Categories
Horoskop

Horoskop za novembar 2024. za Bikove savetuje da obrate pažnju na svoju okolinu. Osećaj usamljenosti i beskorisnosti ukazuje na nedostatak podrške voljenih. Potrebno je pronaći zajednički jezik sa onima koji su blizu. U mesecu Škorpiona, teško je kontrolisati sebične impulse, želite sve odjednom. Bik je potpuno usredsređen na sebe, ne podnosi protivljenje, što može pogoršati nesuglasice u porodici. Ne možete zastati. Mudar Bik zna kako da pronađe ravnotežu između posla i privatnog života. Pokazatelj u vezi s tim biće Pun Mesec u novembru, koji naginje razmišljanju. Ako imate priliku da uspete u karijeri, definitivno je trebate iskoristiti.

Okolnosti prvih dana novembra će gurati ka promenama. Moguće je da će doći do susreta sa izuzetnom osobom, što će dovesti do preispitivanja mnogih stvari. Prema horoskopu za Bika, vetar promene će biti tako snažan da će potpuno promeniti svetonazor. Meditacija će pomoći da se očisti prostor i pripremi za novi život. Pošto se socijalna aktivnost mnogostruko povećava pod Venerom u Strelcu, Bik neće moći da postoji izvan društva. Uobičajena stabilnost će biti poljuljana: novi ljudi će prodrmati život, počeće da se dešavaju razne čudnovatosti. To će verovatno biti podsticaj za donošenje sudbonosne odluke o promeni posla, preseljenju u drugi grad ili zemlju.

Zaraditi dobar ugled sredinom meseca nije teško, kolege će viseti na svakoj vašoj reči. To je posledica strategije koja je izvrsno osmišljena kako bi se preuzeo vođstvo u timu. Prema opštem horoskopu za Bika u novembru 2024, treba biti ljubazan i osetljiv prema ljudima. Ako pokažete poštovanje tako što ćete vešto promovisati prave misli, odobrenje je zagarantovano. Pod okriljem Merkura u Strelcu, život se pojavljuje u pozitivnom svetlu, pa se neuspesi percipiraju mirno. Štaviše, verovatnoća njihovog nastanka je tako mala da Bik neće imati problema u ostvarivanju svojih ciljeva. Stvari će ići kao podmazano, čak će i eksperimenti sa izgledom biti uspešni: nova frizura će izazvati univerzalno divljenje.

Lični interesi i hobiji u poslednjim danima novembra će izgubiti svoj šarm. Najverovatniji razlog je jesenja melankolija: svet je postao dosadan i siv. Prema horoskopu za novembar, porodica će biti spasilac za Bika. Porodični praznici, susreti sa rođacima su sjajna prilika da se ojača temelj na kojem je izgrađen ceo život. Neutralna pozicija Marsa u Lavu neće pogoršati situaciju, naprotiv, ojačaće neke karakterne osobine. Budući da su Bikovi skromni, često su u senci uspešnih ljudi. Potrebno je nastaviti započete transformacije kako biste doveli izgled do savršenstva. Nema dosadnih boja i jednostavnih silueta, samo svetle i upadljive odevne kombinacije.

Pogledajte i horoskope za: Veliki Horoskop Za Septembar 2024Veliki Horoskop Za Oktobar 2024Veliki Horoskop Za Novembar 2024HVeliki Horoskop Za Decembar 2024

Možda će vas zanimati:

Poručite Personalizovani Horoskop

Poručite personalizovani dnevni, mesečni ili godišnji Horoskop koji će se odnositi na Vas lično!

Poručite OVDE

Kalendar

April 2024
MTWTFSS
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 

Categories