Categories
Horoskop

VODOLIJA: ASTROLOŠKA KLIMA ZA FEBRUAR 2024.

Novi ciklus ekspanzije se manifestuje za neke kroz radikalnu transformaciju njihovog postojanja, kroz unutrašnju metamorfozu koja će na kraju uticati na njihov život. Drugi su mobilisani potrebom da promene svoj porodični život, da prekinu sa određenim aspektima prošlosti koji su postali previše otuđujući, dok su treći tiho pripremaju za pojavu talenata koji su više u skladu sa njihovom idealnom vizijom sveta oko njih.

Sadržaj

VODOLIJA: RASPOLOŽENJE ZA FEBRUAR 2024

Više ste skloni da zadovoljite svoje želje i niste previše zabrinuti zbog mišljenja drugih. Mnogi osećaju da prelazite granice, da mislite samo na sebe, čak i ako im objašnjavate da samo pokušavate dobro živeti, bolje. Teško je objasniti im da želite da se oslobodite određenih veza.

VODOLIJA: LJUBAV ZA FEBRUAR 2024.

Vođeni dobrohotnošću, radite iza kulisa kako biste napravili promene u porodici. Međutim, nemojte pretpostavljati sve moći i prava koja vaši najdraži osporavaju. Takođe, pazite da ne prekoračite budžet, čak i da biste ugodili svojoj porodici ili ispunili san.

U vezi: Biće potrebno da pustite druge da govore, jer ne svima se sviđaju vaše inicijative, posebno način na koji nametnete svoje mišljenje svima. Pazite na bilo kakvu manifestaciju prekomerne vlasti.

Solo: Težite da se smestite u okruženje koje vam se sviđa i spremni ste da puno investirate u tom pravcu. Nije sigurno da će vaši izbori naići na jednoglasno odobrenje u porodici, gde vas optužuju da radite stvari na svoj način.


VODOLIJA: NOVAC ZA FEBRUAR 2024.

Budite oprezni sa prekomernim entuzijazmom; ulaganje može koštati više nego što očekujete. Uverite se da imate sredstva da ispunite svoje obaveze ako ne želite da se kasnije nađete u neugodnoj situaciji.

VODOLIJA: POSAO ZA FEBRUAR 2024.

Iako se čini da ste zabrinuti za obezbeđivanje lične i privatne udobnosti i sreće, računajte na nesumnjivu energiju da napredujete. Međutim, budite oprezni da ne delujete bez prethodne konsultacije sa svojom hijerarhijom, partnerima i kolegama koji bi vas vratili na pravi put.

  • 2. februar: Razmišljate o široj dimenziji koju želite da date svom postojanju. Oslanjajte se na svoju intuiciju da usmerite svoju sudbinu.
    1. februar: Vođeni dubokom snagom, usklađujete svoju sudbinu sa svojom pravom prirodom. Ova inicijativa menja tok događaja.
    1. februar: Potrebno vam je da izrazite svoja osećanja na drugačiji način. Neki obraćaju pažnju na poruke koje prenose porodici koje ne nailaze na jednoglasno odobrenje.
    1. februar: Ne vršite pritisak na svoje najdraže koji ne cene vaš stav. Ako je vaša želja da poboljšate porodični život pohvalna, izrazite svoje namere s taktom.
    1. februar: Stavljate svoje resurse u službu zajednice i nagrađeni ste za svoje inicijative. Atmosfera se zagreva, struja teče bolje.

VODOLIJA: SAVETI ZA FEBRUAR 2024.

Ispitani ste da radite stvari na svoj način, da ignorišete savete koji su vam dati. Ako postoji samo jedna stvar koju treba zapamtiti, to je ovo: ne upuštajte se u avanturu, ne usudite se da promenite sve bez pažljivog razmatranja.

Možda će vas zanimati:

Poručite Personalizovani Horoskop

Poručite personalizovani dnevni, mesečni ili godišnji Horoskop koji će se odnositi na Vas lično!

Poručite OVDE

Kalendar

July 2024
MTWTFSS
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031 

Categories