Categories
Horoskop


U horoskopu za Strelca za oktobar 2024. godine, dolazi do blagostanja. Problemi se zaobilaze, finansijska situacija raduje stabilnošću. Zbog toga će raspoloženje biti dobro, biće prilike da se posvetite svojim hobijima. U mesecu Vage, potreba za komunikacijom je izraženija nego obično, ljudima je potrebna podrška srodnih duša. Strelac se dobro slaže s drugima, trudi se da što češće bude u bučnim društvima. To će pomoći proširenju kruga poznanstava. Najkritičniji trenutak je Lovčev pun Mesec u oktobru, kada je emocionalno stanje vrlo nestabilno: postoji rizik od odlaska u krajnosti. Strelac će moći da izbegne negativne događaje verujući svojoj intuiciji.

Raspoloženje početkom oktobra će biti promenljivo, moraćete se boriti za svoje mesto pod suncem. Emocionalna nestabilnost može biti iskorišćena od strane konkurenata, uvlačeći vas u opasnu igru. Prema horoskopu za Strelca, pokušaji da se nadmudri i ponizi neprijatelja pretvoriće se u velike probleme. Bolje je fokusirati se na zdravlje i pokušati vratiti se u normalu. Pošto Strelac preferira da ne komplikuje svoj život, naći će način da okolnosti usmeri u pravom smeru. Venera u Škorpiji daje harizmu i privlačnost, pa je ovo dobro vreme za sprovođenje nekih ideja. Istovremeno, ne smete flertovati, učešće u prevarama i kockanju neće završiti ničim dobrim.

Ciklus iznenađenja u sredini meseca će imati interesantne posledice. Upoznavanje s darežljivim obožavaocem, nagli uspon karijere, perspektiva lakog novca – snovi koji mogu postati stvarnost. Prema opštem horoskopu za Strelca u oktobru 2024. godine, uspeh čeka izvan doma. Ako postoji želja za promenom života, moraćete verovati sudbini, ona će pokazati put. Zahvaljujući Merkuru u Škorpiji, biće moguće postaviti slamke i minimizirati negativne posledice. Strelac će dobiti profesionalno priznanje, što je posebno lepo, u obliku novčane nagrade. Svest o finansijskoj održivosti omogućiće vam da gledate na probleme odozgo nadole. Međutim, to nije razlog da bacate novac levo i desno.

Krajem oktobra, strasti će splasnuti i buduće perspektive postaće jasne. Da bi se situacija razvijala povoljno, morate delovati odlučno i hrabro. Horoskop za Strelca u oktobru predviđa sreću doslovno iznenada. Kada postavite zadatak, počeće se dešavati neverovatni slučajni susreti. Iako intervencija slabog Marsa u Raku može poremetiti karte, dovodeći vas u sumnju u sopstvene sposobnosti i ciljeve, Strelci će stajati na svojim nogama. Ako imate dovoljno energije da uradite samo par stvari, morate pronaći način da povratite svoju vitalnost. Osim meditativnih praksi, fizička aktivnost, poput plivanja ili vodene aerobike, odlična je.

Možda će Vas Zanimati:

Poručite Personalizovani Horoskop

Poručite personalizovani dnevni, mesečni ili godišnji Horoskop koji će se odnositi na Vas lično!

Poručite OVDE

Kalendar

April 2024
MTWTFSS
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 

Categories