Categories
Horoskop

Horoskop za Device za novembar 2023. nagoveštava sreću u ljubavi. Istina, put do sreće nije lak. Treba imati na umu da uspješan ishod ovisi o osobnoj odlučnosti. Ako je osjećaj pravi, bit će moguće braniti ga. U mjesecu Škorpiona, svaka sitnica uznemiruje, čak i smirena Devica sklona je izlivima agresije. Urnanjanje u vlastiti svijet ne omogućava trezvenu procjenu situacije, stoga dolazi do iritacije. Potrebno je pokazati interes za ono što se događa. Napredak u poslu doći će nakon Punog Meseca “Beaver” u novembru, čija energija potiče promjene. Devica će moći pokazati najbolje kvalitete koje neće promaknuti pažnji rukovodstva. Može se računati na financijske poticaje.

Prvi dani novembra oduševit će vas novim otkrićima i ugodnim susretima. Poznanstva će se sklapati lako i prirodno, komunikacija će donijeti mnogo informacija. Prema horoskopu za Djevice, kako bi se uspostavio povjerljiv odnos, potrebno je stalno prakticirati umrežavanje. Čak i virtualna komunikacija može biti od velike koristi: važno je znati ugoditi ljudima. Budući da je Devica rezervirana i izvana hladna, teško je razumjeti vlastito raspoloženje. Pod Venerom u Djevici, ove se kvalitete udvostručuju, tako da će javni govori, prezentacije i pregovori biti održani na visokoj razini. Konkurenti će shvatiti da se suočavaju s jakim protivnikom i vjerojatno neće htjeti stvarati prepreke. Moguće je izići kao pobednik iz opasne igre.

Sredina mjeseca bit će užurbana, za što je kriv povećani radni opterećenje. Iako za neke žurba neće biti problem, jer ovisi o stavu prema situaciji. Opći horoskop za Djevice za novembar 2023. vjeruje da sudbina daje priliku za demonstriranje njihove profesionalnosti. Ako šef povjeri najteži posao, to znači da bezuvjetno vjeruje. Merkur u Strelcu može donijeti određenu napetost kada ljudi imaju tendenciju pretjerivati. Iskrena jevica bit će bespomoćna pred navalom lažljivaca i intrigana. Potrebno je dvostruko provjeriti bilo koju informaciju, uključujući promotivne ponude. Postoji rizik od primanja loše kvalitete usluge ili postajanja protagonistom tračeva.

Naporan kraj novembra neće vam pružiti priliku za odahnuti. Uoči novogodišnjih praznika, svi napori usmjereni su na postizanje materijalne dobrobiti. Horoskop za Djevice za novembar preporučuje traženje dodatnog posla. Unatoč povećanom radnom opterećenju, misao o štednji će zagrijati dušu: predstoje impresivni troškovi. Budući da se položaj Marsa u Škorpionu smatra povoljnim za donošenje odluka, Djevice neće pogriješiti u svom izboru. Bez obzira na područja života koja se tiču promjena, one će biti pozitivne, čak i ako na prvi pogled ne ostavljaju takav dojam. Ponekad se može činiti da okolnosti idu loše, ali to nije tako: svijetla faza trajat će dugo.

Možda će Vas Zanimati i:

Poručite Personalizovani Horoskop

Poručite personalizovani dnevni, mesečni ili godišnji Horoskop koji će se odnositi na Vas lično!

Poručite OVDE

Kalendar

May 2024
MTWTFSS
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031 

Categories