Categories
Horoskop

Horoskop za novembar 2024. godine za Lavove upozorava na nepotrebnu užurbanost. Sa dolaskom hladnijeg vremena, nedostatak ljubavi je posebno akutan. Ne treba gubiti vreme na razrešavanje odnosa, bolje ga je posvetiti jačanju porodičnih veza. Neposlušno Sunce u Škorpionu povećava privlačnost, prisiljavajući vas da zaboravite na oprez. Porodični Lavovi će morati da prođu test vernosti. Strast koja izmiče kontroli može izazvati izdaju, trebalo bi se ograničiti. Pun Mesec u novembru usmerava misli u određenom pravcu: vrapac u ruci bolji je nego vrabac na grani. Pre nego što osvoji vrhunce karijere, Lav mora stvoriti čvrstu osnovu okružujući se vernim istomišljenicima.

Što se tiče komunikacije, početak novembra će biti napet. Preporučljivo je odbiti učešće u važnim pregovorima, čak i prisustvo zabavnim događajima može se pretvoriti u probleme. Horoskop za Lava obećava da će izolacija trajati kratko. Uskoro će se raspoloženje promeniti, čaša će ponovo postati napola puna. Samo treba prebroditi ovaj trenutak. Pošto pozitivno razmišljanje preovladava pod Venerom u Strelcu, sve loše stvari će brzo biti zaboravljene i neće ostaviti traga u duši. Uprkos problemima, Lav je odlučan da živi zanimljivo, ne trošeći ni jedan minut uzalud. Prijateljska okupljanja, poseta, poseta tematskom kvizu su jednostavne radosti koje mogu doneti puno zadovoljstva.

Raspoloženje sredinom meseca zavisiće o položaju vlasti. Dolazi trenutak kada se sve slaže. Opšti horoskop za Lava za novembar 2024. obećava učešće u profitabilnim projektima. Međutim, put do uspeha će oduzeti neko vreme, a trenja sa rukovodstvom nisu isključena. Važno je ne gubiti nadu i verovati u svoju sreću, cilj je već veoma blizu. Zbog toga što pod uticajem Merkura u Strelcu prevladava iracionalno razmišljanje, Lav percipira stvarnost u malo izobličenom obliku. Želja da se preuveličavaju kako radosti tako i nesreće može dovesti do problema. Umesto gubljenja vremena na fantazije, bolje je raditi nešto društveno značajno, to će pomoći u jačanju vašeg položaja u društvu.

Mirni kraj novembra će staviti tačku na kontroverzna pitanja. Situacija će se stabilizovati, sukobi će ostati u prošlosti, što će pozitivno uticati na raspoloženje. Prema horoskopu za novembar za Lava, život je velika avantura. Samopouzdanje će se pojaviti, oko će se okupiti gomila istomišljenika, tako da je svaka nedaća na ramenu. Intervencija Marsa u Lavu će razjasniti situaciju, ističući snage. Život bi trebalo da donese radost, a ako se to ne dogodi, potrebna je revolucija. Sada je sve podložno strogim pravilima, najaktivnije oblasti su: sprovođenje zakona, zaštita prava. Možda će neki Lavovi želeti da promene svoju profesiju i povežu svoj život sa pravom.

Pogledajte i horoskope za: Veliki Horoskop Za Septembar 2024Veliki Horoskop Za Oktobar 2024Veliki Horoskop Za Novembar 2024HVeliki Horoskop Za Decembar 2024

Možda će vas zanimati:

Poručite Personalizovani Horoskop

Poručite personalizovani dnevni, mesečni ili godišnji Horoskop koji će se odnositi na Vas lično!

Poručite OVDE

Kalendar

April 2024
MTWTFSS
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 

Categories