Categories
Horoskop

Horoskop za Vodoliju u novembru 2024. godine savetuje planiranje. Verovatni uspeh u poslu, koji će biti obeležen novčanim nagradama. Trebalo bi napraviti listu troškova kako ne biste ostali bez novca pred Novu godinu. Teška vremena dolaze u privatnom životu. Sa negativnim Suncem u Škorpiji, samoprezir se pretvara u nezdravu sebičnost: Vodolija ne želi da pravi ustupke. Emocionalna ravnodušnost može dovesti do raspada odnosa. Sa Punim Mesecom u novembru, sve u svetu teži ka ravnoteži. Podležući ovom trendu, Vodolija će moći da preispita svoje gledište na život. Kao rezultat, biće moguće osloboditi se štetnih stavova, pronaći rešenje za porodične probleme.

Finansijska situacija u prvim danima novembra će se uspešno razvijati. Prisustvo slobodnog novca će odvezati ruke, omogućitiće vam da delujete slobodnije, bez ograničenja. Prema horoskopu za Vodoliju, ulaganja u akcije i nekretnine će biti uspešna. Međutim, verovatnoća gubitka, iako minimalna, ostaje, pa je preporučljivo predvideti sve rizike. Budući da Venera u Strelcu karakteriše pozitivno razmišljanje i odličan smisao za humor, biće moguće sprečiti sukobe ili ih ugušiti u korenu. Vodolija će biti toliko šarmantna da će lako privući protivnike na svoju stranu. Poslovne pregovore će pratiti veliki uspeh: možete verovati partnerima, čak i ako obećavaju planine od zlata.

Nema posebnih briga sredinom meseca, pa će vreme proleteti. Privatni život će se uspešno razvijati: mnoštvo obožavalaca i mnogo komplimenata. Opšti horoskop za Vodoliju u novembru 2024. godine sugeriše da se ne brinete zbog problema, čak i ako se pojave. Ovo je period novih poznanstava, putovanja i sitnih ludorija, sve ostalo je nevažno. Patronaža Merkura u Strelcu garantuje uspešnu budućnost, a vrlo kratku. Vodolija će se pobrinuti da su mogućnosti beskonačne, samo treba pronaći oslonac i početi sa obnavljanjem sveta. Ako postoji želja da se razvijate u novom pravcu, ne treba gubiti vreme na sitnice: vreme je da proučavate slobodna radna mesta na stranim portalima za traženje posla.

Tempo života će se ubrzati do kraja novembra, i moraćete da držite korak s njim. čak i ako nije sve ispalo kako je planirano, i čak i ako finansijski problemi nisu mogli biti izbegnuti, to se može ispraviti. Prema horoskopu za novembar, Vodolija ima šansu da primi dobre bonuse. Ovo nije samo materijalna nagrada za vaš rad, već i prilika da obogatite svoje znanje i iskustvo. Budući da je položaj Marsa u Lavu neutralan, nema potrebe za strahovanjem od grubog mešanja u vaše poslove. Vodolije će biti srećne: oduševljenje onim što se dešava je preplavljujuće, budeći žive fantazije. Jedina stvar na koju treba obratiti pažnju su srčani problemi. Čak i pozitivne emocije mogu izazvati tahikardiju; treba da se brinete o sebi.

Pogledajte i horoskope za: Veliki Horoskop Za Septembar 2024Veliki Horoskop Za Oktobar 2024Veliki Horoskop Za Novembar 2024HVeliki Horoskop Za Decembar 2024

Možda će vas zanimati:

Poručite Personalizovani Horoskop

Poručite personalizovani dnevni, mesečni ili godišnji Horoskop koji će se odnositi na Vas lično!

Poručite OVDE

Kalendar

April 2024
MTWTFSS
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 

Categories