Categories
Horoskop

Novo: SVE SE MENJA! Pun Mesec u Vodoliji: Dolaze iznenađenja! 1. avgust.

NOVO: Veliki Horoskop Za Avgust 2023

NOVO: Da biste pročitali horoskop za jun 2023. godine, kliknite ovde.

NOVOPročitajte OVDE Horoskop za Jul 2023.

Veliki Horoskop za Septembar 2023.

Horoskop Devica Septembar 2023

Karijera Horoskop Devica Septembar 2023

Prema Mesečnom horoskopu za septembar 2023. godine, osobe rođene u znaku Device će videti ni dobre ni loše rezultate u karijeri, budući da je Jupiter u osmoj kući. Venera zauzima dvanaestu kuću i to ukazuje na neku povoljnost koja će biti moguća za ove osobe u vezi sa karijerom. Postavljanje Saturna u šestoj kući može ovim osobama doneti više posvećenosti poslu, predanosti i entuzijazma da izvrsno obavljaju posao i inicijativu za dobar razvoj. Ovo takođe važi za osobe koje se bave poslovanjem. Saturn će biti u retrogradnom kretanju u šestoj kući i zbog toga će koristi u karijeri biti umerene. Postavljanje Marsa u drugoj kući od 3. oktobra 2022. godine može izazvati poremećaje ovim osobama u vezi sa razvojem karijere. Postavljanje Jupitera u osmoj kući može navesti ove osobe da se suoče sa pritiskom na poslu i izazovima u vezi sa istim. Ove osobe mogu se suočiti sa izazovima i pritiskom na poslu od nadređenih u vezi sa njihovom karijerom tokom ovog meseca. Ove osobe trebaju da planiraju svoj rad i da ga obavljaju u skladu sa tim kako bi postigle uspeh. Tokom ovog meseca, ove osobe mogu imati neke probleme sa svojim nadređenima, budući da su nodalne planete – Rahu u osmoj kući i Ketu u drugoj kući.

Osobe koje se bave poslovanjem tokom ovog meseca možda neće moći ostvariti visoke profite, budući da će obim za proširivanje njihovog poslovanja biti umeren ovog meseca, a to može biti zbog prisustva Marsa u drugoj kući.

Finansije Horoskop Devica Septembar 2023

Prema Mesečnom horoskopu za septembar 2023. godine, osobe rođene u znaku Device mogu primetiti povećanje troškova tokom ovog meseca, budući da će Jupiter biti u osmoj kući zajedno sa Rahu-om. Venera, planeta ljubavi, zauzima jedanaestu kuću u retrogradnom kretanju.

Gore navedeno ukazuje na velike troškove koje ove osobe mogu morati da podnesu kako bi ispunile neželjene obaveze. Ovo postavljanje Venere ukazuje da ove osobe mogu doživeti gubitak novca. Ove osobe će možda morati da se zaduže više kako bi ispunile svoje potrebe, a to može izazvati probleme.

Položaj Jupitera u devetoj kući znaka Meseca možda neće zadovoljiti potrebe ovih osoba jer troškovi mogu biti van kontrole, što zahteva potrebu za zaduživanjem. Položaj Jupitera može uzrokovati brz rast obaveza i ove osobe mogu se suočiti sa izazovom da ih ispune.

Saturn je povoljno postavljen u šestoj kući, što ukazuje da ove osobe mogu biti uspešne u svojim naporima da zarade novac. Ove osobe možda mogu ispuniti svoje obaveze sticanjem kroz zajmove ovog meseca, ali položaj Ketu-a u drugoj kući može uzrokovati da sav novac koji zarade nestane. Može biti teško ovim osobama da zarade i sačuvaju visok nivo novca.

Ako se osobe bave poslovanjem, ovaj mesec možda neće biti veoma profitabilan za njih. Bilo kojim drugim poslom, ove osobe mogu naći ovaj mesec teškim za ostvarivanje visokih profita i možda neće biti u mogućnosti da se takmiče sa svojim konkurentima.

Poručite Personalizovani Horoskop

Poručite personalizovani dnevni, mesečni ili godišnji Horoskop koji će se odnositi na Vas lično!

Poručite OVDE

Kalendar

May 2024
MTWTFSS
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031 

Categories