Categories
Horoskop

Prošlog meseca, Pluton je ušao u Vodoliju. Ovog meseca, Mars, Venera, Merkur i Sunce projektuju njegove efekte u konkretno. Znakovi vatre i vazduha će ceniti ovaj zamah slobode koji će duvati ovog februara. Neki će imati osećaj da žive kako im se prohte. Drugi će se upustiti u projekte koji su vanredni. Što se tiče znakova vode i Zemlje, mogu biti destabilizovani ovom promenom. Ali, budite bez brige. Da bi se održali, mogu nastaviti da se drže za Saturn u Ribama i Jupiter i Uran u Biku. Ove energije su dodatno ojačane od strane pojedinačnih planeta koje završavaju svoj boravak u Jarcu i pomažu im da zadrže svoje učenje. Oni koji su u procesu evolucije će imati prilike koje mogu brzo da uhvate.Pogledaj i Veliki Horoskop Za Januar 2024, Veliki Horoskop za Mart 2024, Veliki Horoskop Za April 2024

Preskoči na svoj znak

Ovaj mesec je podeljen na dva različita perioda koji favorizuju, redom, zemljane znakove pa vazdušne znakove. Jarac, posebno, ali i ostali zemljani znakovi, su povlašćeni zahvaljujući prisustvu Venere i Marsa u njihovom znaku, što može pomoći u vezi sa finansijskim pitanjem ili profesionalnim sastankom koji direktno utiče na njihov bankovni račun. Izdržljivi i šarmantni, savršena kombinacija da popune svoje blagajne se ukazuje pred njima! Tim više što Jupiter u Biku nastavlja da donosi zemljanim znacima moguće finansijske posledice proizašle iz konkretnih i dobro izvedenih akcija u prošlosti. Energije se naginju oko 16. i daju Vodoliji i ostalim vazdušnim znacima uzlazni zamah koji će biti pozvani da iskoriste. Oportunizam bi mogao da odigra svoju ulogu. Događaji će se odvijati brzo čak i ako Jupiter i Uran nastoje da uspore tempo. Ne uzrujavajte se ako vaš šef zahteva više od vas ili ako vaš bankar traži garancije. Znakovi vatre ne primaju direktno nikakve planete, ali Saturn i Neptun mogu ih podstaći da rasipaju novac. Ne propustite sigurnu stvar – ključna reč za sve u ovim vremenima: prilagodljivost.

Po horoskopu za februar 2024. godine, vladaće stabilnost. Događaji se razvijaju sporo i predvidivo, što ostavlja širok manevarski prostor. Možete polako razmišljati o najbližim planovima, praveći po potrebi prilagođavanja. Harmonično Sunce u Vodoliji omogućava vam da preispitate svoje poglede na život. Okovani i racionalni Zemaljski znaci će moći da se otvore sa nove strane. Želja za promenom imidža, mesta boravka će biti odobrena od strane drugih. Važan trenutak je Pun Mesec u snegu u februaru, čija energija može promeniti tok događaja. Potrebno je iskoristiti ovu priliku da se postigne saglasnost u porodici. Spremnost na kompromis će igrati ključnu ulogu.

Početkom februara imaćete više vremena da provedete sa voljenima. To će biti moguće zahvaljujući kompetentnom planiranju, kada je svaki minut uzet u obzir. Horoskop smatra da odnosi zahtevaju ozbiljan rad, porodicu ne možete gurati u pozadinu. Ako postoji akutni nedostatak vremena, možete koristiti tajne upravljanja vremenom. Kako Venera u Jarcu pojačava ambicije liderstva, slogan za neke će biti: pobeda po svaku cenu. Želja da dokažu svoju superiornost preti da se pretvori u probleme. Svakako će biti onih koji se ne slažu sa takvim mišljenjem, a to je prepuno konflikata. Da biste oslobodili energiju, trebali biste biti kreativni: ovde ne možete zadržati.

Motivacija sredinom meseca je više nego dovoljna: predosećaj proleća uzbuđuje dušu. Nema potrebe da sebe gurate u okvire i živite prema tuđim podešavanjima, važne su samo vaše želje. Prema opštem horoskopu u februaru 2024. godine, biće moguće upoznati interesantne ljude i uspeti u novom pravcu za sebe. Glavna stvar je da idete napred bez zaustavljanja i odmora. Dodatni podsticaj za odlučnu akciju će biti Merkur u Vodoliji, koji daje osećaj neverovatne slobode. Stroge zabrane nestaju, granice mogućnosti se šire do krajnjih granica – život dobija ukus. Da ne biste vukli teret starih problema, trebali biste zatvoriti postojeće dugove i zatražiti oproštaj od onih koji mogu imati zamjerku.

Finansijska situacija u poslednjim danima februara će biti stabilna, i pojaviće se dodatni novac. Verovatno je povećanje plate ili veliki bonus; to je dokaz šefove naklonosti. Po horoskopu za februar, dom i porodica dolaze na prvo mesto. Spontano trošenje će podrivati budžet; bolje je planirati kupovine zajedno sa voljenima. Naklonost sudbine je podržana činjenicom da Mars u Vodoliji pokroviteljuje smelima. Iako će vas okolina zbunjivati i tajno zavideti uspehu Vazdušnih znakova, to neće ništa promeniti. Oni su miljenici sudbine, pa mogu raditi šta god žele. Bukačke žurke, spontana putovanja – a zašto da ne?

Pogledajte Horoskop za ostale znake:

Horoskop za Ovna Februar 2024.

Vaš projekat je od ključnog značaja i zahteva vašu punu posvećenost i odlučnost za uspešno sprovođenje; misli na njega stalno su prisutne u vašem umu. Oslobodite svoju energiju koja osvaja, šarm i elokvenciju kako biste pridobili podršku za vaše inicijative, izbegavajući pritom svaki oblik prisile.

Pročitajte detaljnu analizu Horoskopa za Februar 2024 Ovan

Horoskop za Bika Februar 2024.

Vaš socijalni i poslovni život zauzima centralno mesto, s inspirativnim projektima koji se naziru na obzoru. Važno je da ih razvijate na stabilnim osnovama kako biste ih uspešno realizovali. Mnogi od vas ulaze u novu fazu rasta i odlučni su da ne propuste ovu šansu. Iako je vaša želja za istraživanjem novih mogućnosti potpuno opravdana, važno je nastaviti umjerenim tempom, izbegavajući pretjeranu euforiju ili težnje koje ne nalaze opštu podršku.

Pročitajte detaljnu analizu Horoskopa za Februar 2024 Bik

Horoskop za Blizance Februar 2024.

Pročitajte detaljnu analizu Horoskopa za Februar 2024 Blizanci

Horoskop za Raka Februar 2024.

Prema horoskopu za Rakove u februaru 2024. godine, lični život će doneti prijatna iznenađenja. Pažnja suprotnog pola pozitivno utiče na samopouzdanje, ali ne treba zloupotrebljavati to. 

Pročitajte detaljnu analizu Horoskopa za Februar 2024 Rak

Horoskop za Lava Februar 2024.

Slobodno preduzmite inicijativu u interakciji s drugima, budite aktivno uključeni i održavajte pažljiv odnos prema svojim partnerima i sagovornicima.

Pročitajte detaljnu analizu Horoskopa za Februar 2024 Lav

Horoskop za Devicu Februar 2024.

Težite da iskusite ljubav i da budete voljeni; težite ka uspostavljanju produktivnog dijaloga sa ljudima u svom okruženju. Dok se neki upuštaju u duboko povezivanje i zajedničko delovanje sa svojim partnerima, drugi nastoje ka izgradnji izuzetne veze koja prevazilazi uobičajene okvire. Postoje i oni koji se aktivno zalažu za promene, često kroz intenzivne razgovore i izazovne situacije koje ih stavljaju pred potrebu da reaguju i detaljno preispitaju dinamiku unutar svoje porodice.

Pročitajte detaljnu analizu Horoskopa za Februar 2024 Devica

Horoskop za Vagu Februar 2024.

Pažljivim upravljanjem promenama unutar porodičnih veza i dinamike, neizbežno ćete ostaviti dubok utisak i zaraditi priznanje. Ipak, pokušaj nametanja sopstvenih pravila, kodeksa ponašanja i metoda na druge može dovesti do njihovog otpora i neodobravanja. Da biste izbegli potencijalne konflikte, važno je održavati harmoniju i razumijevanje sa svojim najbližima.

Pročitajte detaljnu analizu Horoskopa za Februar 2024 Vaga

Horoskop za Škorpiju Februar 2024.

Očekuju vas brojne rasprave vezane za novu postavku, potrebna unapređenja u porodičnom životu, kao i promene u dnevnim rutinama koje treba unaprediti. Tokom ovog meseca, koji vas podstiče da otvoreno izrazite svoje želje za uspostavljanjem ili promenom određenih aspekata vašeg života kako bi bolje odražavali vaša očekivanja, intenzivno ćete komunicirati na ovu temu. Uključite se aktivno u važne diskusije, ali obratite pažnju na svoj način izražavanja kako bi vaše poruke bile jasne i prihvaćene od strane onih s kojima komunicirate.

Pročitajte detaljnu analizu Horoskopa za Februar 2024 Škorpija

Horoskop za Strelca Februar 2024.

Očekuju vas brojne rasprave vezane za novu postavku, potrebna unapređenja u porodičnom životu, kao i promene u dnevnim rutinama koje treba unaprediti. Tokom ovog meseca, koji vas podstiče da otvoreno izrazite svoje želje za uspostavljanjem ili promenom određenih aspekata vašeg života kako bi bolje odražavali vaša očekivanja, intenzivno ćete komunicirati na ovu temu. Uključite se aktivno u važne diskusije, ali obratite pažnju na svoj način izražavanja kako bi vaše poruke bile jasne i prihvaćene od strane onih s kojima komunicirate.

Pročitajte detaljnu analizu Horoskopa za Februar 2024 Strelac

Horoskop za Jarca Februar 2024.

Iako je vaša želja da istražite nove puteve i pokažete svoju bujajuću kreativnost potpuno opravdana, to ne znači da treba ignorisati postavljene granice. Postoji opasnost da umesto da očarate, možete izazvati neodobravanje, ili umesto da pridobijete podršku, možete se suočiti sa udaljavanjem. Važno je da svoje sposobnosti i talente koristite promišljeno, tako da podrže vaše ciljeve, i da svoje ideje prezentujete na način koji motiviše i inspiriše vaše okruženje, a ne da izaziva frustraciju ili otpor.

Pročitajte detaljnu analizu Horoskopa za Februar 2024 Jarac

Horoskop za Vodoliju Februar 2024.

Za neke, novi ciklus širenja se očituje kroz duboku transformaciju njihovog bića, unutrašnju promenu koja će konačno imati značajan uticaj na njihov život. Drugi se osećaju podstaknuti potrebom za promenom u porodičnom životu, željom da se oslobode određenih aspekata prošlosti koji su postali preterano otuđujući. U međuvremenu, treća grupa ljudi tiho se priprema za razvoj i pokazivanje talenata koji su više u skladu sa njihovom idealnom predstavom o svetu koji ih okružuje.

Pročitajte detaljnu analizu Horoskopa za Februar 2024 Vodolija

Horoskop za Ribe Februar 2024.

Ne trudite se da ubrzate proces više nego što je to potrebno; strpljenje će vam biti mnogo bolji saveznik od požurivanja. Ako vas neki projekat zaista inspiriše i pokreće, posvetite vreme za postavljanje čvrstih temelja i detaljno planiranje, umesto da žurite kroz proces. Brzopletost može dovesti do nesporazuma i komplikacija sa onima koji možda ne mogu da vas prate ili čak postanu prepreka na vašem putu.

Pročitajte detaljnu analizu Horoskopa za Februar 2024 Ribe

Poručite Personalizovani Horoskop

Poručite personalizovani dnevni, mesečni ili godišnji Horoskop koji će se odnositi na Vas lično!

Poručite OVDE

Kalendar

June 2024
MTWTFSS
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930

Categories