Categories
Mars

Retrogradni Mars 24. septembra: Mars, vatreni planetu akcije i želje, će započeti značajan tranzit 24. septembra, obećavajući da će raspaliti nebesku scenu. Astrolozi već dugo prepoznaju planetarne tranzite kao ključne trenutke u kosmičkom plesu, a Mars, poznat po svojoj borbenosti, donosi i prepreke i darove. To je nebeski događaj vredan istraživanja, posebno za horoskopske znakove koji će imati koristi od uticaja Marsa tokom Marsovog retrogradnog hoda 24. septembra.

Preskoči

Prvo i najvažnije, Ovnovi će biti najviše pogođeni ovom energijom, jer je Mars njihov vladar u astrologiji. S Marsom u Ovnu, ovaj vatreni znak će doživeti povećanu odlučnost, motivaciju i volju da postignu svoje ciljeve. Ovo je vreme kada bi Ovnovi trebali pažljivo koristiti svoju odlučnost.

Slično tome, Škorpije, drugi znak koji vlada Marsom, snažno će osetiti posledice. Marsov retrogradni hod 24. septembra obeležiće emocionalnu dubinu i intenzitet za Škorpije, pružajući priliku za transformaciju i introspekciju. Trebali bi biti spremni suočiti se sa skrivenim emocijama i koristiti Marsovu energiju za ozdravljenje i rast.

Još jedan vatreni znak, Lav, doživeće povećanje vitalnosti i samopouzdanja, što će ih podstaći da još više zasijaju u svojim nastojanjima. Marsova energija pomoći će im da privuku pažnju i unaprede svoje veštine vođenja. S druge strane, Marsov retrogradni hod 24. septembra podstaći će avanturistički duh Strelca i Vodolija. Ovi znakovi će pronaći snagu da prate svoje najsmelije ideje i ambicije, šireći svoje horizonte u procesu.

Pročitajte Horoskop za Oktobar 2023. Ovde

Bikovi i Vage, s druge strane, mogu se suočiti s teškoćama jer Marsova odlučnost može kolidirati s njihovim sklonostima ka miru. Ovi znakovi trebaju tražiti ravnotežu i izbegavati nepotrebne konfrontacije. Marsov retrogradni hod 24. septembra nudi različite šanse i izazove, pri čemu svaki znak ima svoj jedinstveni uticaj. Ljudi mogu upravljati ovim nebeskim plesom sa svrhom i gracioznošću razumevajući i iskorišćavajući ovu kosmičku energiju

Mars u Astrologiji

Mars, poznat kao planet energije, hrabrosti, akcije i vitalnosti, zauzima značajno mesto u vedskoj astrologiji. On simbolizuje snagu, ambiciju i moć da se prevaziđu prepreke. Iako Marsov retrogradni hod 24. septembra može biti intenzivan, može doneti i pozitivne promene onima pod njegovim uticajem. 24. septembra Mars kreće retrogradno. U astrologiji, retrogradno kretanje često se vidi kao vreme introspekcije i pregleda. Tokom Marsovog retrogradnog hoda 24. septembra, očekuje se da će Mars uticati na različite aspekte naših života.

Drame Uticaja Na Ove Horoskopske Znakove

Ovan

Za osobe rođene u znaku Ovna, Marsov retrogradni hod 24. septembra stvoriće povoljno okruženje za njihove profesionalne i poslovne poduhvate. Mogu očekivati podršku od kolega i nadređenih, što će biti odlično vreme za suočavanje s izazovnim zadacima. Uspeh će pratiti uporni napori, a nove prilike za finansijski dobitak su na horizontu. Uticaj Marsa takođe će doneti naklonost od autoriteta.

Lav

Osobe rodjene u znaku Lava, imate sreće tokom Marsovog retrogradnog hoda 24. septembra. Vaše radno mesto i poslovni poduhvati procvetaće pod pozitivnom kosmičkom energijom. Sreća će vam se osmehnuti, i naći ćete rešenja za dugotrajne probleme. Nemojte se iznenaditi ako novi poslovni izazovi pokučaju na vaša vrata. Dodatno, porodične stvari donet će radost i harmoniju.

Strelac

Strelčevi će doživeti koristi od Marsa u retrogradnom hodu 24. septembra u svom profesionalnom životu. Radno okruženje će biti povoljno, i dobićete podršku od kolega. Ovo je odlično vreme za pokretanje novih projekata ili inicijativa. Kreativnost će biti na vrhuncu, i pronaći ćete inovativna rešenja za izazove. Ovaj tranzit takođe može otvoriti mogućnosti za poslovna putovanja.

Zabrinuti ste za svoju karijeru? Poručite AstroSpice izveštaj sada slanjem maila na astrospice.rs@gmail.com !

Zaključno, iako planetarni tranziti ponekad donose izazove, Marsov retrogradni hod 24. septembra imaće tendenciju da donese pozitivne promene za osobe rođene u Ovnu, Lavu i Strelcu.

Ovaj kosmički događaj poziva vas da iskoristite prilike, prihvatite promene i nosite se s izazovima života hrabro i odlučno. Ovo je vreme kada vas energija Marsa može osnažiti da prevaziđete prepreke i ostvarite svoje ciljeve. Zato se pripremite za period rasta i uspeha dok vas Mars vodi na nebeskoj putanji transformacije.

Često postavljana pitanja

Koji planetarni tranzit je najvažniji?

Tranziti Jupitera i Saturna su prilično značajni u astrologiji.

Koji je najretkiji planetarni tranzit u astrologiji?

Tranzit Venere se smatra retkim u astrologiji.

Koja planeta menja svoj položaj svakih 7 godina?

Saturn menja svoj položaj svakih 7 godina.

Poručite Personalizovani Horoskop

Poručite personalizovani dnevni, mesečni ili godišnji Horoskop koji će se odnositi na Vas lično!

Poručite OVDE

Kalendar

April 2024
MTWTFSS
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 

Categories