Categories
Horoskop

Horoskop za Strelca za novembar 2023. obećava nezaboravno iskustvo. Nećete morati sedeti besposleni, verovatna su putovanja zbog poslovnih i ličnih stvari. Daleko od kuće, možete pronaći odgovore na važna pitanja i uspostaviti korisne kontakte. Snažna energija Sunca u Škorpiji pozitivno utiče na lični život. Povećani magnetizam Strelca privlači pažnju suprotnog pola, komplimenata neće nedostajati. Međutim, to može izazvati nesklad u porodičnim odnosima. Što se tiče zdravlja, Pun Mesec “Beaver” u novembru će se na njega odraziti na najbolji mogući način. Strelac je pun energije, pa lako može podneti bilo koje opterećenje. Vreme je da se pobrinete za sebe: fitnes i tretmani lepote učiniće čuda.

Mereni tok prvih dana novembra omogućiće vam da skupite snagu za proboj. Ne stavljajte sebe pod stres, preuzimajući težak posao. Horoskop za Strelca savetuje da sačuvate resurse za važne stvari, koje će uskoro biti u izobilju. U međuvremenu, možete raditi nešto za dušu, poput humanitarnog rada. To će vam pomoći pronaći unutrašnji balans. Za emotivnog i društvenog Strelca, pohvale su podsticaj za dalji rast. Pod Venerom u Devici, koja obdaruje integritetom i pedantnošću, želja da se opravdaju očekivanja voljenih još više će se povećati. Došlo je vreme da se pozabavite stambenim problemom, čije je rešenje stalno odlagano. Može se pojaviti vrlo isplativa opcija.

Događaji sredinom meseca učiniće vas nervoznim, ali uzbudljivost će biti uzaludna. Mnogo problema iznenada će se sručiti, kao da je sudbina odlučila organizovati test. Opšti horoskop za Strelca za novembar 2023. predlaže stavljanje života na pauzu. Svejedno neće uspeti biti rastrgan između kućnih poslova, zahteva voljenih i ličnih poslova, bolje je ostaviti sve onakvim kakvo jeste. Budući da Merkur u Strelcu daje sklonost preuveličavanju, situacija se može percipirati na iskrivljen način. Uobičajeni stavovi pokazaće se neprihvatljivima, moraćete se prelomiti. Za Strelca, unutrašnje restrukturiranje neće biti problem: promena je pokretač života. Meditativne prakse biće od velike koristi u ovom pitanju.

Svetli kraj novembra potvrdiće vašu spremnost za nove dostignuća. Sporna pitanja uspešno će se rešiti, pojaviće se informacije koje će dovesti do dragocene misli. Prema novembarskom horoskopu, za Strelca se otvaraju dobri izgledi za zaradu novca. Većinu dobiti trebalo bi iskoristiti za poboljšanje profesionalnih veština. Zahvaljujući uticaju Marsa u Škorpiji, poboljšanja će postati vidljiva golim okom; ništa neće smetati napredovanju. Jedino što bi trebalo upozoriti Strelca su mogući zdravstveni problemi. Čak i blago pothlađivanje može dovesti do upale u grlu: upala grla može postati dugotrajna.

Možda će Vas Zanimati i:

Poručite Personalizovani Horoskop

Poručite personalizovani dnevni, mesečni ili godišnji Horoskop koji će se odnositi na Vas lično!

Poručite OVDE

Kalendar

June 2024
MTWTFSS
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930

Categories