Categories
Horoskop

Nastavi hrabro napred u jedan od najintenzivnijih meseci 2023. Oktobar 2023. godine će doneti intenzivne promene pred tvojim očima i dodatno će povećati tvoj fokus na važna partnerstva i odnose. Može se desiti da se dese veliki počeci, prekretnice, proboji i završeci, jer smo u ciklonu poznatom kao sezona pomračenja. Pred nama su i solarna i lunarna pomračenja, dok osećamo da nam život podrhtava i ljulja. Takođe ćemo se duboko suočiti sa našim emocijama i suočiti se sa našim skrivenim željama, motivacijama, strahovima i strastima. Na pozitivnoj strani, oktobar 2023. može doneti duboku intimnost i duboku bliskost, ali nas takođe može suočiti sa realnošću ako naše prave potrebe u životu i odnosima nisu ispunjene. Iznad svega, budi iskren prema sebi i drugima i vodi se srcem.

NOVO: Da biste pročitali horoskop za septembar 2023. godine, kliknite ovde.

NOVO: Da biste pročitali horoskop za avgust 2023. godine, kliknite ovde.

Horoskop za oktobar 2023. obećava niz sreće. Jesenji vetar će doneti promene, uglavnom će se odnositi na lični život. Usamljene osobe će dobiti priliku da uredite svoju sudbinu: promena posla ili mesta boravka doneti će nova poznanstva. Položaj Sunca u Vagi zahteva rad na sebi: sve u osobi mora biti harmonično. Da bi unutrašnji sadržaj odgovarao spoljašnjem, potrebno je stalno se usavršavati. Vreme je da posetite kozmetičara i nutricionistu. Unapređenja će biti vidljiva nakon Punog Meseca lovca u oktobru, kada se koncentracija snage dostigne maksimum. Ovo je dobro vreme da započnete nove projekte, počnete sa učenjem ili sprovedete planove vezane za razvoj vašeg poslovanja.

U prvim danima oktobra, suočićete se s novim izazovima, morate biti spremni na svaki obrt događaja. Morate brzo učiti i prilagođavati se okolnostima. Horoskop savetuje da se okrenete iskustvu starijih kolega i čak pozajmite njihove najbolje prakse. Kada budete u dilemi, možete angažovati trenera koji će naći način da ojačate duh. Pod uticajem Venere u Lavu, želja za visokim statusom može poprimiti opsesivnu formu, čineći ljude taocima konvencija. Misli će se vrteti oko istih stvari: uspeha u karijeri, brendiranih predmeta, čvrstog okruženja. Da bi život bio više od beskrajne trke za postignućima, važno je postaviti prioritete na pravi način.

Sa finansijske tačke gledišta, sredina meseca će biti teška, ali svaki znak ima svoj stepen težine. Uprkos povoljnim uslovima, osobe vodenih elemenata mogu brzo potrošiti svoje ušteđevine. Prema opštem horoskopu za oktobar 2023, postoji rizik da ćete naići na prevarante koji obećavaju brzu dobit. Važno je shvatiti da besplatnog sira nema osim u mišolovci. Merkur u Vagi će pomoći da se život dovede u ravnotežu, kao rezultat čega će se oštri trenuci sami po sebi umanjiti. Naravno, svako ima svoj recept za blagostanje, ali uvek je lepo biti u centru pažnje. Da biste privlačili divljenje drugih i da bi vas preplavljivali komplimentima, važno je znati kako usrećiti druge. Možda biste trebali nabaviti više seksi odevnih kombinacija.

Klikni na svoj Znak

Astrološka dešavanja koja će Vas Zanimati: Saturn u Ribama, Pluton u Vodoliji, Saturn u Vodoliji, Velika Konjunkcija postavlja ton za čovečanstvo tokom 200 godina, kao i glavna tema za svaki znak zodijaka, Uran u Biku, Pluton u Jarcu i Neptun u Ribama

Oktobar 2023. horoskop obećava srećan period. Jesenji vetar donosi promene, uglavnom će biti vezane za lični život. Usamljene osobe će dobiti priliku da uredne svoju sudbinu: promena posla ili mesta stanovanja će doneti nova poznanstva. Položaj Sunca u Vagi zahteva rad na sebi: sve u osobi mora biti harmonično. Da bi unutrašnji sadržaj odgovarao spoljašnjem, potrebno je konstantno usavršavanje. Vreme je da posetite kozmetičara i nutricionistu. Poboljšanja će biti vidljiva nakon punog meseca lovca u oktobru, kada se koncentracija snaga dostigne maksimum. Ovo je dobro vreme da započnete nove projekte, započnete sa učenjem ili sprovedete planove vezane za razvoj vašeg poslovanja.

Ovan Horoskop za Oktobar 2023.


Kroz posredstvo Marsa do 12.og i Sunca i Merkura do 22.og, pod pritiskom ste. Ove energije koje dolaze iz Vage teraju vas da napravite jedan korak napred i dva koraka unazad. Kao rezultat toga, teško vas je pratiti i razumeti. S druge strane, ako se složite, možete to uraditi drugačije. Kako? Pokazivanjem razumevanja prema vašem okruženju, supružniku ili kolegama. To može delovati nepotrebno ili kao gubljenje vremena, ali će vam pomoći da izbegnete nepoželjne situacije. Vaš uspeh zavisi od vaše sposobnosti da saslušate želje drugih i od analize situacije. Da biste uspeli u ovoj maloj čaroliji, umirite svoju legendarnu nestrpljivost.

Ovan: Ljubav , oktobar 2023.

Ovan: Do 9.og, Venera u Lavu održava harmoniju u vašim ljubavima. Nažalost, sa Merkurom, vaša sposobnost da se posvetite ili izrazite svoje namere u vezi budućnosti, dolazi u drugi plan. Budućnost vaših ljubavnih veza zavisiće stoga od onoga što ćete reći. Zato pre nego što progovorite, pažljivo razmislite.

Ovan: U vezi, oktobar 2023.

Ovan: Posebno ste zabrinuti zbog energija koje dolaze iz Vage. U ovim okolnostima koje su sklone konfliktima, umirite svoja uverenja. Da biste obnovili mir, prepoznajte i cenite kvalitete svog partnera.

Ovan: Samci, oktobar 2023.

Ovan: Do 9.og, Venera olakšava susrete kroz izlaske ili zabavu. Zatim, ona inducira veze zavođenja kroz vaš rad ili aktivnosti. Da bi magija delovala, budite strpljivi i tačni.

Ovan: Karijera / Finansije, oktobar 2023.

Ovan: Ovog meseca, ako želite da sve ide glatko, moraćete da se posvetite, Ovne! Ublažite svoju strast i legendarnu nestrpljivost. Slušajte druge i uzimajte u obzir njihova mišljenja. Kad trebate nešto reći, budite manje direktni. Ne okrivljujte ljude. Fokusirajte se na njihove kvalitete i posvećenost. Tako će vaša popularnost porasti umesto da dodatno opadne. Na finansijskom planu, Jupiter služi vašim interesima. Da bi vam pružio najbolje, poslušajte njegove savete, čak i ako vam deluju previše oprezno. Budite pragmatični u svojim izborima.

Ovan: Mesečni savet, oktobar 2023.

Ovan: Energije iz Vage igraju vam loše trikove. Da biste izbegli ove neugodnosti, koristite zdrav razum, čak i ako vam deluje dosadno.

Bik Horoskop za Oktobar 2023.

Iako se povlače, Jupiter i Saturn i dalje favorizuju vašu ekspanziju. Međutim, možda imate osećaj da stvari dugo vremena traju da se ostvare i u pravu ste! Iskoristite priliku da razmislite o tome šta ćete uraditi kada se događaji vrate na normalan tempo. To će biti profitabilnije od gubljenja živaca.

Uprkos nekim poteškoćama, ovaj oktobar izgleda dobro. Nažalost, ovaj srećan predznak može biti protivrečen dolaskom Marsa, Merkura i Sunca u Škorpiona. Počevši od 13. oktobra, ne shvatite inicijative drugih kao lične napade. Krajem meseca, ne uzimajte sve zdravo za gotovo. Umesto toga, ublažite razmjenu i prihvatite pomoć drugih.

Bik: Ljubav , oktobar 2023.

Bik: Do 9. oktobra, Venera komplikuje vaš život. Srećom, njen prolazak kroz Devicu dobro rešava stvari. Ono što je lepo podstiče vas da umnožavate male pažnje koje nasmejavaju ljude. S druge strane, pazite na Marsa u Škorpionu. Zašto? Jer vas navodi da oštro reagujete na sitnice.

Bik: U vezi, oktobar 2023.

Bik: Od 10. oktobra, vaši odnosi su prijatniji. Sporazum je obnovljen. Nažalost, Mars u Škorpionu može sve upropastiti! Zato da biste izbegli nanositi štetu koju biste kasnije žalili, uključite svog partnera u svoje projekte ili aktivnosti.

Bik: Samci, oktobar 2023.

Bik: Od 10. oktobra, Venera vas povezuje sa ljudima koji vam odgovaraju. Sastanak se nazire na horizontu. Da bi sve prošlo najbolje moguće, prihvatite ono što vam se nudi umesto da to odbijate iz pogrešnih razloga.

Bik: Karijera / Finansije, oktobar 2023.

Bik: Oktobar izgleda dobro, ali se brzo može pretvoriti u noćnu moru. Bik, po prirodi, teško vam ide s energijama Škorpiona. One vas iritiraju i čine da se lako iznervirate zbog sitnica. Nakon što se to desi, nalazite se u nepoželjnoj situaciji i teško iz nje izlazite. Zato, čim vam neko nešto kaže, udahnite duboko pre nego što odgovorite. Na finansijskom planu, kada je u pitanju nepotrebno, ali zabavno trošenje, malo ste škrti. Nemojte se čuditi ako budete kritikovani.

Bik: Mesečni savet, oktobar 2023.

Bik: Ovaj oktobar ima puno potencijala da vam pruži. Da biste to iskoristili, pazite na svoje predrasude jer bi vas one mogle sprečiti da iskoristite šanse ili susrete.

Blizanci Horoskop za Oktobar 2023.

Imate osećaj da vam prostor za manevrisanje postaje sve manji svakoga dana. Kao rezultat toga, možete postati gorčljivi i donositi odluke na pogrešnim osnovama. Nemojte biti kritični prema drugima ili dosadnim situacijama, jer to vas neće odvesti ničemu. Umesto toga, držite se malo dalje od događaja. Tako ćete ih videti na drugačiji način. Dakle, učinićete drugačije. Da vam pomognem u ovom zadatku, Mars, Merkur i Sunce u Vagi stvaraju prijateljske veze sa ljudima i takođe promovišu novo znanje ističući vaše prednosti. Ovog meseca, ostavite svoju lakoću po strani i budite strategični u svojim pristupima.

Blizanci: Ljubav , oktobar 2023.

Blizanci: Vaš šarm uvek čini čuda. Uvek imate uspeha. Nažalost, možete biti oštri iz pogrešnih razloga. Ovog meseca, da biste svoje ljubavne afere izgledale najbolje moguće, okružite svoje prijatelje ili svog partnera pažnjom. Ispunite njihova očekivanja umesto da ih kritikujete.

Blizanci: U vezi, oktobar 2023.

Blizanci: Porodična ograničenja opterećuju vaš odnos. Nažalost, nećete ništa postići bežeći od toga. Ovog meseca, ravnoteža vašeg odnosa leži u vašoj sposobnosti da pravite ustupke uprkos onome što vas nervira.

Blizanci: Samci, oktobar 2023.

Blizanci: Nemate problema sa upoznavanjem ljudi, ali da biste stvari odmakli dalje, morate prihvatiti određena ograničenja. Ovog meseca, upoznaćete nekoga sa budućnošću tako što ćete ceniti šarm porodičnog života.

Blizanci: Karijera / Finansije, oktobar 2023.

Blizanci: Ovaj mesec nije radostan. Vreme vam deluje dugo. Na najgorim danima, mislite da imate lošu sreću. Blizanci, sudbina se ne obara na vas! Trenutno morate iskoristiti svoje prednosti i staviti ih u pogon. Kako? Tako što ćete uzeti u obzir prošla iskustva. Što se tiče ovog vremena koje vam se čini tako dugim, recite sebi da je ono vaš najbolji saveznik, suprotno od onoga što mislite. Na finansijskom planu, življenje iz dana u dan vam sasvim odgovara. Razmislite malo češće ovog meseca i budite štedljivi.

Blizanci: Mesečni savet, oktobar 2023.

Blizanci: Volite da živite svojim tempom i bez ometanja. Nažalost, to vam igra igre. Ovog meseca, s radošću prihvatite te ograničenja koja vas teraju da bežite iz pogrešnih razloga.

Rak Horoskop za Oktobar 2023.


Stvari imaju tendenciju da stagniraju više nego što je razumno. Ljudi su spori u ispunjavanju svojih obaveza. Neki mogu biti nesigurni iz nejasnih razloga. Počevši od 13. dana, zahvaljujući dragocenoj pomoći Marsa u Škorpionu, stvari počinju da se smiruju. Iako se događaji ponovo pokreću, moraćete se suočiti sa neskladima koji dolaze od Vage. Između 5. i 22. dana, vesti kasne i to može posejati sumnju u vas. Ne odustajte! Budite strpljivi, čak i ako mislite da je sve propalo. Od 23. dana, Merkur u Škorpionu eliminiše oklevanja. Uz podršku Marsa, a zatim i Sunca, podstiče vas i vaše voljene da otvoreno iznesete svoje karte na sto.

Rak: Ljubav , oktobar 2023.

Rak: Od 10. dana, Venera u Devici je u skladu s vašom prirodom. Odjednom, vaše ljubavi pronalaze svoj šarm i svoje odredište. Nažalost, između 5. i 22. dana, Merkur stvara nesporazume koji mogu uneti nemir u vas. Sa Merkurom u Škorpionu, budite sigurni, sve je u redu.

Rak: U vezi, oktobar 2023.

Rak: Vaš odnos se razvija u kontradiktornom klimatu. Osećanja su tu, ali, nažalost, kritike se šire u svim pravcima. Vaša polovina ne može biti svuda istovremeno. Zato ne tražite previše od njih.

Rak: Samci, oktobar 2023.

Rak: Od 10. dana, Venera stvara vezu s šarmantnom osobom. Da bi sve išlo dobro, ne slušajte zavidne duše. Umesto toga, pratite svoje utiske koji će se potvrditi krajem meseca.

Rak: Karijera / Finansije, oktobar 2023.

Rak: Kašnjenja, oklevanja i razočaranja traju do 12. dana uključujući taj dan. Molim vas, sačekajte. Zatim, zahvaljujući dragocenoj podršci Marsa u Škorpionu, horizont postaje jasan. Više ne gubite vreme čekajući odluke drugih. Preuzimate inicijativu. Nadoknađujete zaostatak koji se nagomilao. Ako vas neko slučajno izazove, vrlo je moguće da ćete neuobičajeno izraziti svoje misli i da će to imati malo dejstvo. Što se tiče finansija, ne obraćate pažnju na svoje troškove. Sve što sija privlači vas. Srećom, postajete razumniji od 10. dana.

Rak: Mesečni savet, oktobar 2023.

Rak: Ako želite da vaši projekti i ljubavi budu konkretni, ignorišite predrasude onih koji nemaju iste vrednosti kao i vi.

Lav Horoskop za Oktobar 2023.

Disonance koje dolaze od Jupitera i Urana zadaju vam probleme. Kao rezultat toga, razvijate se u klimi koja zahteva da pružite najbolje od sebe kako biste postigli svoje ciljeve. Premeštaj Marsa u Škorpiona, zakazan za 13. dana, nagoveštava da će stvari postati malo komplikovanije. Da biste vam pomogli da prođete kroz ove turbulentne oblasti, imate podršku energija u Vagi. One vas ohrabruju da pronađete kompromise umesto da budete tvrdoglavi. Nažalost, krajem meseca dolazak Merkura i Sunca u Škorpiona će pojačati ovaj fenomen. Ako želite da izbegnete mnoge neugodnosti u ovom periodu, obuzdajte svoj autoritarizam.

Lav: Ljubav općenito, oktobar 2023.

Lav: Imate problem sa svojim osećanjima i osećanjima drugih. Imate osećaj da ste uhvaćeni u zamku. Kao rezultat toga, vaše reakcije su čudne i uvode vaše voljene u nesporazum. Sačuvajte svoju prosudbu. To će vas spasiti od grešaka u prosuđivanju.

Lav: U vezi, oktobar 2023.

Lav: Iako su razmena prijatna i ljubavna, osećate da nešto nije u redu. Otpustite tu iskušenje. Ne uzbuđujte se oko sitnih detalja, jer bi to pokrenulo neprijateljstva koja bi oštetila vaš odnos.

Lav: Samci, oktobar 2023.

Lav: Sa odlaskom Venere iz vašeg znaka, euforija se smiruje. S druge strane, zahvaljujući energijama u Vagi, održavate vezu sa osobom koju ste upoznali. Ako vaše želje ne budu ispunjene, ostanite zen. Ovi neuspesi su samo prolazni.

Lav: Karijera / Finansije, oktobar 2023.

Lav: Da biste napredovali, morate pokazati izdržljivost i pragmatizam. Ovog meseca, morate dodati toleranciju načinu na koji obavljate stvari, Lave! Sukobljavanje sa onima koji imaju moć rešenja problema neće pomoći vašem poslu. Umesto toga, idite njihovim putem umesto da im iznosite svoje mišljenje. Na najgorim danima, ne govorite ništa i pratite svoju intuiciju. Tako ćete izbeći ove sukobe koji pogrešno kvare vašu reputaciju. Što se tiče finansija, veoma ste probirljivi. Dolar je dolar. Budite oprezni, jer ćete tako pokvariti svoju sliku.

Lav: Mesečni savet, oktobar 2023.

Lav: Znate, energije Škorpiona ne idu vam u korist. Zato ovog meseca budite mudri. Ne palite vatru zbog nevažnih detalja.

Devica Horoskop za Oktobar 2023.

Merkur napušta vaš znak 5. dana, a Venera preuzima 10. dana. 13. dana, Mars prelazi u Škorpiona. Krajem meseca, Merkur i Sunce mu se pridružuju tamo. Iako je Saturn retrogradan i Jupiter usporava, imate sve potencijale da nastavite menjati stvari. Zahvaljujući intervenciji planeta u Škorpionu, imate sredstva da idete dalje. One vas ohrabruju da prevaziđete blokade koje simbolizuje Saturn u Ribama. Vaše okruženje je vaš najbolji saveznik. Pomaže vam prepoznati vašu vrednost i iskoristiti je u svoju korist. Ovog meseca, ako imate bilo kakve sumnje u vezi sa prilikom ili predlogom, potražite savet od onih u koje imate potpuno poverenje.

Devica: Ljubav , oktobar 2023.

Devica: Od 10. dana, osećate se bolje! Venera vam pomaže da se nosite sa Saturnom. Ohrabruje vas da zanemarite senke prošlosti i mislite na sebe. Ovog meseca je vreme da dobijete novi pogled i prihvatite predloge svojih prijatelja.

Devica: U vezi, oktobar 2023.

Devica: Iako je atmosfera tmurna, vraćate drugi vetar. Mars i Venera vas ohrabruju da preuzmete kontrolu nad situacijom kako biste izvukli svoju vezu iz nepokretnosti. Ovog meseca, prestanite govoriti uzalud i preduzmite akciju.

Devica: Samci, oktobar 2023.

Devica: Prestanite razmišljati o tome da se po svaku cenu udate! Mislimte na sebe i na sadašnjost. Takođe, prihvatite pozivnice umesto da ih odbijate. Na taj način ćete upoznati nove ljude.

Devica: Karijera / Finansije, oktobar 2023.

Devica: Vaša želja za promenom ili razvojem je u procesu ostvarenja. Da bi se ovo malo čudo desilo, morate doneti odluku. Devico, previše razmišljate i zaglavljivate se! Pri ovom tempu, na kraju ćete se vratiti na početak. Ako to nije ono što želite, potražite savet od nekoga kome verujete. Bićete iznenađeni onim što će vam reći. Ako ih poslušate, bićete oduševljeni. Što se tiče finansija, vaša ljubav vas čini da neuobičajeno trošite. Dakle, ako ne želite da budete potpuno bez para, usporite.

Devica: Mesečni savet, oktobar 2023.

Devica: Ovog meseca, ne dajte prošlosti toliku moć i verujte u sebe. Vaši najbolji prijatelji će vam se vratiti sa novim poznanstvima koje ćete upoznati.

Vaga Horoskop za Oktobar 2023.

Iako Venera u Lavu odlazi 9. dana, zadržavate podršku energija koje se razvijaju u Vagi. Do 23. dana, Sunce vas ohrabruje da se više afirmišete. Između 5. i 22. dana, Merkur vas nagovara da se povežete s drugima i sa sigurnošću komunicirate svoje ideje. Do 12. dana, Mars vas tera da idete dalje. Nažalost, ovaj obećavajući klima je omražena disonancama koje dolaze od Plutona i stavlja vam ograničenja. Možda imate osećaj da ste zarobljeni. S druge strane, ako se udaljite korak unazad, primetićete da su ta ograničenja korisna. Ovog meseca imate potencijal da ostvarite svoje ambicije, ali pod uslovom da stvari radite sa realizmom i predviđanjem.

Vaga: Ljubav, oktobar 2023.

Vaga: Od 10. dana, vaše ljubavi gube intenzitet koji vas je oduševljavao. Stvari i ljudi su drugačiji. Možda imate osećaj da ste zapostavljeni ili da čekate. Ne jadikujte nad svojom sudbinom. Umesto toga, iskoristite to da sagledate svoja osećanja.

Vaga: U vezi, oktobar 2023.

Vaga: Ovog meseca možda ćete imati osećaj da vas vaš partner ostavlja po strani. Ne forsirajte ništa. Ne uzimajte stvari lično. S druge strane, možete održavati dogovor putem prijatnih razmena i pokazujući se u najboljem svetlu.

Vaga: Samci, oktobar 2023.

Vaga: Vaš šarm uvek čini čuda. Upoznajete nove ljude. Nažalost, stvari neće ići dalje ovog meseca. Do povoljnijeg perioda, održavajte veze na način na koji to već znate.

Vaga: Karijera / Finansije, oktobar 2023.

Vaga: Vaš osećaj za legendarnu nijansu uspeva. Dolazite tamo gde želite bez da uvredite lošu prirodu. Ako se slučajno osećate odbijenima, vaš šarm preuzima i eto. Ako tokom svojih lutanja naiđete na osobu koja je hermetična prema ovim kvalitetima, promenite taktiku. Budite profesionalni. To će biti sigurnije i kao bonus, izazvaće neočekivanu ponudu. Što se tiče finansija i uprkos svemu, u ovom sektoru se najbolje branite i to ćete dokazati ovog meseca. Kako? Demonstrirajući izvanrednu strategiju upravljanja svojim sredstvima.

Vaga: Mesečni savet, oktobar 2023.

Vaga: Ovog meseca mogu se javiti neka mala razočaranja. Ne opterećujte druge. Umesto toga, malo se osvrnite na sebe i sve će biti u redu u pravo vreme.

Škorpija Horoskop za Oktobar 2023.

Vaša evolucija je na pravom putu. Potvrđuju to planete koje se razvijaju u Devici. Uprkos ovim povoljnim aranžmanima, imate teškoća pri donošenju odluka. U svojim najgorim danima, veoma ste kritični prema onome što vam se nudi. Do 12. dana, razočaravajuća iskustva iz prošlosti vas potiču da ne činite ništa više. Na 13. dana, Mars se smiruje u vašem znaku. On vas tera na akciju i donošenje odluka. Ako želite da vaš napredak bude održiv, delujte smireno i sa razboritošću. Uzmite vreme da razmislite sa odmornom glavom. Ako je potrebno, sačekajte 23. dana. Zašto? Zato što će tada Merkur ući u vaš znak i ojačati vašu razboritost i intuiciju. Tada ćete moći da donosite prave odluke.

Škorpija: Ljubav, oktobar 2023.

Škorpija: Od 10. dana, sa Venerom u Devici, vaše ljubavi pronalaze tu spokojnost koja vas čini da pružite najbolje od sebe. Ono što je lepo čini vas prijatnim i srećnim. To je radost. Međutim, loša sećanja sprečavaju vas da evocirate svoja osećanja. Na kraju meseca, pronalazite svoj mir.

Škorpija: U vezi, oktobar 2023.

Škorpija: Grižnja prošlosti ima nesrećnu tendenciju da izbije na površinu. Da biste imali mir, promenite temu! Takođe, pokažite brigu prema svom partneru. Preduzmite srećne inicijative. Na taj način, vaša veza će povratiti harmoniju.

Škorpija: Samci, oktobar 2023.

Škorpija: Mars i Venera stvaraju srećnu vezu između vas i nekoga koga poznajete. Ako imate problema sa ulaganjem, ne forsirajte ništa. Do kraja meseca, trebali biste se osećati ugodnije.

Škorpija: Karijera / Finansije, oktobar 2023.

Škorpija: Od prošlog meseca imali ste vremena da razmislite o onome što vam je ponuđeno. Ovog meseca, odluka je vaša, jer Mars dolazi u vaš znak 13. dana. Škorpija, izbor je vaš! Ili ćete iskoristiti tu energiju u svoju korist, ili ćete je okrenuti protiv sebe. Dakle, ako zaista želite da stvari krenu pravim putem, sada je vreme da spojite svoju intuiciju sa svojim iskustvom. Time ćete završiti sa tom legendom koja vas opterećuje. Što se tiče finansija, iako je kraj meseca zagarantovan, slobodno vreme je smanjeno osim ako ne odlučite da promenite tok stvari.

Škorpija: Mesečni savet, oktobar 2023.

Škorpija: Ne preduzimajte nesretne inicijative pod izgovorom da je prošlost igrala neke trikove na vas. Sačekajte i, ako je potrebno, povucite se da biste bolje prilagodili svoje reakcije.

Strelac Horoskop za Oktobar 2023.

Ograničenja se pooštravaju sa disonancama koje dolaze od brzih planeta koje kruže u Devici. Možda ćete imati osećaj da bez obzira na to šta radite, ništa ne ide. Sa druge strane, Mars, Merkur i Sunce u Vagi pomažu vam da održite visoko raspoloženje. Oni vas podstiču da pronađete kompromise i da gledate na život sa vedrije strane. Ipak, događaji i okolnosti zahtevaju da pridajete važnost detaljima. Budite manje površni i postanite precizniji! Možda zvuči dosadno, ali to je jedini način da rešite probleme. Prihvatite postavljene granice umesto da pokušavate da ih prevaziđete svim sredstvima. Takođe, umirite one koji su pesimistični umesto da ih zapostavljate.

Strelac: Ljubav , oktobar 2023.

Strelac: Situacija se postepeno komplikuje. Međutim, možete izbeći neugodnosti koje predviđa Venera u Devici. Budite dostupni za svoje ljubavi i pristajte da se angažujete, makar i na kratko. To neće promeniti tok vašeg života, ali će rešiti vaše emotivne probleme.

Strelac: U vezi, oktobar 2023.

Strelac: Vaš život zajedno nije jednostavan. S druge strane, možete ga učiniti lakšim. Napravite zastoj kod kuće. Potrudite se da se vratite na vreme. Ako je moguće, interesujte se za ono što se dešava u vašem domu.

Strelac: Samci, oktobar 2023.

Strelac: Venera vam priprema susret koji vas može iznenaditi. Ali ako želite da ide dalje, moraćete prihvatiti mirno, čak i domaćinsko idilično okruženje. Uključivanje emocija će prelomiti vagu u pravom smeru.

Strelac: Karijera / Finansije, oktobar 2023.

Strelac: Vaš entuzijazam nije preteran. Možda ćete biti razočarani nečim ili nekim. Takođe, osećate da vreme sporo prolazi. U najgorim danima, dosađujete se do smrti! Strelac, u ovom sektoru nema radosti, ali ova aktivnost koju smatrate kvarenjem zabave pruža vam značajnu sigurnost. Pre nego što donesete nesrećnu odluku, pažljivo razmislite i pokušajte da vidite pozitivne strane. Što se tiče finansija, iako ovaj sektor ne predstavlja poseban problem, posvetite mu više pažnje. Budite precizniji u svakodnevnom upravljanju.

Strelac: Mesečni savet, oktobar 2023.

Strelac: Vaš šarm često rešava vaše probleme. Međutim, ovog meseca, stvari će ići u pravom smeru tako što ćete se prilagoditi ozbiljnijem načinu života.

Jarac Horoskop za Oktobar 2023.

Disonance koja dolazi od planeta u Vagi nameće svoje uslove. Vi pregovarate i pronalazite kompromise. Dajete sve od sebe da budete dostupni. Nažalost, vaši obožavaoci će biti razočarani jer ovo blagosloveno vreme neće trajati. 13. tog meseca, prelazak Marsa u Škorpiju vas podstiče da preuzmete vođstvo. Živite prema vašim ličnim vrednostima. Ova pozicija, pomalo radikalna, može povrediti osetljiva srca. Dakle, ako želite izbeći preplavljivanje kritikama, unesite malo fleksibilnosti u načinu na koji se nosite sa drugima, vašim okruženjem, obožavaocima ili supružnikom. Od 23. tog meseca, Merkur u Škorpiji vas tera da otvoreno iznesete svoje karte na sto, ali pre svega, uradite to na blag način.

Jarac: Ljubav , oktobar 2023.

Jarac: Vrlo je verovatno da ste zalutali. Srećom, zahvaljujući Veneri u Devici, ponovo pronalazite svoje vrednosti. Uprkos tenzijama i kritikama, preuzimate kontrolu nad svojim ljubavima kako bi bili u skladu sa vašim idealom. Na kraju meseca, misija je briljantno ispunjena.

Jarac: U vezi, oktobar 2023.

Jarac: Postizanje ambicija i projekata je vaša prioritet. Zbog toga niste dostupni svojoj drugoj polovini. Nažalost, ovakav način života izaziva kritike koje možete umiriti praveći neke ustupke.

Jarac: Samci, oktobar 2023.

Jarac: Imate potencijal da upoznate idealnu osobu. Da biste stvorili trajnu vezu, uložite trud da budete dostupni. Ponudite izlaske i ne odlažite ih jer imate nešto drugo da obavite.

Jarac: Karijera / Finansije, oktobar 2023.

Jarac: Disonance koja dolazi iz Vage i dalje vas podstiče da budete nijansiraniji u svom pristupu. Ponekad morate raditi sa ljudima koji su osetljivi ili nemaju poslovnu sposobnost. Od 13. tog meseca, horizont se čisti. Možete donositi radikalnije odluke. Međutim, pripazite da upozorite zainteresovane strane umesto da ih stavljate pred činjenice. Ako vam to ne odgovara, sačekajte do 23. tog meseca. Što se tiče finansija, postajete razumniji od 9. tog meseca. Upravljate svojim sredstvima sa izvanrednom preciznošću. Na kraju meseca, ako očekujete povoljan odgovor, dobićete ga.

Jarac: Mesečni savet, oktobar 2023.

Jarac: Preuzimate kontrolu nad svojim životom i to je dobro. Međutim, činite to sa taktom i diplomatski, jer upotreba odlučnosti vam neće doneti korist, naprotiv.

Vodolija Horoskop za Oktobar 2023.

Dobra vest se ogleda u odlasku Venere iz Lava, 9. tog meseca. Ali to nije sve što će biti lako. Vaša evolucija je uvek osujećena disonancama Jupitera i Urana. Nažalost, one se pojačavaju onima koje dolaze od Škorpije. Od 13. tog meseca, moraćete se snaći sa Marsom koji se naseljava u ovom znaku. Na kraju meseca, moraćete se suočiti sa Suncem i Merkurom koji će mu se pridružiti. Nemojte raditi stvari sve ili ništa. Takva vrsta pozicije uspešna je za neke ljude, ali što se vas tiče, ide protiv vas. Umesto toga, inspirišite se Merkurom u Vagi koji sugeriše da ostanete diplomatski u svim okolnostima.

Vodolija: Ljubav općenito, oktobar 2023.

Vodolija: Vaše ljubavi su uzburkane disonancama Venere. Ako se složite, možete raditi na popravljanju štete. Vreme je da otkrijete svoja osećanja i želju da živite mirnu vezu. Ako naiđete na odbijanje, nemojte se uvrediti. Ustrajte sa elegancijom.

Vodolija: U vezi, oktobar 2023.

Vodolija: To je Merkur u Vagi koji vam pomaže da obnovite mir u vašoj vezi. Stoga je vreme da razgovarate o ljubavi i zajedničkoj budućnosti. Priznajte da biste mogli formalizovati vašu vezu, to će izbrisati sve nesuglasice.

Vodolija: Samci, oktobar 2023.

Vodolija: Vaše ljubavi se oporavljaju od nepredvidljivosti izazvane disonancama Venere. Ovog meseca, Merkur će vam omogućiti da upoznate ljude koji imaju sve da vam se dopadnu. Ako stvari ne idu dalje, sačekajte umesto da se uvredite.

Vodolija: Karijera / Finansije, oktobar 2023.

Vodolija: Ako želite da oktobar bude sjajan mesec, budite pragmatični i dođite do suštine. Pokušajte, ako je moguće, da se pomirite sa idejama koje vam deluju zastarelo umesto da radite kako vam se čini ispravnim. Tako ćete ispuniti sve izazove koji će vam se pojaviti. Na najboljim danima, prevazići ćete sebe! Odjednom, osvojićete poene i dobiti ono što želite kada dođe vreme. Što se tiče finansija, situacija nije sjajna. Saturn vam nameće neka ozbiljna ograničenja, ali to je da biste se pomirili sa onim što je bitno.

Vodolija: Mesečni savet, oktobar 2023.

Vodolija: Stvarajte prave veze sa drugima i nemojte prelaziti na nešto drugo ili nekoga drugog kada se suočite sa teškoćama. Tako će se ostvariti vaša najdublja želja.

Ribe Horoskop za Oktobar 2023.

Na neki način, već neko vreme živite u ohrabrujućem svetu koji čuva vaše učenje i duboku ličnost. Međutim, možda imate osećaj da vaše postojanje tendira da bude zgazio na mestu. Oblik dosade bi mogao da vas obuzme. Počevši od 13.og, Mars u Škorpiji vam pruža priliku da istražite granice mogućeg. On vas podstiče da iskoristite svoje talente i da doživite iskustvo koje će vas obogatiti lično i materijalno. Nažalost, uz disonance koji dolaze od Venere u Devici, možete oklevati ili odbiti ove mogućnosti. Da biste izbegli da uradite nešto čega biste se kasnije kajali, sačekajte prolazak Merkura u Škorpiji koji je najavljen za 23.og. On će vam pomoći da birate ne samo prema svojim željama, već i prema željama drugih.

Ribe: Ljubav , oktobar 2023.

Ribe: Vaša sposobnost da se posvetite izvor je sumnje za vaše voljene ili supružnika. Ovog meseca, to su vaša osećanja koja ih muče. Do 22.og, možda im samo govorite ono što žele čuti. Ali onda pokazujete iskrenost koja vraća vaše ljubavi na pravi put.

Ribe: U vezi, oktobar 2023.

Ribe: Održavanjem kompromisa održavate približan mir. Nažalost, vaš supružnik još uvek nije siguran u vaše namere što se tiče budućnosti vašeg saveza. Na kraju meseca, Merkur vam pomaže da stavite sve karte na sto.

Ribe: Samci, oktobar 2023.

Ribe: Vaš šarm privlači ljude koji žele da se posvete i druge koji traže avanturu. Kao rezultat toga, držite se dalje dok se nadate da ćete sresti idealnu osobu. Ovog meseca, taj mali čudo bi moglo da se dogodi.

Ribe: Karijera / Finansije, oktobar 2023.

Ribe: Ovaj sektor radi kao čarobno. Nažalost, ovaj srećan i koristan ambijent je poremećen disonancama koje dolaze od Device. Ribe, ako vam neko ponudi nešto što vas interesuje, ne slušajte tuđa mišljenja. Ponovo otkrijte svoju legendarnu oštroumnost i verujte svojoj intuiciji. Ako imate bilo kakve sumnje, sačekajte do 23.og. Zahvaljujući Merkuru u Škorpiji, znaćete tačno šta treba da uradite i doneti odluku bez kajanja ili žaljenja. Na finansijskom planu, ne oslanjajte se na savete drugih jer vas mogu nagnati da napravite kupovinu koja vam ne odgovara.

Ribe: Mesečni savet, oktobar 2023.

Ribe: Pravljenje ustupaka vam može uštedeti probleme, ali to vas ne gura napred. Ako želite da se razvijate, uhvatite priliku koja će vam biti na dohvat ruke.

Poručite Personalizovani Horoskop

Poručite personalizovani dnevni, mesečni ili godišnji Horoskop koji će se odnositi na Vas lično!

Poručite OVDE

Kalendar

May 2024
MTWTFSS
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031 

Categories