Categories
Horoskop

Horoskop za oktobar 2024. godine za Ribe savetuje da veruju intuiciji. Jesenja melanholija oslabljuje, što otežava koncentraciju. Moguće je da ćete morati doneti sudbonosnu odluku. Ovde treba da se oslonite na svoja osećanja. Nema sumnje da će sve uspeti. Pošto Sunce u Vagi donosi misli u stanje treznog balansa, Ribe teže ka harmoničnom postojanju. Bitno je samo ono što dira dušu i budi interesovanje. Trenutak istine biće pun Mesec lovca u oktobru, pomažući da se shvate duboke želje. Sve suvišno napušta život, ustupajući mesto nečemu važnijem. Da biste ubrzali ovaj proces, Ribe moraju da ulože u svoj razvoj.

Prvi dani oktobra biće mereni, što će pružiti priliku da se prilagodite novim uslovima. Verovatno nije sve ispalo kako je planirano, ali ima vremena pre Nove godine. Prema horoskopu za Ribe, nema ničeg važnijeg od mentalnog blagostanja, dalji uspeh zavisi od toga. Umesto da nervirate, bolje je posvetiti vreme odmoru i razgovoru s prijateljima. Zahvaljujući Veneri u Škorpiji, događaji će biti percipirani pozitivno. I pored nekih teškoća, Ribe će se oraspoložiti i doneti pravu odluku. Međutim, trebalo bi kontrolisati svoje stanje, ne dopuštajući emocijama da preuzmu um. Verujući u neizbežnost uspeha, možete izgubiti budnost i spotaknuti se niotkuda.

Sredina meseca proteći će u trčanju i obavljanju zvaničnih obaveza. Ovo je povoljan period za karijeru, a što se tiče ličnog života, moraćete da napravite izbor i prioritizujete. Opšti horoskop za Ribe za oktobar 2024. godine sugeriše pokazivanje volje i vođstvenih kvaliteta. Ako sudbina pruži priliku za uspeh, treba je iskoristiti, a ljubavne avanture mogu sačekati. Intervencija Merkura u Škorpiji će vas sačuvati od problema ako Ribe ne precenjuju sebe. Ne smete da se prepustite radoznalosti i testirate granice mogućnosti: jednostavno možete izgoreti. Iako postoje trenuci kada treba živeti raskalašno, bez mere. Ako nemate dovoljno vremena za sebe, trebalo bi da provedete naredni vikend pod znakom lepote i opuštanja.

Lični život krajem oktobra biće buran, kao da je lava izbila i počela da odnosi sve pred sobom. Iako ova nekontrolisanost može kriti očajanje. Horoskop za Ribe za oktobar predviđa izlive agresije zbog neslaganja između stvarnosti i fantazije. Nema potrebe za aktivnošću, pustite sve da se razvija prirodno. Pošto je uticaj Marsa u Raku pozitivan, Ribe će se osećati opušteno. Ne morate se pretvarati da ste u živahnoj aktivnosti, nemojte rasipati komplimente – sve je već transparentno i razumljivo. Za još veću harmonizaciju, korisno je baviti se jogom i udisati arome lavande i šafrana. Ili možete sve to kombinovati i provesti divno vreme u SPA centru.

Možda će Vas Zanimati:

Poručite Personalizovani Horoskop

Poručite personalizovani dnevni, mesečni ili godišnji Horoskop koji će se odnositi na Vas lično!

Poručite OVDE

Kalendar

April 2024
MTWTFSS
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 

Categories