Categories
Horoskop

Prema horoskopu za Blizance, oktobar 2024. godine obiluje visokim raspoloženjem. Prijatni događaji, uspešne slučajnosti – potvrda ispravnosti izabranog puta. Uspeh će se postići ne samo u poslovnoj sferi, već i u privatnom životu. U mesecu Vage, sebičnost blijedi u pozadinu. Usamljeni Blizanci teže da se osećaju kao deo celog, pa uporno traže partnera. Možda sudbina već stoji negde u blizini, samo treba pažljivo pogledati oko sebe. Aktivni Blizanci ne mogu mirno sedeti. Vrhunac aktivnosti pada na Lovčev pun mesec u oktobru, kada se otvaraju beskrajne mogućnosti za samorealizaciju. Verovatno će svet uskoro saznati za novu talentovanu osobu.

Prvi dani oktobra će ići prema planu, iako može biti elemenata iznenađenja. Nemojte se opuštati, rizik od gubitka i dalje postoji. Horoskop za Blizance savetuje kako da se pripremite za sastanke, prezentacije. Treba imati ubedljive argumente u rezervi, kao i zapamtiti fraze koje blokiraju protivnikove argumente. Pod uticajem Venere u Škorpiji, teško je zadržati mir i smirenost. Međutim, Blizanci, koji se ističu svojom lukavošću, uspeće da izbegnu komplikacije. Veoma jednostavan, ali efikasan način da ostanete pozitivni je vizualizacija. Ako detaljno zamislite ono što želite, biće lakše da rekreirate tu sliku u stvarnosti.

Sredina meseca će vas obradovati neočekivanim događajima koji će biti povezani sa ljudima iz prošlosti. Može se desiti da će nasumičan susret okrenuti život naglavačke, budeći oluju uspomena. Prema opštem horoskopu za Blizance u oktobru 2024. godine, treba pratiti srce, to je pravi put ka sreći. Dok drugi sumnjaju i zavide, vi morate živeti svojom glavom. Tokom Merkura u Škorpiji, nema sitnica, svaki detalj je važan. Blizanci, suprotno svojoj prirodi, neće želeti da žive površno i promeniće svoje stavove o mnogim stvarima, uključujući i izgled. Vreme je da preduzmete sledeće korake ka transformaciji: osim kozmetičkih tretmana i eksperimenata sa kosom, treba raditi na garderobi.

Kraj oktobra će se pokazati uspešnim finansijski, neće biti potrebe za štednjom. Bonusi, povišice plata, dividende – novac će teći u potoku. Horoskop za Blizance za oktobar predviđa dalje jačanje finansijske situacije. Međutim, to su samo obrisi bliske budućnosti, treba uložiti napore. Neke korekcije mogu biti izazvane slabim Marsom u Raku, kod kojeg ambicije počinju da blede. U jednom trenutku, Blizanci će odlučiti da sve ide prilično podnošljivo, zašto se truditi, kad će već biti dobro. Takvo mišljenje ima pravo na postojanje, ali se ne treba predavati. Za obnavljanje energije, korisno je nositi bakarni i srebrni nakit.

Možda će Vas Zanimati:

Poručite Personalizovani Horoskop

Poručite personalizovani dnevni, mesečni ili godišnji Horoskop koji će se odnositi na Vas lično!

Poručite OVDE

Kalendar

April 2024
MTWTFSS
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 

Categories