Categories
Horoskop

Horoskop za Device – decembar 2024.

Prema horoskopu za Device u decembru 2024, postoji duhovno uzdizanje. Na talasu entuzijazma, biće moguće završiti sve započete poslove i ući u novu godinu s radosnim srcem. Bolje je provesti praznike sa porodicom kako bi se rešile postojeće razlike. Položaj Sunca u Strelcu povećava potrebu za pravdom. Devica žudi da učini ceo svet srećnim, ali slepo pridržavanje idealima može dovesti do problema. Kako biste izbegli razočaranje, treba graditi na stvarnim mogućnostima. Pod svim okolnostima, Devica prvo misli na voljene osobe. Težak trenutak – Hladni Pun Mesec u decembru, kada nedostatak duhovne topline oštro se oseća. Treba naći vreme da se pomogne starijim rođacima.

U ličnom životu, mnogo će postati jasno, prvi dani decembra postaće vreme spoznaje. Veze koje su zastarele će se završiti, i odjednom i bezbolno, otvarajući put za novu ljubav. Horoskop za Device savetuje da bolje pogledate starog poznanika. Ponekad prošlost postaje vrednija od sadašnjosti: izbledeli osećaj može iznenada buknuti sa punom snagom. Entuzijastična ljubav prema životu karakteristična za Veneru u Vodoliji će biti zarazna, Devica, skromna u sopstvenim željama, osetiće nalet inspiracije. Pod uticajem ove pozitivne energije, mogu se otvoriti novi talenti, žudnja za kreativnošću će se povećati. Upoznavanje sa zanimljivim ljudima vezanim za umetnost doprineće ostvarenju potencijala.

Divno raspoloženje sredinom meseca ukazuje na harmoniju u duši. Prosperitet vlada u svim oblastima, stvari idu dobro. Prema opštem horoskopu za Device u decembru 2024, život postaje svetao, možete izbaciti sve probleme iz glave. Možda je vreme da sebi priuštite nešto prijatno i krenete u kupovinu za Novu godinu. Merkur u Strelcu može doneti malo napetosti kada ljudi imaju tendenciju da preteruju. Direktna Devica biće bez odbrane protiv napada lažova i spletkaroša. Potrebno je dodatno proveriti sve informacije, uključujući promotivne ponude. Postoji rizik od dobijanja loših usluga ili postajanja protagonistom tračeva.

Profesionalna sfera krajem decembra će zahtevati neki napor, ali ovo je poslednji trzaj. Svi dugovi moraju biti plaćeni, nerešeni problemi moraju biti rešeni kako biste otišli na zimski odmor sa mirnim umom. Horoskop za decembar za Device predviđa lep kraj radne godine – bučnu korporativnu zabavu i značajan bonus. Iako se položaj Marsa u Lavu smatra neutralnim, za askezične Device dolazi vreme kada je sve moguće. Oni koji teže da žive punim plućima biće posebno srećni. Biće želje da se obuče lepo i češće bude u javnosti, za to će biti potrebno raditi na svom izgledu. Preporučljivo je planirati posetu salonu lepote i časove stilizovanja.

Pogledajte i horoskope za: Veliki Horoskop Za Septembar 2024Veliki Horoskop Za Oktobar 2024Veliki Horoskop Za Novembar 2024Veliki Horoskop Za Decembar 2024

Možda će Vas Zanimati:

Poručite Personalizovani Horoskop

Poručite personalizovani dnevni, mesečni ili godišnji Horoskop koji će se odnositi na Vas lično!

Poručite OVDE

Kalendar

April 2024
MTWTFSS
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 

Categories