Categories
Horoskop

Horoskop za Jarca za novembar 2023. najavljuje zauzet period. Uprkos brojnim obavezama, imaće vremena za prijatne stvari. Postoji mnogo prilika za podizanje raspoloženja u tmurnu jesen: sastanci, opuštanje u SPA, kupovina. Energija Sunca u Škorpiji raspiruje senzualnost, slobodni Jarac dobija carte blanche za ljubav. Potrebno je češće biti u javnosti, preuzeti inicijativu u komunikaciji. Istina, intrige će doneti više problema nego radosti. Težak trenutak u vezi biće Pun Mesec “Beaver” u novembru, kada misli uzimaju praktičan smer. Pragmatičan Jarac neće želeti da žrtvuje svoju karijeru za lični život. Srećom, period hlađenja neće biti dug.

Pustiti stvari da teku svojim tokom početkom novembra neće funkcionisati, previše je događaja i vesti. Obilje novih lica i informacija će oduševiti, naterati vas da tražite načine za diversifikaciju života. Horoskop za Jarca savetuje da se fokusirate na najvažnije, na primer, da učite strani jezik. Uskoro će ova veština biti korisna, sledi putovanje u inostranstvo. Povoljan uticaj Venere u Devici će sve postaviti na svoje mesto, život će postati harmoničan i uređen. Razuman i temeljan Jarac, koji se nalazi u svom elementu, potrošiće znatno manje vremena i truda na rešavanje problema nego inače. Čak i ako sudbina napravi oštar zaokret, planirane stvari će biti završene tačno po rasporedu.

Situacija će se poboljšati sredinom meseca, biće moguće raščistiti većinu slučajeva. Dostignuća su impresivna, finansijska situacija ostaje stabilna, šta više treba za sreću? Opšti horoskop za Jarca za novembar 2023. poziva vas da se setite sebe. Uskoro će praznici ući u život, morate sijati na događajima, vreme je da razmislite o novogodišnjoj slici. Pod uticajem Merkura u Strelcu, situacija će se odvijati u najpovoljnijoj perspektivi. Jarac odjednom počinje jasno da vidi i prestaje da ide okolnim putem. Nerešivi problemi u vezi sa nasledstvom, depozitima ili nekretninama prestaju to biti. Nema sumnje da će život steći prijatnu lakoću: svakodnevne brige ostaće u prošlosti.

Užurbani kraj novembra ukazuje na približavanje praznika. Potrebno je shvatiti da je ova situacija privremena. Da se ne biste ometali sitnicama, novembarski horoskop za Jarca preporučuje pokretanje adventskog kalendara. Pored praktičnih svrha, može služiti kao dekoracija enterijera. Pozicija Marsa u Škorpiji smatra se korisnom i može doneti koristi. Jarčevi dobijaju priliku da ojačaju takve kvalitete kao što su izdržljivost, hrabrost i ambicija. Međutim, postoji i gorka pilula – visoka podložnost inflamatornim procesima, važno je pratiti vaše blagostanje. Pri najmanjem znaku prehlade, potrebno je uzeti bolovanje.

Možda će Vas Zanimati i:

Poručite Personalizovani Horoskop

Poručite personalizovani dnevni, mesečni ili godišnji Horoskop koji će se odnositi na Vas lično!

Poručite OVDE

Kalendar

May 2024
MTWTFSS
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031 

Categories