Categories
Horoskop

Horoskop za Vodoliju za novembar 2023. savetuje planiranje. Verovatan je uspeh na poslu, koji će biti obeležen novčanim nagradama. Trebalo bi napraviti spisak troškova kako se ne bi ostalo bez novca pre Nove godine. Teška vremena dolaze u ličnom životu. Sa negativnim Suncem u Škorpiji, opsednutost sobom razvija se u nezdrav egoizam: Vodolija ne želi da pravi ustupke. Emocionalna hladnoća može dovesti do prekida veza. Sa Punim Mesecom “Beaver” u novembru, sve na svetu teži ravnoteži. Popuštanjem ovom trendu, Vodolija će moći da preispita svoj pogled na život. Kao rezultat, biće moguće osloboditi se štetnih stavova i pronaći rešenje za porodične probleme.

Finansijska situacija u prvim danima novembra razvijaće se uspešno. Prisustvo slobodnog novca oslobodiće ruke, omogućiti vam da delujete slobodnije, bez ograničenja. Prema horoskopu za Vodoliju, ulaganja u akcije i nekretnine biće uspešna. Međutim, verovatnoća gubitka, iako minimalna, ostaje, poželjno je predvideti sve rizike. Pošto Venera u Devici daruje pedantnost i težnju za idealom, Vodolija će uspeti u svemu, bez obzira na to šta preduzme. Međutim, konstantan stres može rezultirati psihosomatskim bolestima, jer je to prirodna reakcija tela na stres. Ne treba se pretvarati u gonjenog konja, treba uživati u svemu što se događa.

Nema posebnih briga sredinom meseca, tako da će vreme proleteti. Lični život će se uspešno razvijati: gomila obožavalaca i puno komplimenata. Opšti horoskop za Vodoliju za novembar 2023. predlaže da se ne mučite problemima, čak i ako se pojave. Ovo je period novih poznanstava, putovanja i malih ludosti, sve ostalo je nevažno. Patronaža Merkura u Strelcu garantuje uspešnu budućnost, i to veoma kratku. Vodolija će se uveriti da su mogućnosti beskrajne, samo treba pronaći uporište i početi obnavljanje sveta. Ako postoji želja za razvojem u novom pravcu, ne treba gubiti vreme na sitnice: vreme je da se proučavaju ponude za posao na stranim portalima za traženje posla.

Tempo života će se ubrzati krajem novembra, i moraćete da ga ispratite. Čak i ako nije sve ispalo kako je planirano, i čak ako se finansijski problemi nisu mogli izbeći, to se može ispraviti. Prema novembarskom horoskopu, Vodolija ima šansu da dobije dobre bonuse. To nije samo materijalna nagrada za vaš rad, već i prilika da obogatite svoje znanje i iskustvo. Za impulsivnu Vodoliju, nemogućnost suočavanja sa emocijama je veliki problem. Međutim, intervencija Marsa u Škorpiji ojačaće karakter, pojačavajući kvalitete kao što su izdržljivost i odlučnost. Trebate iskoristiti ovaj trenutak da razvijete otpornost na stres. Za to je potrebno normalizovati svakodnevnu rutinu i piti vitamine B grupe.

Možda će Vas Zanimati i:

Poručite Personalizovani Horoskop

Poručite personalizovani dnevni, mesečni ili godišnji Horoskop koji će se odnositi na Vas lično!

Poručite OVDE

Kalendar

April 2024
MTWTFSS
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 

Categories