Categories
Horoskop

Prema horoskopu za Škorpiona u novembru 2023, intuicija će biti posebno izoštrena. Zahvaljujući njoj, moguće je odabrati najbolji scenarij za razvoj događaja, isključujući iz njega opasne trenutke. Za sigurnosnu mrežu, možete se posavjetovati s upućenim ljudima. Aromaterapija će pomoći u uravnoteženju unutrašnjeg stanja. U mjesecu Škorpiona, teško je suzdržati negativnost, vjerojatni su izljevi ljubomore i agresije. Da bi postigao harmoniju, Škorpion mora koristiti ulja naranče i karanfilića. Za vrijeme Punog Meseca “Beaver” u novembru, Škorpionova glava je zauzeta hitnim pitanjima. Verojatno je potrebno uložiti napor da bi se povećali prihodi. Novi posao može zahtijevati značajno ulaganje vremena i truda, ali će se isplatiti.

Finansijski poslovi početkom novembra neće biti jako uspešni. Može se dogoditi da partneri otkažu posao ili uprava smanji plate, što će postati svojevrsni test snage. Horoskop za Škorpiona obećava brzo rešenje situacije, ali za sada ćete morati stegnuti pojas. Poželjno je pričekati ovaj trenutak bez ulaska u dugove. S obzirom na to da se Venera u Devici karakterizira određenom suhoćom i bezosjećajnošću, teško je očekivati snažne emocionalne izlive. Škorpion zaljubljen može iznenada postati sramežljiv i osjećati nesigurnost. Lakoća i igrivost nestat će iz veze, privlačnost između partnera će oslabiti. Sastanak u neobičnom okruženju pomoći će vratiti sve na svoje mjesto.

Sredina meseca pružiće priliku za opuštanje onima koji su bili lišeni ljetnog odmora. Okolnosti pogoduju putovanjima, što je najugodnija stvar – vlasti neće smetati. Prema općem horoskopu za Škorpiona u novembru 2023, moguće je neke stvari sagledati na svjež način. Da li je smisao života samo u radu? Putovanja ga ispunjavaju svijetlim bojama i emocijama. Energija Merkura u Strijelcu daje dodatni zamah akciji. Sve što je Škorpion dugo odgađao, opravdavajući nedostatak volje nedostatkom vremena, poprima posebno značenje. Najbolji dio je što će biti dovoljno novca za realizaciju najzahtjevnijih i najskupljih ideja. Veliki finansijski prilivi omogućit će vam da se oslonite na vlastite snage.

Poslednji dani novembra proći će pod motom: ljepota će spasiti svijet. Finansijski i radni problemi već su prilično pokvarili krv, pa sve stvari na stranu. Prema novembarskom horoskopu, priprema za Novu godinu dolazi prva za Škorpiona. Potrebno je do detalja promisliti svečani imidž: odjevna kombinacija postat će talisman koji donosi sreću i uspjeh. Što se tiče sreće, položaj Marsa u Škorpionu smatra se izuzetno povoljnim, obećavajući sreću u svim poslovima. Možda ćete dobiti osjećaj da je u blizini ljubazan pokrovitelj koji anticipira sve vaše želje. Međutim, Škorpioni ne bi trebali spuštati gard; ako moraju polagati ispite, ne mogu se osloniti na šalabahtere i savjete simpatizera.

Možda će Vas Zanimati i:

Poručite Personalizovani Horoskop

Poručite personalizovani dnevni, mesečni ili godišnji Horoskop koji će se odnositi na Vas lično!

Poručite OVDE

Kalendar

May 2024
MTWTFSS
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031 

Categories