Categories
Astrologija, Horoskop, Lični Horoskop

Da li ste ikada razmišljali o tome koji su horoskopski znakovi pouzdani, a koji nisu kada je u pitanju ljubavna veza? Ako ste ikada bili prevareni od strane voljene osobe, znate koliko je to bolno iskustvo i sigurno ne želite da se ponovi. Srećom, astrolozi su otkrili obrasce zasnovane na karakteristikama horoskopskih znakova koji mogu da nam pomognu da prepoznamo potencijalne prevare u vezi.

Neki horoskopski znakovi su poznati po tome da varaju svoje partnere češće od drugih, a svaki od njih ima svoje razloge za to. U ovom članku, otkrivamo “kosmičke dokaze” koji vam mogu pomoći da saznate što možete očekivati od svog partnera i koje znakove treba uzeti sa oprezom kada je u pitanju ljubavna veza.

Ovan

Kada je pitanje vernosti u vezi sa Ovnom, stvari nisu crno-bele. S jedne strane, ovaj znak se drži svoje reči i uvek ispuni svoja obećanja. Sa druge strane, Ovnovi su skloni rizicima i avanturama kako bi razbili monotoniju, što može učiniti da imaju iznenadne izlete izvan granica vernosti.

Ukoliko vas Ovan prevari, verovatnoća je da su osetili nedostatak emocionalne dinamike u odnosu – što je za njih neprihvatljivo.

Ovnovi su veoma energični i aktivni, pa ako partner ne može da isprati njihov tempo, lako se mogu zaputiti napred bez njih. Takođe, Ovnovi poseduju snažan ego koji zahteva konstantnu pažnju.

Bik

Bikovi su poznati kao jedni od najvernijih saputnika u životu. Ako imate takvu osobu u svom životu, to može biti zauvek. Oni su vrlo ozbiljni kada je u pitanju “ljubav do groba” i “bračni zaveti”.

Međutim, postoji samo jedan razlog zbog kojeg bi Bik mogao prevariti svog partnera, a to je ako ozbiljno posumnja da ga varaju. Tada bi mogao osetiti potrebu za nekom vrstom osvete ili činom osvete, za koje se inače ne bi usudio. Bik pokazuje koliko mu je stalo do svoje partnerke/partnera na fizičkom i emocionalnom nivou, tako da njihova odanost neće biti dovedena u pitanje.

Blizanci

Budite oprezni – partneri rođeni u znaku Blizanaca su vrlo nestabilni i skloni su prevari. Oni su često u iskušenju da varaju. Ove osobe imaju stalnu potrebu za “intelektualnom stimulacijom” i očekuju da će im razgovor biti uvek zanimljiv.

Obično ispunjavaju svoju potrebu za flertovanjem na onlajn dating sajtovima, društvenim mrežama i putem e-maila, ali vrlo retko prelaze granicu virtuelnog u stvarni svet.

Ako želite da zadržite pažnju Blizanca, treba da im redovno pružate interesantne sadržaje i razgovore. Na taj način možete biti sigurni da neće otići negde drugde.

Rak


Kod osoba rođenih u znaku Raka, razlozi za prevaru su obično pronalaženje grešaka i sanjarenje. Često ne znaju šta zapravo žele u životu, ali im je potrebna beskrajna pažnja.

Rakovi su veoma nesigurni, a ponekad prevara predstavlja očajnički način da se poveća njihovo samopouzdanje. Takođe, često krive svog partnera i ne priznaju svoju krivicu.

Lav


Na prvi pogled, samouvereni Lavovi izgledaju kao alfa osobe, spremne menjati partnere kao rukavice. Međutim, u stvarnosti to nije tačno.

Lavovi su zaista zainteresovani za privlačan izgled osoba suprotnog pola, ali u isto vrijeme su beskrajno lojalni svom partneru. Ova karakteristika čini Lavove vrlo pouzdanim partnerima. Ipak, treba imati na umu jednu stvar: nipošto ne smijete biti bolji, bogatiji, uspješniji ili talentovaniji od njih.

Devica

Možete se opustiti jer Device su osobe kojima možete sasvim sigurno verovati.

Oni se razlikuju po želji za kompleksnom samoćom, meditacijom i životom koji je uglavnom prilično normalan.

Još jedna karakteristika ovog znaka je to da su Device veoma zahtjevne kada je u pitanju pronalazak novog partnera.

Vaga

Vaga je uravnotežen i sasvim fer horoskopski znak. Vaga je stabilna, ozbiljno preuzima obveze, tako da obično ne ide u prevare.

S druge strane, ona voli flert, tako da može (čak i nenamjerno) biti uvučena u situaciju u kojoj flert ode predaleko.

Vaga ne zna kako skriti svoje osjećaje pa ako dođe do varanja, budite uvjereni, priznaće vam sve.     

Škorpija

Jedan od najstrastvenijih, ali potpuno nepouzdanih ljubavnika. Ovo je upravo slučaj kada nevjerstvo dolazi isključivo iz fizioloških potreba.

Stoga, jedan od najboljih načina da vežete Škorpiona je – strast.

Strelac

Baš kao i Ovnovi i Lavovi, vatreni Strelac stalno ima potrebu za akcijom i avanturom. Ako delite avanturistički duh Strelca i previše ne ograničavate njegovu slobodu, on može biti vrlo pouzdan partner.

On je spreman da posveti vama svu svoju pažnju, ali u isto vreme, čvrsto veruje u ljubav.

Jarac

Partnerstvo sa Jarčevima može biti izuzetno pouzdano i sigurno. Jarac je miran, stabilan i disciplinovan, čak i u najizazovnijim situacijama. Oni su sposobni da se odupru iskušenjima i ostanu fokusirani na svoje ciljeve.

Međutim, Jarci takođe traže poštovanje i divljenje od svog partnera. Oni su posebni i žele se osećati tako. Partner koji ih ceni i poštuje njihove kvalitete može očekivati ​​jednaku posvećenost i lojalnost u vezi.

Vodolija


Vodolije su poznate po svojoj promenjivosti i nepredvidivosti, pa nikad ne možete biti sigurni šta očekivati od njih u sljedećem trenutku.

Također, lako je da ih zanesu ljubavne avanture, često se opravdavajući da se to samo dogodilo slučajno.

Ribe

Ribe su horoskopski znak koji je sklon sanjarenju, kreativnosti i dubokim emocijama. Kada je u vezi, Ribe su veran partner koji uvek traži načine da vas usreći i iznenadi.

Međutim, ako se oseća dosadno u svojoj vezi, može postati nezainteresiran i sklon traženju uzbuđenja drugdje. Iako je to retkost, ako se pojavi prilika za romansu, Ribe mogu pasti pod njen uticaj.

Poručite Personalizovani Horoskop

Poručite personalizovani dnevni, mesečni ili godišnji Horoskop koji će se odnositi na Vas lično!

Poručite OVDE

Kalendar

April 2024
MTWTFSS
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 

Categories