Categories
Horoskop

Horoskop za decembar 2024. godine za Ribice obećava ostvarenje svih želja. Trud koji ste uložili počinje da donosi plodove, možete računati na povećanje plate ili isplatu godišnjeg bonusa. Vreme je da sebe počastite simpatičnim sitnicama. U mesecu Strelca, raspoloženje će biti dobro, razlog tome je snažan talas energije. Ribice mogu postaviti ambiciozne ciljeve bez oklevanja. Nema ograničenja, i ne može biti, uspećete da realizujete sve što ste planirali. Najnestabilniji trenutak je Hladni Pun Mesec u decembru, kada emocionalno stanje postaje nestabilno. Izbijanja ljubomore i agresije mogu dovesti do razdvojenosti. Ribice moraju da uguše porodične svađe, iako to ide na njihovu štetu.

Karijerne ambicije u prvim danima decembra dolaze do izražaja, iako će se primećivati ​​i oživljavanje u drugim sferama života. Možda ćete morati da nastavite sa školovanjem ili prekvalifikacijom. Horoskop za Ribice savetuje da ne odlažete ovu stvar neodređeno. Malo je verovatno da ćete moći produktivno raditi bez posebnih znanja, postoji rizik da izgubite svoje mesto. Kako Venera u Vodoliji pojačava želju za slobodom, Ribice mogu osećati nelagodu. Moraćete da se odreknete nekih navika i počnete da živite na nov način. Nije svako voljan da prekine šemu razvijenu tokom godina, pa nisu isključena izbijanja iritacije. Psihološka obuka će vam pomoći da postanete najbolja verzija sebe i da postignete harmoniju.

Sredina meseca je najbolje vreme za putovanja: stvari su se smirile, raspoloženje je gotovo novogodišnje. Iznenada se ispostavi da ima previše slobodnog vremena, morate nešto da radite. Opšti horoskop za Ribice za decembar 2024. predlaže da odete na putovanje na mesta iz detinjstva. Nije poznato kada će se ponovo pojaviti tako dobra prilika da odmorite dušu. Zahvaljujući Merkuru u Strelcu, biće moguće stvoriti predstavu o bliskoj budućnosti. Za sanjive Ribice, potreba da razmišljaju u jasnim kategorijama je težak zadatak. Intuicija će vam pomoći da olakšate situaciju, slušajući je možete uočiti skrivene detalje. Važno je zabeležiti slike i misli koje se pojave kako biste kasnije izgradili plan akcije.

Očekivanje magije će osvetliti poslednje dane decembra, dodajući dodir misterije onome što se dešava. Ne krivite sebe zbog svojih fantazija, prošla je godina, vreme je da sumirate utiske i dobijete nagradu za svoje napore. Horoskop za Ribice u decembru preporučuje da se dobro provedete. Bogato postavljen sto, raskošna odeća – ako ne sada, kada onda? Jedina stvar koja može pogoršati situaciju je bespotrebna ljutnja. To je negativna manifestacija Marsa u Lavu, kojoj Ribice ne mogu odoleti. Dobra vest je da je situacija privremena, pa će gubici biti minimalni. Međutim, trebalo bi da se brinete o tome kako brzo izgubiti višak energije. Akupunktura u kombinaciji sa masažom će doći u pomoć.

Pogledajte i horoskope za: Veliki Horoskop Za Septembar 2024Veliki Horoskop Za Oktobar 2024Veliki Horoskop Za Novembar 2024Veliki Horoskop Za Decembar 2024

Možda će Vas Zanimati:

Poručite Personalizovani Horoskop

Poručite personalizovani dnevni, mesečni ili godišnji Horoskop koji će se odnositi na Vas lično!

Poručite OVDE

Kalendar

April 2024
MTWTFSS
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 

Categories