Categories
Horoskop

Novo: SVE SE MENJA! Pun Mesec u Vodoliji: Dolaze iznenađenja! 1. avgust.

NOVO: Veliki Horoskop Za Avgust 2023

NOVO: Da biste pročitali horoskop za jun 2023. godine, kliknite ovde.

NOVOPročitajte OVDE Horoskop za Jul 2023.

Veliki Horoskop za Septembar 2023.

Horoskop Strelac Septembar 2023

Karijera Horoskop Strelac Septembar 2023

Osobe rođene u znaku Strelca u septembru 2023. godine mogu doživeti miks profesionalnih ishoda, kako predviđa mesečni horoskop za ovaj mesec. Saturn, planet povezan sa karijerom, je u retrogradnom kretanju i nalazi se u trećoj kući. Za osobe rođene pod ovim znakom, to nagoveštava spor, postepeni rast.

Opšti položaj planeta je povoljan znak stabilnosti u radu za ove osobe, i mogu imati dodatne nove prilike za posao, kao što su otvaranja u inostranstvu.

Ketu će biti prisutan u jedanaestoj kući do oktobra 2023. godine i može podržati ove osobe u ostvarivanju njihovih želja u vezi sa karijerom. Ketu prisutan u jedanaestoj kući može navesti ove osobe da budu oštre i da dokažu svoje veštine na poslu. Takođe, mogu postojati šanse za unapređenje i druge pogodnosti za osobe koje pripadaju ovom znaku tokom ovog meseca. Prisustvo Ketua u jedanaestoj kući može podstaći ove osobe da pokažu više interesovanja za duhovne teme i putovanja vezana za iste.

Sledeći, Jupiter, vladar ovog znaka, zauzima petu kuću u snažnom položaju i aspektuje znak Meseca. Zbog toga, osobe mogu biti sigurnije u rukovanju zadacima, čak i kompleksnim zadacima, sa lakoćom. Mogu dobiti priznanje za svoj trud tokom ovog meseca. Jupiterova pozicija može doneti povećanje plate i povlastice.

Ovo može biti dobar period za one koji se bave poslovanjem jer tokom ovog meseca mogu ostvariti dobar povraćaj iz posla, a Jupiter će blagosiljati ove osobe. One mogu biti u mogućnosti da se dovoljno takmiče sa konkurentima tokom ovog meseca i mogu se dobro kotirati u poslu. Takođe, mogu dobiti nove poslovne šanse ovog meseca koje mogu biti profitabilne, ali poslovi mogu zahtevati trud i napor.

Finansije Horoskop Strelac Septembar 2023

Osobe rođene u znaku Strelca mogu se osećati spokojno sa dobrim finansijskim dobitkom jer se Saturn, vladar druge kuće, nalazi u trećoj kući, prema Mesečnom horoskopu za septembar 2023. godine. Treća kuća je kuća razvoja. Osim toga, ovaj mesec pruža ljudima divnu priliku da unaprede svoje karijere finansijski radeći u inostranstvu. Za ove ljude, ovaj mesec može doneti povećano bogatstvo i prilike.

Zbog Jupitera koji će biti u petoj kući, njegovo kretanje će biti povoljno za ove osobe. Jupiter je indikator finansija, i zbog trenutnog položaja, osobe mogu biti u mogućnosti i da uštede novac i akumuliraju više novca.

Osobe takođe mogu pravilno ulagati u akcije i skočiti na berzu. Ovi pojedinci takođe mogu imati koristi od snažnih skokova cena akcija ovog meseca. Velike finansijske odluke mogu se donositi ovog meseca bez problema.

Nepovoljan položaj retrogradnog Venusa u devetoj kući može dovesti do toga da se sreća sa povećanim novcem izgubi, čak i ako je moguće, zbog velikih obaveza. Kao rezultat toga, osobe se mogu okrenuti većem zaduživanju putem zajmova. Zbog retrogradnog kretanja Venusa, ove osobe možda nisu imale sreće da zarade dobro bogatstvo i materijalno vlasništvo koje su želele.

Poručite Personalizovani Horoskop

Poručite personalizovani dnevni, mesečni ili godišnji Horoskop koji će se odnositi na Vas lično!

Poručite OVDE

Kalendar

May 2024
MTWTFSS
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031 

Categories