Categories
Horoskop

Horoskop za Strelca za decembar 2024. upozorava na brze odluke. U prednovogodišnjoj gužvi lako je izgubiti budnost, što prevaranti mogu iskoristiti. Vredno je odustati od spontanih kupovina i sumnjivih transakcija. Položaj Sunca u znaku Strelca povećava ambiciju, navodeći vas da se postavite ambiciozne ciljeve. Strelac će moći da poveća prihod primenjujući nove inovativne metode rada. Ovaj uspeh pratiće unapređenje. Hladan Pun Mesec u decembru mami sa primamljivim izgledima, podstičući rizična dela. Podležući strasti, Strelac može se upustiti u ljubavnu avanturu. Roman neće trajati dugo, ali će ostaviti nezaboravne uspomene.

Početak decembra biće pun obaveza, ali zadaci će biti prijatni. Pored porodičnih briga, mogu se pojaviti i hitni poslovi koji zahtevaju visoke kvalifikacije. Prema horoskopu za Strelca, biće prilike da pokažete svoje profesionalno znanje i veštine. Uprava će ceniti napore, nakon završetka roka, karijera će oštro krenuti uzbrdo. Pod uticajem Venere u Vodoliji, koja gura ka slobodi i nezavisnosti, lako je izgubiti glavu i upustiti se u sumnjivu avanturu. Strelac može iznenada otkriti da ima nedovoljno znanja u nekim oblastima. Ako prihvatimo ovu činjenicu kao dato i počnemo da popunjavamo praznine, moći ćemo da izbegnemo ozbiljne greške.

U sredini meseca, ljubavna groznica će okrenuti život naglavačke. Za usamljene ljude, iznenadni izbijanje romantike biće pravo spasenje. Što se tiče bračnih parova, opšti horoskop za Strelca za decembar 2024. godine predviđa ozbiljne probleme. Posebna opreznost treba da se primeni na korporativnim događajima: u stanju opijenosti, možete uraditi gluposti. S obzirom na to da Merkur u Strelcu daje sklonost ka preterivanju, situacija može biti percipirana na iskrivljen način. Uobičajena shvatanja okačiće se o klin, moraćete da se promenite. Za Strelca, unutrašnje restrukturiranje neće biti problem: promena je motor života. Meditativne prakse doneće velike koristi u ovom pogledu.

Kada je u pitanju novac, poslednji dani decembra biće veoma uspešni. Biće prilike da se sprovedu dugoročni projekti koji će doneti velike profite. Horoskop za decembar za Strelca predlaže da planirate svoje troškove tako da postoji rezerva za vanredne situacije. Novogodišnja euforija brzo će proći, ali novac će i dalje dobro doći. Uticaj Marsa u Lavu može se smatrati pozitivnim, budući da pojačava osobine Strelca. Ljubav prema životu, nestašluk i društvenost su sigurni aduti koji će vam pomoći da izađete iz teške situacije. Međutim, bilo bi dobro kontrolisati svoj vatreni temperament; pored aromaterapije i joge, može se preporučiti i akupunktura.

Pogledajte i horoskope za: Veliki Horoskop Za Septembar 2024Veliki Horoskop Za Oktobar 2024Veliki Horoskop Za Novembar 2024Veliki Horoskop Za Decembar 2024

Možda će Vas Zanimati:

Poručite Personalizovani Horoskop

Poručite personalizovani dnevni, mesečni ili godišnji Horoskop koji će se odnositi na Vas lično!

Poručite OVDE

Kalendar

April 2024
MTWTFSS
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 

Categories