Categories
Horoskop

Novo: SVE SE MENJA! Pun Mesec u Vodoliji: Dolaze iznenađenja! 1. avgust.

NOVO: Veliki Horoskop Za Avgust 2023

NOVO: Da biste pročitali horoskop za jun 2023. godine, kliknite ovde.

NOVOPročitajte OVDE Horoskop za Jul 2023.

Veliki Horoskop za Septembar 2023.

Karijera Horoskop Vodolija Septembar 2023

Osobe rođene u znaku Vodolije ovog puta će se suočiti sa izazovima u svojim karijerama, prema mesečnom horoskopu za septembar 2023. godine. Život ovih osoba će biti težak zbog toga što će Saturn, planeta karijere, biti u prvoj kući u svom sopstvenom znaku. Ovog meseca, Jupiter će biti u trećoj kući, što bi moglo biti povoljno.

Ove osobe mogu biti obavezane da nose veće probleme sa nižim nivoom zadovoljstva poslom zbog položaja Saturna u prvoj kući u svom sopstvenom znaku. Što se tiče posla koji obavljaju, ove osobe možda neće dobiti dovoljno priznanja. Moguće su izazovne situacije na poslu koje mogu dovesti do pritiska na poslu. Neželjena putovanja su moguća tokom ovog meseca zbog prisustva Saturna u prvoj kući u vezi sa karijerom. Osobe ovog znaka mogu se suočiti sa stresom i problemima sa zdravljem zbog većeg obima poslova koje preuzimaju.

Dobijanje potrebnog priznanja tokom ovog meseca možda neće biti moguće za težak rad koji obavljaju ove osobe i kao rezultat toga, osobe mogu izgubiti zadovoljstvo u svom radu.

Osobe koje se bave poslovanjem možda neće ostvariti visoke profite i očekivanja u vezi sa tim možda neće lako biti ostvariva. Osobe koje pripadaju ovom znaku možda će se suočiti sa situacijom bez profita/bez gubitka. Takođe, vođenje partnerskog posla možda neće biti dobro za ove osobe tokom ovog meseca jer postoji mogućnost za gubitke i sporove u partnerstvu.

Finansije Horoskop Vodolija Septembar 2023

Prema Mesečnom horoskopu za septembar 2023. godine, osobe rođene u znaku Vodolije imaće težak period u vezi sa finansijskim životom. Finansijska sreća može izgledati kao upitnik jer planete – Saturn i Ketu nisu u povoljnom položaju.

Jupiter će biti u trećoj kući i može učiniti život malo zamornim za ove osobe, a sticanje veće količine novca možda neće biti realnost. Osobe trebaju biti fokusirane u pažljivom rukovanju novcem, jer postoji mogućnost za gubitke. Pažljivo i precizno planiranje u rukovanju novcem može biti ključno kako bi se izbegli problemi, inače osobe koje pripadaju ovom znaku mogu se suočiti sa većim gubicima. Ako Jupiter zauzima treću kuću, novac će curiti kao voda.

Osobe koje se bave poslovanjem možda će ovog meseca teško zadržavati profite, a konkurencija sa njihovim konkurentima može biti jača. Ove osobe trebaju promeniti svoju strategiju kako bi ostvarili veće koristi za svoj posao.

Venera kao vladar devete kuće smeštena u retrogradnom kretanju može dovesti do povećanja troškova i manje sreće u akumulaciji više novca. Osobe koje pripadaju ovom znaku trebaju smanjiti svoje troškove ili inače se mogu suočiti sa gubicima.

Poručite Personalizovani Horoskop

Poručite personalizovani dnevni, mesečni ili godišnji Horoskop koji će se odnositi na Vas lično!

Poručite OVDE

Kalendar

May 2024
MTWTFSS
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031 

Categories