Categories
Horoskop

Novo: SVE SE MENJA! Pun Mesec u Vodoliji: Dolaze iznenađenja! 1. avgust.

NOVO: Veliki Horoskop Za Avgust 2023

NOVO: Da biste pročitali horoskop za jun 2023. godine, kliknite ovde.

NOVOPročitajte OVDE Horoskop za Jul 2023.

Veliki Horoskop za Septembar 2023.

Horoskop Vaga Septembar 2023

Karijera Horoskop Vaga Septembar 2023

Mesečni horoskop za septembar 2023. godine navodi da će zadaci možda trajati duže za završetak i da ove osobe možda neće biti zadovoljne svojim poslovima. Postavljanje Rahu-a i Ketu-a možda neće biti povoljno i može ovim osobama doneti dodatne izazove u karijeri. Ovi planeti čvorova takođe mogu izazvati poremećaje na radnom mestu i pritisak od nadređenih. Tokom ovog meseca, ove osobe mogu praviti greške na poslu usled pritiska na poslu.

Pored toga, zbog blagotvornog uticaja Jupitera, osobe ovog znaka mogu imati izuzetne rezultate u poslu i dobiti nove poslovne prilike.

Međutim, Venera, vladar ovog znaka, takođe je smeštena u retrogradnom kretanju u jedanaestoj kući tokom kasnijeg dela ovog meseca, što može biti povoljan položaj i dodati neke karijerne nagrade ovim osobama.

Takođe, Merkur, vladar devete kuće, zauzima jedanaestu kuću u kasnijem delu ovog meseca. Zbog toga, osobe ovog znaka mogu uspeti u svojoj karijeri u inostranstvu, jer će Merkur takođe biti vladar dvanaeste kuće.

S obzirom na to da će Jupiter biti u povoljnom položaju ovog meseca, postizanje dobrih profita može biti ostvarivo u značajnom iznosu za osobe koje pokušavaju da se bave poslom ovog meseca. Takođe, ljudi mogu pokrenuti više novih poslova, neki od kojih će biti profitabilni. Međutim, s obzirom na to da je Rahu u sedmoj kući, a Ketu u prvoj, možda ne bi bilo loše za ove osobe da formiraju nove poslovne partnerstva. Takođe, možda nije mudro za ove osobe da se upuštaju u nove ekonomske poduhvate.

Finansije Horoskop Vaga Septembar 2023

Osobe mogu doživeti finansijske uspone i padove usled postavljanja Marsa u dvanaestoj kući, što je blago nepovoljno za ove osobe i može rezultirati većim troškovima. To je prema Mesečnom horoskopu za septembar 2023. godine. Kada osobe ovog znaka moraju uzeti velike zajmove da bi ispunile svoje obaveze, možda neće uvek biti u mogućnosti da preuzmu kontrolu nad situacijom.

Činjenica da Jupiter aspektuje znak Meseca ovog meseca dok je u sedmoj kući može ovim osobama pružiti priliku da se osećaju sigurno u svojoj sposobnosti da zarađuju. Zbog povoljnog položaja Jupitera, osobe mogu uspeti da uštede novac, iako iznos koji bi mogli uštedeti možda neće biti izuzetno velik.

Osobe ovog znaka možda će morati odložiti svoje velike obaveze, ako ih imaju, za buduće mesece kako bi izbegle visok nivo troškova i time izbegle probleme.

Osobe koje se bave poslovanjem ovog meseca možda neće biti u mogućnosti da ostvare dobre profite svojim naporima koje ulažu. Možda neće biti u mogućnosti da se takmiče sa konkurentima u poslu. Za ove osobe rezultati koje mogu dobiti biće i dobri i loši zbog nepovoljnog položaja Marsa.

Venera, planeta ljubavi, zauzima desetu kuću u retrogradnom kretanju, a Venera će biti u konjunkciji sa Suncem od 8. avgusta 2023. i ponovno će se pojaviti 18. avgusta 2023. Osim toga, Merkur će krenuti retrogradno od 24. avgusta 2023. godine. Zbog navedenog postavljanja planeta, osobe koje pripadaju ovom znaku mogu biti uskraćene za veću sreću u sticanju novca i time ištede.

Poručite Personalizovani Horoskop

Poručite personalizovani dnevni, mesečni ili godišnji Horoskop koji će se odnositi na Vas lično!

Poručite OVDE

Kalendar

May 2024
MTWTFSS
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031 

Categories