Categories
Horoskop


Horoskop za Bika za novembar 2023. savetuje da obratite pažnju na svoje okruženje. Osećaj usamljenosti i beskorisnosti ukazuje na nedostatak podrške voljenih osoba. Potrebno je pronaći zajednički jezik sa onima koji su u blizini. U mesecu Škorpije, teško je kontrolisati sebične impulse, želite sve odjednom. Bik je potpuno usredsređen na sebe, ne toleriše prigovore, što može pogoršati nesuglasice u porodici. Ne smete dozvoliti da stvari dođu do zastoja. Mudar Bik zna kako da pronađe ravnotežu između posla i privatnog života. Pokazatelj u tom smislu biće Pun Mesec “Beaver” u novembru, koji naginje ka razmišljanju. Ako imate priliku da uspete u karijeri, definitivno biste trebali to iskoristiti.

Okolnosti prvih dana novembra podsticaće na promene. Možda će se dogoditi susret s neobičnom osobom, što će dovesti do preispitivanja mnogih stvari. Prema horoskopu za Bikove, vetar promene biće toliko jak da će potpuno promeniti svetonazor. Meditacija će pomoći u pročišćavanju prostora i pripremi za novi život. Iako je Bik spolja uzdržan, zapravo je vrlo impulsivan i nepredvidiv u svojim reakcijama. Venera u Devici ublažava emocionalne izlive, usmeravajući pažnju na konkretne zadatke. Da biste oslobodili napetost i transformisali negativnu energiju u nešto korisno, trebate koristiti jednostavnu metodu: promenu uobičajenog okruženja.

Sticanje dobrog ugleda sredinom meseca nije teško, kolege će viseti na svakoj vašoj reči. To je posledica strategije koja je funkcionisala kao sat, kako biste preuzeli vođstvo u timu. Prema opštem horoskopu za Bikove u novembru 2023, trebalo bi biti ljubazan i osetljiv prema ljudima. Ako pokažete poštovanje veštim promovisanjem pravih misli, odobravanje je zagarantovano. Pod okriljem Merkura u Strelcu, život se pojavljuje u pozitivnom svetlu, pa se neuspesi smireno doživljavaju. Štaviše, njihova verovatnoća je toliko mala da Bik neće doživeti poteškoće u postizanju svojih ciljeva. Stvari će ići kao po loju, čak će i eksperimenti s izgledom biti uspešni: nova frizura izazvaće opšte divljenje.

Lični interesi i hobiji u poslednjim danima novembra izgubiće svoju privlačnost. Najverovatnije je razlog u jesenjoj melanholiji: svet je postao sumoran i siv. Prema horoskopu za novembar, porodica će biti spas za Bikove. Kućni praznici, susreti sa rodbinom sjajna su prilika za učvršćivanje temelja na kojima je izgrađen čitav život. Sa Marsom u Škorpiji na vrhuncu svoje moći, stvari postaju ozbiljne. Na iznenađenje okoline, Bik će početi da pokazuje talente za koje niko nije znao da ih ima. I to nije samo pokušaj privlačenja pažnje, već zahtev za uspehom. Možete organizovati promocije, izložbe i majstorske časove – to će biti nezaboravno.

Možda će Vas Zanimati i:

Poručite Personalizovani Horoskop

Poručite personalizovani dnevni, mesečni ili godišnji Horoskop koji će se odnositi na Vas lično!

Poručite OVDE

Kalendar

May 2024
MTWTFSS
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031 

Categories