Categories
Horoskop

Oktobarski horoskop za Vodoliju 2024. godine sugerira fokusiranje na karijeru. Ovaj period je povoljan za pregovore i umrežavanje. Ako uspete da impresionirate, profitabilne ponude neće izostati. Za Vodoliju, koja žestoko brani svoje pravo na individualnost, mesec Vage biće vreme prijatnih otkrića. Kreativni eksperimenti, neobične poslovne ideje biće profitabilne i doneće moralno zadovoljstvo. Pošto pun Mesec lovca u oktobru povećava potrebu za mentalnom udobnošću, Vodolija će moći da reši porodične nesporazume. Potrebno je biti strpljiv kako bi se uspostavio kontakt, dovodeći voljene osobe do iskrenog razgovora.

Događaji prvih dana oktobra dovest će vas u sumnju u svoju kompetenciju. Moraćete da se suočite sa novim izazovima, nadređeni će želeti da prošire listu odgovornosti. Prema horoskopu za Vodoliju, možda neće biti dovoljno iskustva i znanja da se uspešno nosite sa poslom. Ne treba negirati problem i tražiti krivca, treba potražiti savet stručnjaka. Lični odnosi pod Venerom u Škorpiji će se značajno poboljšati, mnoga pitanja će nestati sami od sebe. Međutim, Vodolija ne bi trebalo da se opusti, treba uložiti napore da se održi vatra strasti u braku. Svetla akcija će pomoći da impresionirate i još više povežete partnera sa sobom, možda je vreme za let balonom.

U sredini meseca, mogu se pojaviti ljudi koji će pokušati da pomognu. Najverovatnije, to su vesti iz prošlosti, kada ste morali da žrtvujete svoje interese radi drugih. Prema opštem horoskopu za Vodoliju u oktobru 2024. godine, dug će se vratiti stostruko. Pored moralne podrške, biće pružena i materijalna pomoć, zbog koje će biti moguće rešiti stambeni problem. Pošto Merkur u Škorpiji ne prašta greške, ne možete potpuno popustiti kontrolu, samo treba da bude nenametljiva. Rešavanje radnih pitanja, uživanje u komunikaciji, Vodolija je sasvim sposobna da bude u toku sa događajima. Konkurenti mogu postati aktivni i pokušati da naškode. Što se tiče njihovih metoda, ovde je moguća svaka podlost.

Do kraja oktobra, radni problemi će biti uspešno rešeni, a tempo će biti povećan. Implementacija projekata izgrađenih na timskom radu biće posebno uspešna. Oktobarski horoskop za Vodoliju predviđa plodonosnu saradnju. Zahvaljujući daru ubedljivosti, bićete u mogućnosti da zainteresujete strane investitore. Jedino što može malo poremetiti karte je slabi Mars u Raku, koji lišava volje i uspavljuje budnost. Vodolije će biti prepuštene svojem promenljivom raspoloženju, a okolina će biti primorana da se prilagodi tome. Vrlo dostupno sredstvo pomoćiće u rešavanju problema – biljni čaj: kamilica, jasmin i nana imaju umirujući efekat.

Možda će Vas Zanimati:

Poručite Personalizovani Horoskop

Poručite personalizovani dnevni, mesečni ili godišnji Horoskop koji će se odnositi na Vas lično!

Poručite OVDE

Kalendar

April 2024
MTWTFSS
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 

Categories