Categories
Horoskop

Horoskop za Device za oktobar 2024. godine poziva na oprez. Mereno životno iskustvo može biti dosadno, ali ne biste trebali gurati događaje. Promene verovatno neće biti korisne: inicijative se neće opravdati, pokušaji da se obogatite rezultiraće gubicima. Što se tiče porodičnog života, neće biti iznenađenja. Pod Suncem u Vagi, potreba za podrškom raste, voljeni postaju katalizator razvoja. Zahvaljujući pouzdanom osloncu, Devica će lako postići sve svoje ciljeve. Finansijska pitanja uspešno će biti rešena tokom Lovčevog punog Meseca u oktobru. Devica će moći da smanji troškove, što će isplatiti sve dugove. Da biste izbegli probleme u budućnosti, treba da nabavite vazdušni jastuk.

Jesenja melanholija, koja se pojačala početkom oktobra, može vas lišiti poslednjih snaga. Stanje očajanja može potrajati dugo, morate se boriti protiv dekadentnog raspoloženja. Horoskop za Device savetuje da ne odustajete: svetlost na kraju tunela sigurno će svanuti. Kreativni proces, na primer crtanje, pomoći će vam da se odvratite od tužnih misli i da im date novi zvuk. Pošto Venera u Škorpiji ne obećava jednostavne odnose, sukobi između generacija mogu eskalirati. Za Devicu, koja ima duboku vezanost za voljene osobe, čak i mali sukob predstavlja ogroman stres. Ako postoji osećaj da roditelji gaje zavist i ne kontaktiraju, trebate smisliti razlog da se ponovo okupite: zajedničko provođenje slobodnog vremena doprinosi zbližavanju.

Želja da se u sredini meseca malo razmazite može se pretvoriti u probleme. Pošto se telo obnavlja na nov način tokom jeseni, moguće je pogoršanje hroničnih bolesti. Prema opštem horoskopu za Device u oktobru 2024. godine, trebalo bi ograničiti konzumiranje masne i slatke hrane. Alkoholna zavisnost takođe će imati negativan uticaj, bolje je zameniti je biljnim čajem. Uteha će biti reči ljubavi i podrške, zahvaljujući kojima će Devica osetiti svoj značaj. Pod Merkurom u Škorpiji, sve je podložno impulsu, pa ljudi deluju otvoreno, bez pretvaranja. Verni prijatelji će pružiti rame za plakanje, a površni prijatelji će zauvek nestati iz života. Kao da sama sudbina gura ka važnom zaključku: ko je neprijatelj, a ko prijatelj.

Za slobodne osobe, kraj oktobra će biti obeležen intenzivnom ljubavlju. Iako oni u vezi mogu pasti pod šarm slučajnog poznanstva, trebalo bi da se kontrolišu. Prema horoskopu za Device za oktobar, zvezde se tako dobro usklađuju da ljubav neće proći mimo njih. Flert će brzo prerasti u nešto više: venčanje je na dohvat ruke. Bez obzira na okolnosti, Device će pronaći način da se izbore. Jedan od razloga za takvu sreću je intuicija, koja je primetno pojačana pod uticajem Marsa u Raku. Njene sugestije će vam pomoći da skratite put do cilja i sačuvate energiju, koja je malo opala tokom ovog perioda. Srebrni nakit sa lapis lazulijem pomoći će vam da ojačate svoju vezu sa podsvestima.

Možda će Vas Zanimati:

Poručite Personalizovani Horoskop

Poručite personalizovani dnevni, mesečni ili godišnji Horoskop koji će se odnositi na Vas lično!

Poručite OVDE

Kalendar

April 2024
MTWTFSS
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 

Categories