Categories
Horoskop

Horoskop za novembar 2024. za Device nagoveštava sreću u ljubavi. Istina, put ka sreći nije lak. Treba imati na umu da uspešan ishod zavisi od lične odlučnosti. Ako je osećaj stvaran, biće moguće da se odbrani. U mesecu Škorpiona, svaka sitnica uzburkava, čak i mirne Device su sklone izlivima agresije. Zaron u sopstveni svet ne dozvoljava realnu procenu situacije, otuda iritacija. Potrebno je pokazati interesovanje za ono što se dešava. Napredak u poslu će doći posle Punog Meseca u novembru, čija energija promoviše promene. Device će moći da pokažu najbolje osobine koje neće promaći pažnji rukovodstva. Možete računati na finansijske stimulanse.

Prvi dani novembra će vas obradovati novim otkrićima i prijatnim susretima. Poznanstva će se lako i prirodno ostvarivati, komunikacija će doneti mnogo informacija. Prema horoskopu za Device, kako biste uspostavili poverenje, potrebno je stalno vežbati mreženje. Čak i virtuelna komunikacija može biti od velike koristi: važno je umeti obradovati ljude. Zbog uticaja Venere u Strelcu, biće želje da se proba nešto neobično, da se izađe izvan uobičajenog ponašanja. Racionalna Devica će osetiti duh avanturizma i može se uplesti u sumnjivu priču. Možda ne treba rizikovati novac i reputaciju, bolje je usmeriti energiju u bezopasnom pravcu: porodični odmori, putovanja u prelepa mesta.

Sredina meseca će biti užurbana, povećani radni teret je krivac. Iako za neke, žurba neće biti problem, jer zavisi od odnosa prema situaciji. Opšti horoskop za Device za novembar 2024. veruje da sudbina daje šansu da se pokaže profesionalizam. Ako šef poveri najteži posao, to znači da mu se bezuslovno veruje. Merkur u Strelcu može doneti neku tenziju kada ljudi imaju tendenciju da preuveličavaju. Direktna Devica će biti bez zaštite protiv naleta lažova i spletkaroša. Potrebno je duplo proveriti svaku informaciju, uključujući promotivne ponude. Postoji rizik od dobijanja lošeg kvaliteta usluge ili postajanja protagonistom tračeva.

Naporna završnica novembra vam neće dati priliku za odah. Pred novogodišnje praznike, svi napori su usmereni ka postizanju materijalnog blagostanja. Horoskop za novembar za Device preporučuje traženje honorarnog posla. Iako je radni teret povećan, misao o uštedi će grejati dušu: impresivni troškovi leže pred nama. Iako se položaj Marsa u Lavu smatra neutralnim, za asketske Device dolazi trenutak kada je sve moguće. Oni koji teže da žive punim plućima biće posebno srećni. Biće želje da se uredite i češće budete u javnosti, za to će biti potrebno raditi na svom izgledu. Preporučljivo je planirati posetu salonu lepote i kurs stilizovanja.

Pogledajte i horoskope za: Veliki Horoskop Za Septembar 2024Veliki Horoskop Za Oktobar 2024Veliki Horoskop Za Novembar 2024HVeliki Horoskop Za Decembar 2024

Možda će vas zanimati:

Poručite Personalizovani Horoskop

Poručite personalizovani dnevni, mesečni ili godišnji Horoskop koji će se odnositi na Vas lično!

Poručite OVDE

Kalendar

April 2024
MTWTFSS
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 

Categories