Categories
Horoskop

JARAC: ASTROLOŠKA KLIMA ZA FEBRUAR 2024.


Ako vaša težnja da se otisnete van utabanih staza i izrazite svoju povećanu kreativnost izgleda legitimno, to nije razlog za prekoračenje granica. Postoji rizik od nezadovoljavanja umesto šarmiranja, od razdvajanja umesto sticanja podrške. Osigurajte da mudro koristite svoje potencijale i talente tako da služe vašoj stvari, i prenesite svoje poruke na način koji inspiriše one oko vas umesto da ih iritira.

Sadržaj

JARAC: RASPOLOŽENJE ZA FEBRUAR 2024.


Hiroviti, smeli i ne baš voljni da idu sa tokom, oslanjate se na svoj neodoljivi šarm da zavedete koga god želite. Međutim, nakon toga nema pitanja o radu stvari na vaš način, zahtevanju da se drugi povinuju svakoj vašoj hirovitoj želji ili zahtevima koje neki mogu smatrati fantastičnim.

JARAC: LJUBAV ZA FEBRUAR 2024.


Da li koristite svoju moć zavođenja da začinite svoj ljubavni život? Međutim, izbegavajte zloupotrebu i preterano traženje od vašeg partnera, koji ceni vaš dodir fantazije, ali možda ne želi da ispuni sve vaše fantazije. Nemojte im dati utisak da ih koristite.

U vezi: Vašem izabranom srcu se sviđa vaša tendencija dodavanja neke fantazije u vazduh i vašim susretima, ali im se ne sviđaju zahtevi koje izražavate previše insistirajući za njihov ukus.

Solo: Oslanjajte se na nesumnjiv seksipil da pogodite metu, ali zatim izbegavajte nametanje svojim osvajanjima da bezuslovno ispune sve vaše želje, rizikujući da budu shvaćeni kao previše zahtevni.

JARAC: NOVAC ZA FEBRUAR 2024.


Najbolje uspevate kada pokušate kanalisati svoje potencijale tako da budu razumljivi, ali ako se raspršite, odbijate sve.

JARAC: POSAO ZA FEBRUAR 2024.


Vaš jedinstveni ton očarava vaše partnere i sagovornike, ali tendencija da tražite previše zauzvrat na kraju iscrpljuje vašu publiku. Ako želite maksimalno iskoristiti svoje talente i jedinstvenost, razmislite o izražavanju svojih očekivanja više unutar normi.

JARAC: SLOBODNO VREME ZA FEBRUAR 2024.


Sve što vam omogućava da kanališete kreativnost koja je u punom usponu, divlju želju za prekoračenjem granica i pravila, treba favorizovati. Bilo da je reč o skakanju sa bungeeja, ekstremnim sportovima ili umetničkom izražavanju, oslobodite se, ali po mogućstvu daleko od kamere.

JARAC: KLJUČNI DATUMI ZA FEBRUAR 2024.

  • 8. februar: Dok se neki mobilizuju da nose ideal kojem teže da prenesu, drugi traže previše od drugih i generišu napetosti.
    1. februar: Bilo da je reč o ljubavi, poslu ili osvajanju vaših talenata i zasluga, skloni ste preterivanju svojih moći, i zažalićete zbog toga.
    1. februar: Vaš šarm funkcioniše, i vaš svet ima sve što je potrebno da se svidi osvojenom okruženju. Vreme je da izrazite ono što vam je blisko srcu sa svakom šansom da se svidi.
    1. februar: Novi dar se budi, kreativni potencijal je spreman da izađe na površinu. Istražite ovu novu facetu sebe, ali nemojte tražiti previše.
    1. februar: Merite svoje reči pre nego što progovorite, kanališete svoje misli i bolje kontrolišete svoje intervencije.

JARAC: SAVETI ZA FEBRUAR 2024.


Osigurajte da održavate osećaj granica u ljubavi, na poslu ili u društvu. Savršeno je neprijatelj dobrog ako radite stvari samo na svoj način.

Možda će vas zanimati:

Poručite Personalizovani Horoskop

Poručite personalizovani dnevni, mesečni ili godišnji Horoskop koji će se odnositi na Vas lično!

Poručite OVDE

Kalendar

June 2024
MTWTFSS
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930

Categories