Categories
Horoskop


Prema horoskopu za Lava, počinje srećan niz u oktobru 2024. Sreća će provaliti u život poput udara vetra, treba biti spreman za promene. Rast karijere, povećani prihodi, poštovanje u timu – nagrada za prethodne napore. U mesecu Vage, atmosfera direktno utiče na raspoloženje, tako da sve treba biti harmonično. Ovo je dobro vreme za eksperimentisanje sa dizajnom. Kao kreativna osoba, Lav će moći da pokaže svoje talente u poboljšanju doma. Promene u karijeri biće vidljive na Lovčevom punom Mesecu u oktobru, kada hrabre ideje postanu stvarnost. Rukovodstvo će gurati Lava na akciju, testirajući njegov profesionalizam. Treba se što glasnije učiniti poznatim.

U prvim danima oktobra, može se činiti da su stvari malo zastale. Verovatno je posao izgubio svoj šarm, postao je skučen unutar uobičajenog okvira. Horoskop za Lava savetuje raznovrsnost procesa, unos dodira novosti. Možete koristiti usluge individualnog treninga – to će proširiti obim profesionalnih mogućnosti. Blagotvorno dejstvo Venere u Škorpiji transformisaće život na bolje. Iako ponosni Lav ne sumnja u svoj uspeh, kap samopouzdanja mu neće škoditi. Da biste povećali samopouzdanje, odlična je meditacija vizualizacije, koja će vam pomoći da zamenite negativne misli slikama lepe budućnosti. Važno je verovati da će se dobre stvari dogoditi.

Sudbina u sredini meseca biće posebno povoljna za one koji se ne plaše rizika. To ne znači da treba žuriti u finansijske avanture, zanemarujući sigurnosne mere. Opšti horoskop za Lava u oktobru 2024. sugeriše da se kladi na analitičke veštine. Ako pažljivo izračunate situaciju, rizik od gubitka minimalan je. Jedino što može ometati prosperitetan tok života je impulsivnost karakteristična za Merkura u Škorpiji. Najmanje će se Lava brinuti o mišljenjima drugih, što može dovesti do konfliktnih situacija. Uvređeni ljudi su sposobni za mnogo toga, postoji visok rizik da postanete žrtva spletki: zbog tuđe osvete, možete izgubiti pravog prijatelja.

Kraj oktobra će dugo ostati u sećanju. Osim toga, svi će videti u onome što se događa nagoveštaj ispunjenja svojih snova: zaljubljeni – brzo venčanje, oni bez dece – rođenje deteta, beskućnici – kupovina doma. Horoskop za Lava u oktobru predviđa prosperitet i blagostanje. Sve će se razvijati kao podmazano, brzo i bez dodatnih troškova. Uticaj slabog Marsa u Raku može poremetiti sve karte. Da biste izbegli lomljenje drva u napadu ogorčenja, Lavovi moraju preći na režim uštede energije. Gladak protok misli, minimum reči i akcija – stanje nirvane, u kojem možete videti svet iz drugačijeg ugla. Ovo je pravo vreme da unapredite svoje sposobnosti uz pomoć joge.

Možda će Vas Zanimati:

Poručite Personalizovani Horoskop

Poručite personalizovani dnevni, mesečni ili godišnji Horoskop koji će se odnositi na Vas lično!

Poručite OVDE

Kalendar

April 2024
MTWTFSS
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 

Categories