Categories
Horoskop


Horoskop za Škorpije za oktobar 2024. savetuje vam da se fokusirate na svoj privatni život. Povećana harizma privući će ljude s kojima je ranije bilo teško komunicirati. To može biti uzbudljiva romantična priča. Negativna energija Sunca u Vagi prisiljava Škorpije da se vode željama, a ne razumom. Tenzije u timu mogu usporiti rast karijere. Ako ignorišete dobre savete, ništa neće funkcionisati. Sa Lovčevim punim Mesecom u oktobru, vreme teče sporo, Škorpije će moći da obrate više pažnje na sebe. Trebalo bi da se pripremite za dugotrajno hladno vreme: bavljenje sportom i pravilna ishrana pomoći će telu da se prilagodi na nov način.

Kada je u pitanju kreativnost, početak oktobra će biti plodonosan period. Jesen ima poseban šarm, duša teži ka nečemu visokom. Horoskop za Škorpije savetuje da se prepuste tom raspoloženju kako bi ispunili život novim značenjem. Nije uopšte potrebno uzeti četkicu i pisati poeziju, dovoljno je pohađati kurseve retorike. Pošto Venera u Škorpiji daje ratni duh, poslovni odnosi će zahtevati maksimalnu pažnju. Škorpije skloni brzom gnevu mogu se trenutno zapaliti mržnjom prema drugima, čak i nemajući razlog za to. Da bi izbegli zvanične sukobe, ne treba previše blisko kontaktirati sa kolegama, bolje je održavati malo distancu.

Finansijska situacija u sredini meseca biće mirna, iako nisu isključene vanredne situacije. Možda ćete naići na željenu kartu ili će neočekivana ljubav poremetiti sve planove. Prema opštem horoskopu za Škorpije u oktobru 2024. godine, postoji rizik od prevare, trebate analizirati troškove. Pre nego što potrošite veliki iznos, trebali biste proučiti ponuđenu uslugu ili proizvod. Merkur u Škorpiji pomoći će vam da donesete pravu odluku kada se informaciono polje proširi, na osnovu kojeg se formiraju tačni zaključci. Međutim, trebate biti spremni na to da se mogu dogoditi razna iznenađenja: gubitak novca, kašnjenja i poremećaji u rasporedu. Škorpije ne bi trebale to shvatiti previše ozbiljno, važno je sagledati širu sliku.

Romantični kraj oktobra pomoći će da se osvetle sivi jesenji dani. Biće mnogo poznanstava i dejtova: slobodne osobe neće ostati bez partnera. Što se tiče porodičnih odnosa, horoskop za oktobar za Škorpije podseća na rizik od preterivanja. Stara osećanja mogu se rasplamsati ili komunikacija može početi na društvenim mrežama, a to je prvi korak ka izdaji. Pošto energija Marsa u Raku nije dovoljna da zadovolji potrebe Škorpija, prioritete će trebati razvrstati. Pored intuicije, čije su smernice svakako važne, vođenje knjige želja biće dobra pomoć. Ovo je jednostavan način da se približite svojim snovima: ako ih zapišete na papiru u sadašnjem vremenu, sigurno će se ostvariti.

Možda će Vas Zanimati:

Poručite Personalizovani Horoskop

Poručite personalizovani dnevni, mesečni ili godišnji Horoskop koji će se odnositi na Vas lično!

Poručite OVDE

Kalendar

April 2024
MTWTFSS
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 

Categories