Categories
Horoskop

Horoskop za Lava – decembar 2024.

Horoskop za Lava za decembar 2024. obećava svetlu završnicu godine. Finansijska situacija će biti stabilna, tako da sebi možete priuštiti sve što poželite. Luksuzni odmor je najbolji način da se oraspoložite i istaknete svoj status. Pod Suncem u znaku Strelca, postoji želja za promenom života, da ga učinite harmoničnijim. Da biste ostvarili ovu hrabru ideju, Lav mora da se obrati intuiciji. Kao rezultat toga, oslobodićete se nepotrebnih stvari i toksičnih ljudi. Ono što je lepo, poslovni uspeh kompenzuje neuspehe u drugim oblastima. Vrhunac aktivnosti će biti na Hladnom Punom Mesecu u decembru, kada će Lav pokazati svoje talente u svom punom sjaju. Ovo je dobar period za transakcije i pregovore.

Finansijska situacija početkom decembra biće nestabilna. S jedne strane, stabilan priliv novca, a s druge, neobuzdana želja za skupim stvarima. Horoskop za Lava savetuje da umere svoje apetite: želja za raskošem može dovesti do finansijske propasti. Umesto rasipanja novca, bolje ga je iskoristiti za izgradnju svog poslovanja. Zahvaljujući uticaju Venere u Vodoliji, komunikacija će biti radost, čak i ako vas život spoji sa neugodnim ljudima. Lav će se pokazati kao interesantan sagovornik, moći će da podrži razgovor na bilo koju temu. Da biste izbegli neprilike, pored odličnih manira, potrebna je intuicija. Mogućnost suptilnog osećanja raspoloženja drugih će ukloniti sve prepreke u komunikaciji.

Sredinom meseca, mogu se dogoditi promene u karijeri, koje će povući za sobom nova poznanstva i povećanje prihoda. To su plodovi kompetentne karijerne strategije, možete uživati u zasluženim uspesima. Prema opštem horoskopu za Lava u decembru 2024, uronićete u novi svet. Solidno društvo, statusne stvari su atributi uspešnog poslovnog čoveka. Zbog toga što pod uticajem Merkura u Strelcu vlada iracionalno razmišljanje, Lav percipira stvarnost u malo iskrivljenom obliku. Želja za preuveličavanjem kako radosti, tako i nesreća, može dovesti do problema. Umesto gubljenja vremena na fantazije, bolje je uraditi nešto društveno značajno, što će pomoći u jačanju vašeg položaja u društvu.

Poslednji dani decembra proteći će u prazničnoj žurbi, što je sasvim logično: kraj godine treba da bude upamćen. Biće mnogo sastanaka, poznanstava i poklona, a glavno je da ne skrenete sa plana. Horoskop za decembar za Lava preporučuje uključivanje cele porodice. U dobrom društvu, rad ide brže i zabavnije. Intervencija Marsa u Lavu će razjasniti situaciju, ističući snage. Život treba da donosi radost, a ako se to ne događa, potrebna je revolucija. Sada je sve podređeno strogo pravilima, najaktivnije oblasti su: sprovođenje zakona, zaštita prava. Možda će neki Lavovi želeti da promene profesiju i povežu svoj život sa pravom.

Pogledajte i horoskope za: Veliki Horoskop Za Septembar 2024Veliki Horoskop Za Oktobar 2024Veliki Horoskop Za Novembar 2024Veliki Horoskop Za Decembar 2024

Možda će Vas Zanimati:

Poručite Personalizovani Horoskop

Poručite personalizovani dnevni, mesečni ili godišnji Horoskop koji će se odnositi na Vas lično!

Poručite OVDE

Kalendar

April 2024
MTWTFSS
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 

Categories