Categories
Horoskop

Horoskop za Škorpiju – decembar 2024.

Prema horoskopu za Škorpiju, očekuju se šokovi i kontradikcije u decembru 2024. godine. Ima mnogo posla koji treba obaviti, pa ne biste trebali izgubiti ton. Istovremeno, želite se potpuno uroniti u predprazničnu atmosferu. Moraćemo naći kompromis. Energija Sunca u znaku Strelca daje pozitivnu ocenu onome što se dešava, Škorpija vidi prilike u svakoj teškoći. To će postati podsticaj za promene u ličnom životu, prekinuti odnosi mogu biti obnovljeni, ili može doći do važnog susreta. Hladan Pun Mesec u decembru označava početak karijernog rasta. Škorpija će dobiti ugled u poslovnim krugovima preuzimanjem ambicioznog projekta. Iako ćete morati da se oslonite samo na svoje snage, rezultat će nadoknaditi sve napore.

U prvim danima decembra, imaćete više vremena da posvetite svojoj porodici. Nagli prozor u radnom rasporedu dobro će doći: ima mnogo problema koje treba rešiti. Prema horoskopu za Škorpiju, lako će postići međusobno razumevanje, samo treba pokazati interes. Zajedničko provođenje slobodnog vremena pomoći će u rešavanju svih nesuglasica. S obzirom na to da Škorpija ima jaku volju, pod Venerom u Vodoliji, ovaj će se atribut još više ispoljiti. Iako je teret problema smanjen, teškoće neće uznemiriti. Iako ćete morati da delujete na sopstveni rizik, rezultat će vas obradovati. Život će se odvijati punom snagom: posao će biti argumentovan, lični odnosi počeće da se poboljšavaju.

Promene u sredini meseca uticaće na izgled, ozbiljno se radi na sebi. U periodu zimskih prehlada, kozmetički tretmani usmereni na zaštitu kože su relevantni. Opšti horoskop za Škorpiju za decembar 2024. godine predlaže da ne štedite na lepoti. Investiranje u sebe će se isplatiti: besprekoran izgled stvara posebnu auru i privlači uspešne ljude. Energija Merkura u Strelcu daje dodatni podsticaj akciji. Sve ono što je Škorpija odlažala dugo vremena, opravdavajući nedostatak volje nedostatkom vremena, dobija poseban značaj. Najbolje od svega je što će biti dovoljno novca da se sprovedu najzahtevniji i najskuplji planovi. Veliki finansijski prihodi omogućiće vam da se oslonite samo na sebe.

Kraj decembra obeležiće niz grandioznih događaja. Susreti sa dalekim rođacima i starim poznanicima, finansijsko blagostanje ili promena prebivališta. Horoskop za decembar za Škorpiju predviđa brze razvoje događaja. Čak i pred Novu godinu, nemoguće je sa sigurnošću predvideti gde će se proslava odvijati. Sa Marsom u Lavu koji zrači kraljevskom energijom, granice talenta Škorpije će sijati još jače. Sportovi zaslužuju posebnu pažnju; ovo je mesto gde se mogu postići impresivni rezultati. Naravno, glavni motiv je želja da se dobije aplauz od publike. Klizanje na ledu, gimnastika i tenis vredni su razmatranja.

Pogledajte i horoskope za: Veliki Horoskop Za Septembar 2024Veliki Horoskop Za Oktobar 2024Veliki Horoskop Za Novembar 2024Veliki Horoskop Za Decembar 2024

Možda će Vas Zanimati:

Poručite Personalizovani Horoskop

Poručite personalizovani dnevni, mesečni ili godišnji Horoskop koji će se odnositi na Vas lično!

Poručite OVDE

Kalendar

April 2024
MTWTFSS
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 

Categories