedino što je važno jeste da osobe ovog znaka treba sistematski da planiraju svoju karijeru kako bi ostvarili dobar napredak i time postigli zadovoljstvo.

Osobe ovog znaka će se menjati na bolje tokom ovog meseca, jer će blagotvorni planet Jupiter preći u devetu kuću i aspektovati znak Meseca. Zbog povoljnog kretanja Jupitera, ove osobe će videti pozitivne ishode i blagoslovi će biti prisutni.

Oni koji se bave poslovanjem mogu naći ovaj mesec profitabilnim jer će tranzitni pokret Jupitera biti u povoljnom položaju. Takođe, osobe ovog znaka mogu ući u novi partnerski posao. Pokretanje novog partnerskog posla će biti povoljno za ove osobe tokom ovog meseca, budući da takav posao može biti profitabilan.

Venera kao vladar treće i desete kuće zauzima dvanaestu kuću u retrogradnom kretanju i zbog toga osobe ovog znaka mogu suočiti sa nezadovoljstvom na poslu ili promenom mesta iz neželjenih razloga.

Finansije Horoskop Lav Septembar 2023

Prema Mesečnom horoskopu za septembar 2023. godine, osobe rođene u znaku Lava mogu dobiti priliku da zarade dobar novac jer Jupiter zauzima devetu kuću i aspektuje znak Meseca. Zahvaljujući povoljnom položaju Jupitera u devetoj kući, osobe ovog znaka mogu biti u mogućnosti da ostvare bolje zarade uz moguće uštede.

Položaj Saturna u sedmoj kući može doneti probleme u suočavanju sa velikim troškovima. Ponekad ovaj položaj Saturna može navesti ove osobe na brzopletu odluke, što može rezultirati nepotrebnim troškovima. Osobe mogu biti primorane da troše nepotrebne izdatke za zdravlje svog životnog partnera.

Zbog nepovoljnog položaja Merkura u prvoj kući kao vladara druge kuće, osobe koje se bave poslovanjem možda neće moći ostvariti visok nivo profita i moguće je da neće biti ni profita ni gubitka. Osim toga, ovaj mesec možda neće biti povoljan za ove osobe da se takmiče sa svojim konkurentima ili da ulaze u nove partnerske odnose ili nove poslove.

Poručite Personalizovani Horoskop

Poručite personalizovani dnevni, mesečni ili godišnji Horoskop koji će se odnositi na Vas lično!

Poručite OVDE

Kalendar

May 2024
MTWTFSS
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031 

Categories