Categories
Horoskop

U horoskopu za Ribe za novembar 2023. vlada pobedničko raspoloženje. Ljubavni problemi su stvar prošlosti. Bračni parovi će pronaći priliku da budu sami češće, a usamljena srca imaju svaku šansu da sretnu srodnu dušu. Pod Suncem u znaku Škorpije, koje budi skrivene strasti, Ribe gube svoj temperament. To pozitivno utiče na lični život, ali može postati prepreka u poslu. Postoji rizik od gubitka puno novca, trebalo bi izbegavati spontane troškove. Što se tiče zdravlja, Pun Mesec “Beaver” u novembru povećava izdržljivost tela. Ribe će moći da se pozabave problemima koji su dugo vremena truju život. Pravilna ishrana i vežbanje pomoći će da telo dovedete u savršen oblik.

Početkom novembra, pojaviće se šansa za napredovanje na istom mestu ili pronalaženje posla iz snova. Rukovodstvo će ceniti posvećenost i marljiv rad, a novi poslodavac će ceniti profesionalizam. Prema horoskopu za Ribe, promene u karijeri povoljno će uticati na finansijsku situaciju. Plata neće razočarati, možete trošiti novac na kupovinu i putovanja. Emocionalna izdržljivost, karakteristična za Veneru u Devici, može se preneti na Ribe, što će omogućiti da izdržite poteškoće. Ako se morate suočiti s podmuklim konkurentima, postoji način da ih umirite. Sposobnost primetiti i zapamtiti važne detalje, marljivost i promišljen pristup su nepogrešive adute koje treba pravilno koristiti.

Monetarna situacija sredinom meseca će se malo pogoršati. Iako karijera i dalje ide uzlaznom putanjom, finansijska situacija će biti uzdrmana. Prema opštem horoskopu za Ribe, prevaranti svih vrsta su aktivirani u novembru 2023. Pod izgovorom štednje novca ili učestvovanja u humanitarnom maratonu, prevaranti mogu skinuti sav novac sa kartice, a još gore, uvesti vas u dugove. Zahvaljujući Merkuru u Strelcu, moći ćete da formirate ideju o bliskoj budućnosti. Za sanjive Ribe, potreba za razmišljanjem u jasnim kategorijama je težak zadatak. Intuicija će pomoći da se olakša situacija, slušajući koju možete videti skrivene detalje. Važno je zapisati slike i misli koje se pojavljuju kako bi kasnije izgradili plan delovanja.

Kofer raspoloženje će dodati posebnu pikantnost kraju novembra. Činilo bi se da je rad u punom jeku, ima puno posla, zašto odjednom misli o opuštanju? Prema novembarskom horoskopu, ništa nije važnije za Ribe od mira. Ako opterećenja postanu prevelika, a okolina iritantna, vreme je da se na neko vreme povučete. U svakom slučaju, Ribe mogu računati na podršku Marsa u Škorpiji, koji ima moćnu snagu. Iako je neprobojnost prividna, u realnosti sumnje nisu nestale. Kako je poznato, strahovi izbijaju u obliku bolesti, na primer, strah od izražavanja svojih želja dovodi do bolova u grlu. Ako nešto želite, trebate to učiniti.

Možda će Vas Zanimati i:

Poručite Personalizovani Horoskop

Poručite personalizovani dnevni, mesečni ili godišnji Horoskop koji će se odnositi na Vas lično!

Poručite OVDE

Kalendar

April 2024
MTWTFSS
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 

Categories