Categories
Horoskop

Novo: SVE SE MENJA! Pun Mesec u Vodoliji: Dolaze iznenađenja! 1. avgust.

NOVO: Veliki Horoskop Za Avgust 2023

NOVO: Da biste pročitali horoskop za jun 2023. godine, kliknite ovde.

NOVOPročitajte OVDE Horoskop za Jul 2023.

Veliki Horoskop za Septembar 2023.

Horoskop Jarac Septembar 2023

Karijera Horoskop Jarac Septembar 2023

Osobe rođene u znaku Jarca u septembru 2023. godine mogu imati i dobre i loše rezultate, prema mesečnom horoskopu. Saturn i Ketu će biti u drugoj, odnosno desetoj kući. To ukazuje na poslednjih 2.5 godine Sade Satija jer će Saturn biti u drugoj kući. Ove osobe mogu biti u mogućnosti da operišu logičnije jer je Ketu u desetoj kući. Položaj Jupitera, planete treće kuće, u četvrtoj kući, može omogućiti ovim osobama da se upuste u radne prilike u inostranstvu. Zbog toga što je Venera vladar desete kuće u sedmoj kući i povoljno je postavljena ovog meseca, moguće je da ove osobe pronađu ispunjenje u svom radu. Osobe ovog znaka mogu više putovati u vezi sa svojim karijerama, i ta putovanja mogu biti na osnovu poslovnih zadataka.

Zbog potencijalne žestoke konkurencije od strane rivala, osobe koje vode poslove ovog meseca mogu videti samo umerene prihode. Na kraju ovog meseca, preduzetnici bi mogli ostvariti bolje prinose. Osobe mogu morati promeniti svoje poslovne strategije i ograničiti se na najnovije.

Finansije Horoskop Jarac Septembar 2023

Prema Mesečnom horoskopu za septembar 2023. godine, osobe rođene u znaku Jarca koje su rođene pod ovim znakom mogu doživeti i troškove i dobitke. Planeta Saturn je u drugoj kući u retrogradnom kretanju, i zbog toga sticanje velike količine novca možda neće biti lako ostvarivo za ove osobe. Može postojati deficit u održavanju dobrih dobitaka i zbog toga štednja novca možda neće biti lako ostvariva.

Tokom ovog meseca, Jupiter u četvrtoj kući za ove osobe može dovesti do neželjenih troškova, i takvi troškovi možda neće biti mogući za osobe koje pripadaju ovom znaku da upravljaju. Moguće je da će morati da troše novac na porodicu na neželjen način. Takođe, Rahu će biti prisutan sa Jupiterom u četvrtoj kući, što označava nepodnošljive troškove koje ove osobe mogu biti primorane da snose.

Šansa za štednju novca možda neće biti lako ostvariva za ove osobe sa novcem koji stiču. Tokom ovog meseca, savetovano je ovim osobama da izbegavaju donošenje važnih odluka, inače će se suočiti sa preprekama i problemima.

Osobe koje se bave poslovanjem mogu se suočiti sa šansama za gubitke i sporove sa svojim poslovnim partnerima. Ove osobe tokom ovog meseca možda neće biti u mogućnosti da postignu očekivane margine profita i mogućnosti za gubitke takođe postoje. Moguće je da će se suočiti sa većom konkurencijom od svojih konkurenata u poslovanju i zbog toga ostvarivanje visokih profita možda neće biti lako ostvarivo. Takođe, tokom ovog meseca nije preporučljivo ovim osobama da ulaze u nove poslove ili nove partnerske veze.

Venera, planeta ljubavi, zauzima sedmu kuću u retrogradnom kretanju. Zbog toga, osobe koje pripadaju ovom znaku mogu ostati bez sreće u sticanju veće količine novca.

Poručite Personalizovani Horoskop

Poručite personalizovani dnevni, mesečni ili godišnji Horoskop koji će se odnositi na Vas lično!

Poručite OVDE

Kalendar

May 2024
MTWTFSS
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031 

Categories