Categories
Horoskop

U horoskopu za Ribe u novembru 2024. godine vlada pobedničko raspoloženje. LJubavni problemi su stvar prošlosti. Bračni parovi će pronaći priliku da češće budu sami, a usamljenim srcima pružaju se sve šanse da upoznaju srodnu dušu. Pod Suncem u znaku Škorpije, koje budi skrivene strasti, Ribe gube temperament. To pozitivno utiče na njihov ljubavni život, ali može postati prepreka u poslu. Postoji rizik od gubitka velike sume novca, trebalo bi izbegavati spontane troškove. Što se tiče zdravlja, Pun Mesec u novembru povećava izdržljivost tela. Ribe će moći da se pozabave problemima koji su dugo trujli život. Pravilna ishrana i vežbanje pomoći će telu da dođe do savršene forme.

Početkom novembra, pružaće se prilika za napredak na istom mestu ili pronalaženje posla iz snova. Menadžment će ceniti posvećenost i predan rad, a novi poslodavac će ceniti profesionalizam. Prema horoskopu za Ribe, promene u karijeri pozitivno će uticati na finansijsku situaciju. Plata neće razočarati, novac možete trošiti na kupovinu i putovanja. Budući da Venera u Strelcu podstiče kretanje, biće veoma teško sedeti na jednom mestu. Po prirodi stidljive Ribe će pokušati da budu u centru pažnje, ne stideći se metoda. Ideja da okupe iskrenu ekipu i provedu vreme na divnom mestu biće uspešna. Možete spojiti posao sa zadovoljstvom i organizovati korporativnu zabavu u prirodi.

Finansijska situacija sredinom meseca će se malo pogoršati. Iako se karijera i dalje uspinje, finansijska situacija će biti uzdrmana. Prema opštem horoskopu za Ribe, prevaranti svih vrsta su aktivirani u novembru 2024. Pod izgovorom štednje novca ili učešća u humanitarnom maratonu, prevaranti mogu skinuti sav novac sa kartice, pa čak i gore, uvući ih u dugove. Zahvaljujući Merkuru u Strelcu, biće moguće formirati sliku budućnosti. Za sanjive Ribe, potreba da razmišljaju u jasnim kategorijama je težak zadatak. Intuicija će pomoći da se olakša situacija, slušajući koju možete videti skrivene detalje. Važno je zabeležiti slike i misli koje se javljaju kako biste kasnije napravili plan akcije.

Raspoloženje “spremni za put” dodaje poseban pikantni kraj novembra. Čini se da je posao u punom jeku, ima mnogo posla, zašto odjednom misli o opuštanju? Prema horoskopu za novembar, za Ribe nema ništa važnije od mira. Ako opterećenja postanu prevelika, a okolina iritantna, vreme je da se povučete na neko vreme. Jedina stvar koja može pogoršati situaciju je neopravdani bes. To je negativna manifestacija Marsa u Lavu, kojoj Ribe nisu sposobne da se odupru. Dobra vest je da je situacija privremena, tako da će gubici biti minimalni. Međutim, trebalo bi da brinete o tome kako brzo izgubiti višak energije. Akupunktura u kombinaciji sa masažom će doći u pomoć.

Pogledajte i horoskope za: Veliki Horoskop Za Septembar 2024Veliki Horoskop Za Oktobar 2024Veliki Horoskop Za Novembar 2024HVeliki Horoskop Za Decembar 2024

Možda će vas zanimati:

Poručite Personalizovani Horoskop

Poručite personalizovani dnevni, mesečni ili godišnji Horoskop koji će se odnositi na Vas lično!

Poručite OVDE

Kalendar

April 2024
MTWTFSS
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 

Categories