Categories
Horoskop

RIBE: ASTROLOŠKA KLIMA ZA FEBRUAR 2024.

Nemojte pokušavati da idete previše brzo; strpljenje je bolji savetnik od žurbe. Ako vas projekat inspiriše i podiže sa tla, postavite temelje, nacrtajte ga, bez pokušaja ubrzavanja procesa. U suprotnom, možete izazvati nesporazume i druge nerazumevanja između vas i onih koji možda imaju poteškoće da vas prate i blokiraju vaš put.

Sadržaj

RIBE: RASPOLOŽENJE ZA FEBRUAR 2024.

Previše željni da delujete, govorite, komunicirate na temu koja nema jednoglasnu podršku, pobrinite se da umirite svoje nestrpljenje, vektor razdora, konfuzije, nesporazuma.

RIBE: LJUBAV ZA FEBRUAR 2024.

Komunicirate s domišljatošću i talentom o projektu koji vam je drag, ali bilo bi mudro zadržati ono što se priprema u tajnosti za sebe. Ako ste iskušani da otkrijete svoje inicijative, rizikujete da preplašite svoje najdraže koji smatraju vaše projekte previše smelim.

U vezi: Preferirajte kultivisanje tajnosti, recite što manje ako ne želite da izazovete napetosti unutar bliskog kruga koji smatra vaše projekte rizičnim za njihov ukus.

Solo: Odaberite diskreciju u vezi sa određenim perspektivama koje težite da ostvarite, koje su primamljive ali destabilizuju zabrinute najdraže koji vas vide kako se upuštate u avanturu koju smatraju rizičnom.


RIBE: NOVAC ZA FEBRUAR 2024.

Bolje je suzdržati se od pregovaranja o bilo kakvoj prednosti. Rizikujete da otuđite one od kojih tražite pomoć i koji vas smatraju odvojenim od stvarnosti. Radije odvojite vreme da izoštrite svoje argumente pre nego što tražite bilo šta.

RIBE: POSAO ZA FEBRUAR 2024.

Bilo bi dobro da savladate temu i odvojite vreme za razmišljanje, da usavršite svoje projekte i strategije pre pokretanja. Ako emitujete svoje ideje, rizikujete izazivanje nereda. Poštedite svoje partnere i sagovornike otkrivajući svoje planove samo kada su dobro promišljeni.

RIBE: SLOBODNO VREME ZA FEBRUAR 2024.

Pokušajte da se ponovo fokusirate na sebe. Meditacija ili aktivnost koja vam omogućava kanalisanje vaših emocija i misli je dragocena kako biste izbegli skretanje s puta.

RIBE: KLJUČNI DATUMI ZA FEBRUAR 2024.

  • 8. februar: Ulažete u odbranu projekta koji ispunjava vaša očekivanja i dobijate podršku od onih koji osećaju solidarnost sa vašim svetonazorom.
    1. februar: Težite boljem razumevanju odnosa koje imate sa svojim najdražima koji postavljaju probleme. Istražite dubinu teme.
    1. februar: Strast ulazi u debate, kroz intenzivan susret ili emocionalno nabijene razmene. Održavajte kontrolu nad svojim mislima, rečima i instinktima.
    1. februar: Pun mesec vas poziva da napravite korak prema drugima, da sarađujete, učestvujete i ostanete usaglašeni sa svetom oko vas kako biste napredovali bez generisanja neprijateljstava.
    1. februar: Neka vaš entuzijazam za prenošenje vaših ideja ne spreči vas da ih predstavite nežno kako biste izbegli izazivanje neprijateljskih reakcija zauzvrat.

RIBE: SAVETI ZA FEBRUAR 2024.

Imate tendenciju da komunicirate bez razmišljanja da ne svako želi da napravi skok bez sigurnosne mreže. Da biste ubedili svoje sagovornike da vas prate, počnite stvaranjem tišine u sebi.

Možda će vas zanimati:

Poručite Personalizovani Horoskop

Poručite personalizovani dnevni, mesečni ili godišnji Horoskop koji će se odnositi na Vas lično!

Poručite OVDE

Kalendar

July 2024
MTWTFSS
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031 

Categories