Categories
Horoskop

Prema horoskopu za Vage, oktobar 2024. godine je vrhunac sreće. Sredina jeseni je pogodna za kontemplaciju, što vam omogućava da mnoge stvari sagledate iz novog ugla. Zahvaljujući promišljenom pristupu i vrednom radu, sve se odvija na prvi pokušaj. U srcu akcija sa Suncem u Vagi je želja za postizanjem ravnoteže. Da bi živeli u harmoničnoj atmosferi, Vage, kao pravi esteti, moraju se okružiti lepotom. Eksperimenti u dizajnu će biti izuzetno uspešni. Lovčev pun Mesec u oktobru puni ljubavnom energijom, a slobodne Vage očekuje promena u njihovom ljubavnom životu. Slučajno poznanstvo postaće sudbinsko: potpuno slučajno poklapanje stavova, neobuzdana strast je živ dokaz za to.

Početak oktobra biće vreme poznanstava i bogate komunikacije. Pojaviće se energični ljudi u okolini, sposobni da zaraze svojim raspoloženjem i progresivnim idejama. Horoskop za Vage savetuje da usvoje dostignuća novih poznanika. Nema sumnje da će biti korisni, biće moguće uspeti u stvarima koje su pre prouzrokovale teškoće. Sa disharmoničnom Venerom u Škorpiji, lako je biti na ivici kolapsa, čak i uravnotežene Vage su bez odbrane protiv ove moćne sile. Može postojati želja da se sve rizikuje za fantomski cilj. Menjanje posla, prekidanje veza, selidba u drugu zemlju – amplitude promena je prilično široka. Pre donošenja odluke, vredi imati sesiju aromaterapije.

Novca neće nedostajati, pa će sredina meseca proći u iščekivanju kupovina. Verovatno ćete morati da osvežite garderobu ili kupite turu za novogodišnje praznike. Prema opštem horoskopu za Vage u oktobru 2024. godine, velike troškove neće predstavljati teret za budžet. Međutim, postoji pojašnjenje – trošenje na kockanje će biti uzaludno i dovesti do duga. Intervencija Merkura u Škorpiji, koji budi radoznalost i interesovanje za sve mistično, otkriće skrivene rezerve. Vage će se upustiti u ranije neistražene teme, poželeće da vide budućnost. Glavna stvar ovde je ne igrati se previše, kako ne biste postali žrtva šarlatana. Najverovatnije, i sama sudbina daje prave znakove, treba pažljivo razmišljati o snovima.

Privatni život u poslednjim danima oktobra blistat će svim bojama duga. Slobodne osobe će imati darežljivog obožavaoca koji će pokušati da im život pretvori u bajku. Horoskop za Vage za oktobar podseća: sreća leži u uzajamnoj ljubavi. Ako nema strasti, veza se razvija u destruktivnom pravcu, poželjno je okončati je. Pošto slaba energija Marsa u Raku utiče na sve aspekte života, moraćete posegnuti za malim trikovima. Iako nema direktnih pretnji po dobrobit Vaga, opreznost neće biti suvišna. Treba se okružiti snažnim ljudima čiji autoritet nije osporavan; takođe možete gledati motivacione filmove i čitati priče o uspešnim ljudima.

Možda će Vas Zanimati:

Poručite Personalizovani Horoskop

Poručite personalizovani dnevni, mesečni ili godišnji Horoskop koji će se odnositi na Vas lično!

Poručite OVDE

Kalendar

April 2024
MTWTFSS
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 

Categories