Categories
Horoskop

Novo: SVE SE MENJA! Pun Mesec u Vodoliji: Dolaze iznenađenja! 1. avgust.

NOVO: Veliki Horoskop Za Avgust 2023

NOVO: Da biste pročitali horoskop za jun 2023. godine, kliknite ovde.

NOVOPročitajte OVDE Horoskop za Jul 2023.

Veliki Horoskop za Septembar 2023.

Horoskop Ribe Septembar 2023

Karijera Horoskop Ribe Septembar 2023

Prema Mesečnom horoskopu za septembar 2023. godine, osobe rođene u znaku Riba mogu se suočiti sa izazovnim periodom zbog položaja Rahu-a i Ketu-a u drugoj i osmoj kući, redom. Saturn će biti smešten u dvanaestoj kući, a on je planeta za karijeru. Zbog položaja Saturna, ovi pojedinci mogu se suočiti sa teškim izazovima od strane kolega i nadređenih.

Tokom ovog meseca, moguće je da će se suočavati sa usponima i padovima u vezi sa karijerom. Sa većinom ključnih planeta smeštenih u nepovoljnim položajima, ove osobe mogu se suočiti sa visokim izazovima tokom ovog meseca. Neke osobe mogu biti primorane da promene posao zbog situacija i povećanog pritiska na poslu. Moguće su nevolje od strane kolega i takođe mogu postojati neke prepreke pri izvršavanju posla.

Osobe koje čekaju na unapređenje u vezi sa karijerom tokom ovog meseca mogu se suočiti sa odlaganjima na neželjen način ili razočaranjima u vezi sa istim.

Osobe koje se bave poslovanjem takođe mogu pronaći ovaj mesec izuzetno izazovnim i možda završiti sa gubicima u određenim situacijama. Mogu se suočiti sa nekim teškoćama od strane konkurenata. Sticanje profita i gubitaka oboje moguće je u poslovanju koje obavljaju.

Zbog ovakvih situacija, ove osobe treba da budu oprezne i da razviju sposobnost anticipacije kako bi efikasno vodile svoj posao.

Finansije Horoskop Ribe Septembar 2023

Prema Mesečnom horoskopu za septembar 2023. godine, osobe rođene u znaku Riba mogu se suočiti sa izazovima u vezi sa sticanjem dobre količine novca.

Saturn je u dvanaestoj kući, Rahu i Ketu su u drugoj i osmoj kući. Zbog položaja ovih planeta, ove osobe mogu se suočiti sa manje vremena i izazovima u vidu većih troškova koji se ne mogu lako izbeći. Troškovi u porodici mogu se povećati za ove osobe.

Osobe koje su uključene u trgovinu akcijama mogu ostvariti dobre prinose zbog Jupitera smeštenog u drugoj kući u znaku Ovna ovog meseca. Međutim, prinose koje ove osobe ostvaruju mogu biti postepeni i neće biti visokog tempa. Ove osobe treba da izbegavaju prevelika očekivanja u vezi sa sticanjem veće količine novca, jer to možda neće biti lako ostvarivo tokom ovog meseca. Zbog prisustva Jupitera u drugoj kući kao vladara prve i desete kuće, ove osobe mogu akumulirati i štedeti novac.

Mogućnost štednje novca za ove osobe tokom ovog meseca možda neće biti visoka i istovremeno može se odvijati postepeno. Ukratko, planiranje nečeg velikog u vezi sa novim investicijama ili kupovinom nekretnina možda neće biti preporučljivo tokom ovog meseca.

Osobe koje se bave poslovanjem mogu se suočiti sa Nema profita/Nema gubitka u svom poslu i takođe mogu se suočiti sa nekom oštrijom konkurencijom od strane konkurenata.

Poručite Personalizovani Horoskop

Poručite personalizovani dnevni, mesečni ili godišnji Horoskop koji će se odnositi na Vas lično!

Poručite OVDE

Kalendar

May 2024
MTWTFSS
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031 

Categories